Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
válasz csababarca #113793 üzenetére
nem nézem, de stat alapján 8-as oddson lehet, hogy érdemes lenne megpukkasztani a swansea-t...
-
Linem
senior tag
Angers.. Legalább 1-et rúgjatok már be.
-
Digestive
veterán
Feyenoordot kitömték rendesen!
-
szab.tam
nagyúr
szemét, tróger banda a pro-nál.
darmstadt gól, utána jöttek az új szorzók:
Karlsruhe - Darmstadt (élő) Pontos végeredmény Darmstadt 2:1 9,25 Nyitott
keveselltem kicsit, de mondom, ha ennyit ad, legyen...
elfogadta, fogadás folyt, letekerek és egy villanás:
és 9.25-ből hirtelen valami 14 lett.
sz*-ul számolták először.
elmennek a náthás p*ba....hirtelen le-föl tekertem, és nem értettem, miért ad sokkal többet a hazai győzelemre, mint előtte pár mp-cel nekem a pontos 2:1-re.
igaz, ha nem győznek, akkor tök 8, de akkor kapják is be.én várok a 89. percig, ott nyomok egy x-et...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
csababarca
őstag
válasz f(x)=exp(x) #113792 üzenetére
Sztem jön.
Én azt raktam,hogy már félidőben is vezetnek.
Az bukó.
de kijönnek és a 45-55. között lerendezik...általában ha félidőre rakok,akkor ez a forgatókönyv.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
f(x)=exp(x)
őstag
Arsenal 0-1 hendi jön szerintetek?
-
mtcob
senior tag
Swindon meccs enyhébb gólzápor, első félidő 3-2 (nem kellett volna az az öngól ), második félidőben kéne még egy hazai hogy mindenki megnyugodhasson
Arsenal hendi érdekes lesz, eddig jóformán gólhelyzetük se volt, de azért remélem tudják mennyire kell nekik az a három pont.Egyébként holnapi BL-re kinek mi az elképzelése?
Kamiba egy első félidő H, végeredmény V @24-ért nem lenne rossz, egyébként Bayern lehet behúzza hazai pályán, szóval nem egy könnyű meccs fogadás szempontjából szerintem...
Gólokra lehet érdemesebb lenne fogadniattilasd
Második félidőben még belehúzhatnak a hazaiak, ki kell szurkolni![ Szerkesztve ]
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #113784 üzenetére
tudom, szoktam is nézni.
csak nem volt az emlékezetemben, hogy ma is lesz.
és megörültem.
(először így olvastam: adtak már el bundás 2-t...)***
(#113787) Digestive
kicsit kevesebb, de azért így sem rossz.
90+15'
Rohden M. (Claesson V.)
spori biztos nem volt benne...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lacy86
addikt
Szerintem ez jo lehet a csutortoki EL-re!!!
239 Fiorentina H 2,24x
241 Dnipro jut tovabb H 2,18xsum: 4,8x --> ez olyan "BLACK-es" odds
-
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #113775 üzenetére
Máskor is adtak már bundáskettőt... ha épp nem volt bundásegy vagy valami komolyabb tétes meccs volt... adták pl tavaly (írtam is) a bundáskettőbe feljutásért a meccset mindkettőt a Bielefeld és a Darmstadt között, jó kis meccs volt mind2...
Ez meg ahogy mondtam már, erős D lesz... és x/x és 0:0 vagy 1:1, de inkább az előbbi...De ha azt nézem, hogy ma hétfő van, akkor mellé a franciakettő is X lesz
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
janos1988
addikt
-
zolee5016
őstag
hopp -hopp......
Feyenoord - Vitesse 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és nem 8,75 NyitottHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Atti1112
aktív tag
Bet365 : Ha 4 meccset játszom meg és "Yankee" a fogadásom és eltalálom az első 3 meccset, akkor ugye nyer az 1/2, az 1/3, a 2/3 és az 1/2/3/. Ekkor megkapom mind a 4 nyereményt ? Vagy csak az 1/2/3 -at ?
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
zolee5016
őstag
vitesse......
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
szab.tam
nagyúr
válasz zolee5016 #113774 üzenetére
jól néz ki, de mint tudjuk a nem várt x-ek a 90. perc után jönnek meg, 80. perc után pedig mennek el a várt x-ek...
**
most néze:
eurosport2-n bundás 2 élő.[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz szab.tam #113773 üzenetére
Van egy ilyenem is....
eddig mid3 svéd 1-1
Hammarby - Sundsvall 1X2 Hammarby 1,55 Nyitott
Elfsborg - FF Malmö 1X2 Döntetlen 3,15 Nyitott
Atvidaberg - Djurgarden 1X2 Döntetlen 3,25 Nyitott
Karlsruhe - Darmstadt 1X2 Döntetlen 3,10 NyitottHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
szab.tam
nagyúr
egy ilyen kis aranyos mára.
nem mondanám kaminak, mert véresen komolyan gondolom...500 FT 2/3 KOMBINÁCIÓ
Arsenal - Swansea
Mérkőzés alakulása
2015.05.11. 21:00 Hazai vezetést szerez és döntetlen 12,00
Genoa - Torino
Mérkőzés alakulása
2015.05.11. 20:45 Vendég vezetést szerez és döntetlen 7,25
Rayo Vallecano - Getafe
Mérkőzés alakulása
2015.05.11. 20:45 Hazai vezetést szerez és döntetlen 8,00Tét összesen 1 500 Ft
Várható nyeremény 120 500 Ftmegrakom őket külön is 1000-ért, és egyben is még 500-ért.
a játék ára 5k, az érzés megfizethetetlen....
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
A 2. FC Köbenhavn sem képes ledarálni az utolsó előttit! Milyen nap ez? Ja hétfő...!
-
akooos
veterán
Na menj a faszomba, lengyel barátain 1/2......
2-0-nál már elhittem.. Kurva élet[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Hogy valami értelmeset is tegyek mára:
Angers 1.850-nel meglőve.
Hajrá csigakettő! -
zolee5016
őstag
Astra Giurgiu - Otelul Galati Gólszám 4-5 3,75 Nyitott megvan
Karlsruhe - Darmstadt Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 2,15 Nyitott
Piast Gliwice - Gornik Leczna 1. félidő - 1X2 Piast Gliwice 2,60 Nyitott megvan
Skonto Riga - BFC Daugavpils 1X2 Skonto Riga 1,30 Nyitott megvan
FK Minszk - Dinamo Minszk 1X2 Dinamo Minszk 1,60 Nyertes megvan
Helsinki JK - Vaasa PS 1X2 Helsinki JK 1,30 Nyitott 1-0
Inter Turku - Jaro 1X2 Inter Turku 1,55 Nyitott 2-0Még erre van is esélyem..........
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Linem
senior tag
és ott a HJK gól
-
Digestive
veterán
Jajj miket hagy ki a HJK!
Bent van!
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
Kupio-krasznodar gól kellene ide is......
-
L_YKing
addikt
Hjk se nyer ma..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
janos1988
addikt
Mai alap 3/4-es megtolva ~14.6k várhatóért + alap 10-es kenó. Duplás puttón meg 800 Ft volt. Végre jövöget már egy kis apró.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pohár
félisten
ezek a kis alsó sarkos értesítések mióta vannak? csak most láttam meg véletlenül, hogy felugrott nekem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
akooos
veterán
Inter Turku 12 perc után 2-0
Skonto Riga is vezet 2-0-ra.
Krasznodar 1-0Gyerünk Minszk és Atalantas és HJK
-
mtcob
senior tag
Mai:
Inter Turku - Jaro H
Hammarby - Sundswall H
Swindon - Sheffield H
Arsenal - Swansea *(0-1) H3/4-be ment, ma igyekszem nem bukni
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz akooos #113735 üzenetére
Még vállalkozás sem kell, csak egy skrill, azt annyi.
Cég adószámmal, na és? Bepereled, hogy nem jött a tipp és elúszott a 100k téted? Kiröhögnek és még felkerülsz a havi "helyi hülye" listára...
Ahogy mondod, amiket ők vagy másikak itt 3k heti ficcsért adnak tippet, azt bárki kikukázhatja némi idő ráfordításával... akár valós az exceljük, akár nem...
De pont azt mutatja, amit múltkor írtam: egy meccs nagy tét.
Csak ugye egyikünk sem képes ezt betartani pár kivételtől eltekintve....
Egy meccs - nagy tét és nem kell minden nap tenni valamit, ha egyszer nincs...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zolee5016
őstag
válasz zolee5016 #113732 üzenetére
hm mindkét meccs 1 harmad után 0-0
megerősítve az előző
Németország - Ausztria (élő)
Pontos végeredmény
2015.05.11. 16:15 Németország 2:1 10,75
Finnország - Fehéroroszország (élő)
Pontos végeredmény
2015.05.11. 16:15 Döntetlen 2:2 15,25barca0519951
hol nézed? eredményeken 90+2 -ben 1-0[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
M. Szaranszk meccs..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
akooos
veterán
válasz Víz Elek #113652 üzenetére
Én voltam tag 2 hétig tavaly, bár akkor 2 hét 3000 forint volt. Sok tippet adtak egy napra, kb 80% be is jött. Azóta nem tudom mi a helyzet, mennyire maradt ugyan az az összetétel, de azokat a tippeket amiket a 2 hét alatt adtak bárki össze tudja szedni magától aki ráér. Whoscored, Betshoot és Injuriesandsuspensions az elsődleges forrásuk ahogy észrevettem. Jogilag teljesen rendben vannak, rendes cég adószámmal, ügyvéddel (amit használnak is ha úgy van). De szerintem felesleges befizetni.
(#113733) yogibear:
Tudom, hogy nem tuti (tuti meccs nincs a sportfogadásban ugyebár ), de szimpatikus tipp volt, úgyhogy rávettem egy szelvényre. Amúgy ja, lehetne csinálni ilyen VIP csoportot heti 3k-ért. Ha befizet havonta 15 ember 1-1 hónapra már az is szép pénz Hát még ha 500 fizetne... Nem is kellene fogadással törődni, bejönne másfél milla tagdíjból
Tényleg. Egyéni vállalkozóként lehetne egy ilyet indítani, csak kell az elején pár szimpatikus excel meg szelvénykép meg stb. Black képeit fel is lehetne használni referenciának, vagy bármelyik nagy nyereményről szóló szelvényt.
Hmmm..[ Szerkesztve ]
-
Xpredi01
tag
Szvsz, eléggé túl van értékelve a Napoli az EL-ben. Oké, kitömték a német másodikat, de ők a lehető legkedvezőbb focit játszották (támadtak orba-szájba). Ha az ellenfél betömörül, az látványosan nem ízlik az "olaszoknak", a védelmük meg mindig minden körülmények között képes összehozni gólt, gólokat. Most az ukránok személyében pont egy ilyen csapatot kaptak, ha meg továbbjutnak, megkapják ugyanazt, csak még erősebb kivitelben.
Nem elvetendő ötlet sem a Dnipro továbbjutásra (2,42) sem a Sevilla végső győzelemre tenni (1,75).
-
yogibear
addikt
válasz akooos #113721 üzenetére
Én mától már csak szólót vagy duót rakok, bármi más kuka szokott lenni.
Viszont ilyen tutikat, mint ez a "tanácsadó" én is tudok, volt, amit beírtam ide is, ha eszembe jutott:
tegnap kettőt is (Preston, Duisburg), szombaton a Bursaspor volt a napi tuti 1,7-ért, előtte ott volt az ázsiai BL-ből az Al-Hilal, azelőtt a Rotherham - Reading és mind 1,5 feletti. szóval ez a rendszer marad nekem...
Majd később csinálhatunk fészbúk oldalt vip tagsággal het 3k ficcsért.Ps.: a lengyel csak egy tipp volt, nem tuti, mert otthon egymás ellen döncisek általában...
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
Németország - Ausztria (élő) Pontos végeredmény Németország 2:1 13,00 Nyitott
Finnország - Fehéroroszország (élő) Pontos végeredmény Döntetlen 2:2 14,00 NyitottHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
!Tupac!
tag
Én is agyalok a (1-0)* Bayern-Barca V-ben... @5.25 szerintem teljesen jó lehet... persze nem nagy pénz, egy 5k-val
-
pohár
félisten
ma egy ilyet raknék, de olyan kikúrt orkán van itt, meg a fejem is fáj, nem sok kedvem van biciklire ülni ezért
és beten megint ingyenfogadásos akció van a két BL-meccsre
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolee5016
őstag
válasz C0d3r #113723 üzenetére
komolyan mondom az Amkar ami zavar .a nagyokat tugja ölni,de mindet talán nem.vagyis ma nem......
ezt meg azért,mert az1,7-es meccsek sosem jönnek
+ az Arsén Arsenal képes aludni az elején............
Arsenal - Swansea Félidő/Végeredmény Swansea/Arsenal 19,00 Nyitott
Feyenoord - Vitesse 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és nem 8,75 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Bayern - Barca szerintetek?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
zolee5016
őstag
kami 3/4:
Ceahlaul - Rapid Bukarest 1X2 Ceahlaul 7,50 Nyitott
Liteksz Lovecs - Botev Plovdiv 1X2 Botev Plovdiv 7,75 Nyitott
FK Krasznodar - Amkar Perm 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 3,80 Nyitott
Seinäjoen JK - Kuopio PS 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 5,50 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
Metallist Kharkivnál 70.percben ébredtek fel a csatárok....majdnem bejött szab.tam. 2/1-e...........
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Sousa valószínűleg sík ideg a bukott 7-5 miatt -> 2.25 hogy 9,5 játék alatt lesz a 2.
PSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
válasz akooos #113713 üzenetére
Arsenal, Swindon, Angers (annak ellenére, hogy van hiányzó, amit írtál), Piast Gliwice és Karlsruhe D.
28,33 odds...Swindon H és nem azért mert nyertek idegenben is, meg a bajnokin is otthon, hanem mert a Sheffield kicsit rohadt ideges, az edző szerint 3 tizit nem kaptak meg az első meccsen, kettő kell rúgniuk a továbbjutáshoz minimum és nem kapni, vagy többet, vagyis menni kell előre, jöhetnek a hazai kontra gólok... erre számítok.
Angers ha nyer, 5 pont előnye lesz, sőt, 2. is lehet pontegállal és már csak 2 forduló maradt... ott elég 1 pont a feljutáshoz, hazaiban 11-4-2, egymás elleniben otthon nyerő...
Lengyel ami rizikós, lehet elvben X is, de a kiesés elkerüléséért megy, idegenben nyertek, ha most otthon is, akkor jó eséllyel maradnak...
Arsenal adott, kell a 3 pont a 2. helyhez... vagy a 3-hoz... mivel mennek még a ManU-hoz is
Ezt meg a Sunderland elleni elmaradtat otthon hozniuk kell...
Bundáskettő: na itt elvben minden lehet, de a vendéget érzem annyira erősnek, hogy elvigyen 1 pontot.
Hazai döncis otthon vendég meg idegenben, erősen a stat szerint...
Darmstadt tavaly került fel a 3-ból komoly meccpárbajjal, úgy, hogy otthon kikaptak 3:1-re a Bielefeldtől (az most élen áll a 3. ligában, jönne vissza azonnal), idegenben viszont óriási meccsen nyertek 3:1-re, a hosszabbításban lőtt egyet a Bielefeld, azzal ők voltak a jók, de a 120+2. percben lőtt egyet a Darmstadt is és azzal ő jutott fel, a Bielefeld ment a 3. ligába... mindkét meccs volt a jurosporton, nagyon komoly kiis meccsek voltak... a Darmstadtnak pedig ugye 2 év alatt két osztályt ugrani nem semmi lenne, kevesek tudják megcsinálni... erre tippelek...[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
A nap egyetlen tutija megpukkantva:
Otelul Galati @ 13.00
250.00 HUF -
zolynet
veterán
döncihétfő hárompernégyben
045 Elfsborg - FF Malmö D 3.00
052 Karlsruhe - Darmstadt D 3.15
054 Rayo Vallecano - Getafe D 3.20
058 Genoa - Torino D 3.05Life is too short to stay stock!
-
akooos
veterán
válasz Xpredi01 #113711 üzenetére
Ha olyan csapatra raknék amit nem ismerek, akkor nem lenne értelme 5.000-et kockáztatni
Ezeket a csapatokat ismerem, szoktam is rájuk fogadni.
A HJK-t a legtöbb sportfogadó ismeri, szerintem az Inter Turkuval együtt. A Turku oddsa az első pár fordulóban nagyon magas volt, egyszer 4 feletti oddsot is fogtunk itt meg velük. Mind a kettő jobb csapat az ellenfelénél, ahogy a szorzó is mutatja.
A Hammarby hazai mérlege nagyon jó, ebben a szezonban még nem kaptak ki otthon. Frissen jutottak fel az első osztályba és nagyon jó eredményeket hoznak eddig, még pár meccsig éri meg őket tenni, utána ki fognak pukkadni szerintem.
Egyedül az Angers aggaszt erről a szelvényről, mivel hiányzik a 15 gólos támadójuk, de a Sochauxnál sokkal jobb csapat még így is, főleg, hogy az ő mérlegük az utolsó 5 idegen meccsen: Döntetlen, Vereség, Döntetlen, Vereség, Döntetlen. Tehát most egy vereség jön, idegenben.
Az Arsenalnak pedig nagyon kell a 3. hely, a liga legjobb formában lévő csapata.Utóbbi 10 meccsükből 9 győzelem és 1 döntetlen a már bajnok Chelsea ellen. Most fog megszakadni a sorozat? Lehet, de remélem nemTehát igen, ezeket a csapatokat követem, nem csak a szorzóra alapozok.
szerk:
Terek nyom egy 2/1-et emberhátrányban... [link]
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Vegyes vágott jégkorong,tenisz és kosárból:
FIN-BLR és GER-AUT 1,5 under 1. harmad
Monaco - Lajovic : over 21.5
Zenit - Novgorod: 154 pont felettPSN: xszabikax
-
akooos
veterán
Inter Turku
HJK
Krasznodar
Hammarby
Angers (...)
Arsenal
8,9x5k
-
zolynet
veterán
-
pohár
félisten
válasz zolynet #113707 üzenetére
Krasznodar sem rossz 1,35-ért, a pont meg kell, mert eléggé egymás nyakán vannak
-
zolynet
veterán
mai duplázós 2k
044 Hammarby - Sundsvall H 1.59x
065 Arsenal - Swansea H 1.26xLife is too short to stay stock!
-
Hunt3r22
őstag
Istenem... sírtam végig a nevetéstől, egyszerűen fájdalmas a mennyei..
Xr
-
föccer
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest