Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
sz_abika, giigz:
Én is így gondolom, már csak 1 dolog basztat, bet365 odds: 4,50x tippmix 5,05x... Persze pont akkor magasabb az odds mixen mikor neten akarnám rakni...
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Real szurkolóként mondom:
A Bayern elveri a barcát otthon, vendégbe talán egy X, de továbbjut a Bayern tutira. A Dormunt meg a Real izzasztó párharc lesz, de továbbjut a Madrid, majd a döntőben sajnos elgyepálja őket a Bayern.
-
WaterWave
veterán
szerintem is idegenben örüljön ha nyer a real, nem hogy hendivel... vicc
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
rwin5
őstag
na indítottam a hetet:
022Slavia Praha - Slovacko1.71H
046Manchester Utd. - Aston Villa1.23H10K
-
Rx
aktív tag
Mint Barca szurkoló esélyesebbnek érzem a bajorokat, de ha a katalánok felpörögnek és hozzák a játékukat (lásd: Milan ellen) akkor esélyesebbek.
Jó meccset várok, ez a lényeg.Egy 2-2es döntlennek is örülnék, otthon meg egy 4-1 a javunkra (ha jól emlékszem 2008/09 )
ui.: szerintem az a csapat nyeri a bl-t aki ebből a párosból továbbjut
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #2381 üzenetére
Kicsit hamarabb sikerült a projekt, na meg egy pizzára valóval több az elvártnál...
-
B-L-A-C-K
titán
Na beutaltam bet365-re 5 ezret úgyis rég pókereztem, ha 15-ig felviszem mehet BL fogadásra...30 percet adok magamnak erre a projektre...
-
sz_abika
addikt
14től játszik Babos Timi salakon.
http://www.eredmenyek.com/merkozes/GYTHQRI0/#osszefoglalas
Nem rég verte a román lányt szorosan, kemény borításon. 1.66ért verethető Timi ezúttal, mert a salak nem erőssége...Sajnos az öreg Stakhovsky meccséről lecsúsztam, egy 3 játszma borítékolható lett volna.
PSN: xszabikax
-
-
WaterWave
veterán
-
stefyY
őstag
Mai tuti duplázós:
005 S. Maguire - D. Poomjaeng 1.13 H
006 A. Carter - B. Woollaston 1.27 H
017 LA Clippers - Memphis 1.43 H"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
giigz
veterán
válasz Soulfly842 #2366 üzenetére
Szép szelók, az első nagyon szép, a másodikat meg nagyon sajnálom, mekkora fogás lett volna...
Mit lehet rólad tudni, mióta fogadsz, milyen eredményeid vannak manapság, milyen szisztéma alapján játszol?
Máskor előre is beírhatod a tippjeidet...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Soulfly842 #2366 üzenetére
Grat, szépet fogtál, főleg ennyi meccsből csoda hogy mind bejött...
-
giigz
veterán
Éjszakai kamim: 4/0
-
Rx
aktív tag
válasz ANDROID??? #2371 üzenetére
Celta V. - Zaragoza
alsóházi rangadó
ez necces, igazából három esélyes a dolog, mind a két csapatnak nagyon kell a 3 pont, nem hinném, hogy X lesz, én személy szerint V-re raknámkeep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Vandit.
addikt
válasz ANDROID??? #2371 üzenetére
Nem
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
ANDROID???
addikt
Ebben lát rajtam kívül valaki fantáziát? Melyik része felejtős?
26 Esbjerg - Midtjylland H 2,30
40 Emmen - Cambuur V 1,65
54 Celta Vigo - Zaragoza H 2,00
27 Eskisehirspor - Trabzonspor H 2,23
41 Duisburg - 1. FC Köln H 2,85
22 Slavia Praha - Slovacko H 1,71
50 Manchester Utd. - Aston Villa: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz H 2,57[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Hűha.... Nem jöttek a papírformák NHL-ben.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
válasz WaterWave #2367 üzenetére
Pont emiatt gondolom hogy lesz GG.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy a bayern otthon ne rúgjon gólt, a barcának meg kötelező ha tovább akar jutniReal meccsen meg szintén ez a helyzet, ők már találkoztak korábban, mind a kétszer gól gazdag meccs volt.
Dortmund otthon megint úgy gondolom hogy betalál, a real szintén.Szóval szerintem jönnie kéne.
Mára meg ez megy
40 Emmen - Cambuur V 1,75
42 Monaco - Clermont H 1,46
50 Manchester Utd. - Aston Villa: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,39
37 Aarau - Lugano H 1,64
39 Ramat Hasharon - Maccabi TA V 1,36
38 Wil - Bellinzona V 2,20
12 Vancouver - Chicago V 2,29
Eredő odds: 39,90677
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 19955 FtÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
WaterWave
veterán
mindkettőre sztem nem lesz
ma djoko volt a best value, de írtam is tegnap persze ország világ rakta a V-tbarca - bayern nálam a GG
real gól, de real nem hiszem nyerne hendivel, mégis azért egy dortmund az ellenfél, ne írjuk le őket• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Soulfly842
addikt
Felemás lett a hétvége... Álmodtam kicsit, álmodtam nagyot, de csak egy kesernyés/édes mosoly maradt.
ááááááááááááááááááááááááááá (utolsó percekben képes volt az ETO elbukni...)
.A fener meccs statisztikájának tükrében különösképp sokkoló:
.Legközelebb jön majd a nagy hal is, de összességében azért nem olyan rossz ez.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Múltkor már kihagytam egy ilyet és jött volna, akkor meg is bántam, ha összeválogatom meg egy tuti megfő, ezt már akkor kigondoltam mikor tudtam összekerültek. De nekem se lenne jó -20 igaz, de a hónapban minimális profitom van de pluszban vagyok még legalább (+ 5-10K csak). Szóval most egy kis szerencsével mindjárt 100 körüli +-t tudnék csinálni így hónap végére, ha meg nem jön össze mínusz 10-15 ezer még nem vészes havi zárónak, így lehet megrakom.
-
B-L-A-C-K
titán
Real hendi azt hittem lesz vagy 4,3-as odds erre 5,05 teljesen baráti...
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Na akkor holnap kifizetés
Csak a játék kedvéért raktam egy szelót éjszakára, igaz kicsit kami
MIL Bucks +9 2,60
HOU Rockets +9 2,05
River Plate X 3,00
Saprissa X 3,50@ 55,96
-
nagyúr
válasz adrian360 #2352 üzenetére
Ma szinte minden nagy név besült, leszámítva 1-2 kivételt
Éjjelre ment egy ilyen, gondolom egyik elviszi legalább.
232 Minnesota - Calgary H 1,66
233 Colorado - St. Louis V 2,00
236 Los Angeles - Dallas H 1,80
Eredő odds: 5,97600
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 2990 Ft[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
Na csak nyerek már. Mióta kiutaltam még nem volt negatív napom tippmixen. ( Ha csak nem lő 2 gólt a Sevilla)
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
rwin5
őstag
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KMz61z51KBc copyzzátok ki
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Anderlecht
-
rwin5
őstag
válasz L_YKing #2343 üzenetére
a héten egy duplázóst toltam, az 10K => 22K 2 meccsből ott is, 1,8 as volt az egyik. Nincs ebben semmi, vagy jön vagy nem, ha 1 hét alatt a 6. szelvényt dobja ki valaki 2-3 ezerrel azzal is ott van amit én fogok csinálni a jövő héten, csak az enyém kisebb kockázatú meccsek szempontjából.
olyan szempontból hanyag, hogy nem nézem nagyon a meccseket, az első 2 ami megtetszik aznapra elfogadható szorzóval az fog menni, nem szarakodok 1 órát 5-6 meccs kiválasztásával.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Az ATM játékos hogy összeesett egy homlokához ért hajszáltól
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sz_abika
addikt
Hát arany egy hétvégém volt..telibe jött egy 3/4, jöttek kosarak is (4,75os oddson jött a 6-10pontos Knicks siker), jöttek F1ek is, és most még a PSG-Benfica páros hozhat egy 4es oddsot
Ideje kiutalni, ilyen hetem se lesz mégegy...
PSN: xszabikax
-
L_YKing
addikt
Tampa Bay L. nyerni fog hajnalba
-
pohár
félisten
ha lenne online pénzem (mert ugye függőben van...), akkor a Sevilla GG és a Milan GG menne külön-külön
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rwin5
őstag
Én jövőhetet szerintem hanyagolni fogom, viszont kísérletezni fogok a 2 meccses duplázókkal, 5ezres téttel szerintem.
-
samfishR
senior tag
na lakers +15,5 ment, kobe nélküli lehető legjobb lineup, remélem nagyon nem kapnak ki. 8 perc és kezdés, GO LAKERS!
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Holnapi napra várok tippeket majd, mert a héten az összes szeló elúszott..
-
pohár
félisten
válasz L_YKing #2332 üzenetére
holnap fél 4-től folytatják, sok reményt nem fűzök már hozzá... idióta vén fasz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stefyY
őstag
Lehetett volna bátorságom a mai 2 tutimra visszaforgatni a tegnapi nyereményt... Utólag mindig mennyivel okosabb az ember...
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Chereiose
addikt
Na még így estére egy duplázósat küldtem, szerintem jönni fog.
Íme:
Juve-Milan Juve gól
Sevilla-Atl. Madrid mindkét csapat szerez gólt
PSG-Nice gólok száma 1,5 fölé
össz.: 2.27 -
rwin5
őstag
Ez a hamburg kézi mekkora fail volt.. hazai beleindult +4,5 ben adták vendéget 1,85 re most meg vendég húz 5 góllal.. (+ még a hendi is, és ilyenkor nincs zseton beten T_T)
-
stefyY
őstag
Bátyám ma küldött 200 forinttal egy kamit, 11,5k körül lett volna a várható, eddig 3/3 úszott...CSZKA, M. City, Fradi is...Köbenhavn+Sociedad+PSG kellene még Jól nyúlt bele...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
-
rwin5
őstag
na deszar nem azt linkelte amit akartam.. off
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Na, hogy a nyaka nyúljon meg az összes nürnberg-i játékosnak....
Liverpool épphogy egyenlít erre ezek meg pályát tévesztettek...[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
föccer
nagyúr
Hát, ez a hét vége nem az ennyimé
A nagy nehezen összeszedett párezer forintom simán elment. Inkább nézek csillagkaput
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Chereiose
addikt
Sevilla-Atletico Madrid és Juve-Milan meccseken szerintetek mehet a mindkét csapat szerez gólt?
-
rwin5
őstag
Higgins cumizott vagy mi lett?
-
rwin5
őstag
Ma se jön semmi úgy néz ki jobb lett volna ha maradok a tegnapi tervemhez hívő és pihenek tovább..
-
L_YKing
addikt
Na jött a meglepi Fürth!
-
zolynet
veterán
jézzzusom Vela h találta el a labdát, pfff
mostanában nagyon mennek a hosszabbításban egyenlítések, bundahosszabbításgóóóóól, rohadjanakel
Life is too short to stay stock!
-
rwin5
őstag
Hátha Nürnberg-Fürth 0:1 lesz én beszarok.. fossá lőtték a kaput és még egy X-sem jön
Szerk: viszont, hogy jöttek volna mellékes cuccok.. 17 szöglet, 9 sárga.. jesus. Kamu volt ez a meccs, 100% ban biztos voltam egy X-ben és ló*asz..
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Szaros,redvás bíró
-
giigz
veterán
Lassan a Nürnberg is egyenlithetne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok