Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtcob
senior tag
Egyedül NBA van mára amit érdemes is tenni ahogy látom.
San Antonio - Houston V
A Rockets bajnokesélyesként van számontartva idén is, mégis most 4x kaptak ki zsinórban, szerintem ma megtörik a jeget és elindulnak felfele, főleg h Chris Paul is esélyes h játszik majd este. Spurs középcsapat egy ideje, simán verhetőek egy jobb védekezéssel, a jó támadás meg adott a Houstonnál.Philadelphia - Washington -3,5 H
Nagyon gyenge a Washington, teljesen széthúz a csapat, tehetségből összeszedtek most pár W-t de Philly ellen nincs sok esélyükMellédobtam egy Dorti H Bayern 1,5o + V -t, egy baráti 4,75ért simán jó ez így szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Menü estére
Roma - RM GG
Bayern - Benfica 4,5u + H
Manchester United - Young Boys 0-1 H
Lyon - Manchester City V
Memphis Grizzlies - Toronto Raptors V -
mtcob
senior tag
válasz férfiállat #166275 üzenetére
nem hiszek/bízom az ilyenekben, inkább saját tippet teszek mindig, de VGSport egészen jó tippeket ad, korrekt elemzéssel, esetleg nézz rájuk
-
mtcob
senior tag
válasz Prien #163142 üzenetére
Kijavítanálak:
Akkora pénzek vannak ebben a sportban, hogy nem véletlen engedik, hogy bírói/partjelzői 'hibák' döntsenek.(Nem ez a meccs feltétlen, hanem általánosságban... technika réges régóta adott, de valamiért csak nem sietik el)
CR gólt mondjuk élőképen én sem láttam lesnek, de utólag elég egyértelmű volt, és gáz hogy ezen ment el a meccs a Bayernnek, most rohadtul nem biztos hogy 4-2 lenne ha nincs az a gól
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Egyébként van egy kettő oldal ami mögött tényleg van szakértelem, pl amerikai ligákban eléggé jártas a VG Sport nevezetű oldal, nem fizettem persze egy fillért se nekik, de ami free tippeket kiraknak elemzéssel együtt NBA/NFL témában, utólag egész szép arányban jövögetnek, mondjuk ők bankrolloznak, mivel nem létezik tuti tipp...
Persze a tényen nem változtat hogy valójában lehúzás a nagyja, de lehet(ne) ezt rendesen is csinálni___
Estére NBA meccsdömping, Pelicans, GSW (félidő -4 1,75ért teljesen jó lehet pl), Houston és Boston egyaránt jó tipp szerintem, és a szorzók se rosszak[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz !Tupac! #157727 üzenetére
Oladipo hiányzik Oklahomából, márpedig ő defense és offense terén is kb a második legfontosabb játékos nekik....be is zuhant a Blazers oddsa rendesen
Portland periméterről könnyen szétdobhatja az OKC-t ha nem fáradtak túlságosan el tegnap LA-ben....Memphis jó lehet, bár Gasolt pihentetik, és teljesen rá épül a csapat elöl és hátul is, mondjuk Cavs nem szereti szétdobni az ellent általában, inkább pihennek meccs végén a kezdők
Knickset néztem én, oké hogy back to back, de Phoenix egy kalap sz*r, nemhiszem h megtudják szorongatni a Knickset
-
mtcob
senior tag
Azért az jó, amikor 60'ban még 1-0ra megy a Madrid, és 30 perc alatt képesek elb*szni a 4,5u + H utolsó előtti meccset szelvényemen, úgy, hogy mellette azért behúzzák a meccset És kétlem, hogy az esti GSW hendi vitte volna a szelót...
-
mtcob
senior tag
Atleti 35k várható huss
-
mtcob
senior tag
Azért a City sem rossz, hogy utolsó 10-15 percet telibe végigpasszolgatja félpályánál, csak és kizárólag hátra és oldalpassz, szánalmas.
Ilyen unalmas meccset is rég láttam, hogy szakadna rájuk a stadion (igen, vitte a szelvényen a legalább egy félidő t City nyer-t, de ettől függetlenül ez vicc volt) -
mtcob
senior tag
válasz mtcob #156689 üzenetére
"Ma este többen is visszatérnek sérüléseik után. A New Orleans Pelicansnél Anthony Davis pályára fog lépni a Portland TrailBlazers ellen, miután kihagyott egy meccset combsérülése miatt - a Pelicansnél most mutatkozik be ebben az idényben Jrue Holiday is, mint ismert."
Jól gondoltam
-
-
mtcob
senior tag
válasz Kristof_94 #156329 üzenetére
Juve nem pont az a sok góllal alázós csapat, 1/2-0 után inkább elkezdenek védekezni, olaszokra egyébként is jellemző ez...persze jöhet, mert elég esélyes a Juve win, de a szorzó azért árulkodó hogy mennyire számítanak a bukik sok gólos meccsre
-
mtcob
senior tag
válasz #78032384 #153903 üzenetére
Én a 4 angolt nem tenném egybe, elég ritka az olyan forduló amikor egyik nagy csapat sem veszít pontot adott bajnokságon belül, itt az Arsenal és a Chelsea lehet ami leginkább necces szerintem...Persze nem kizárt hogy jön, sőt, jöjjön, de ezt mondatja velem a 'megfigyelés'. Én Arsenalt GGre tettem, Poolt V + 4,5ura.
-
mtcob
senior tag
Az új idény eddig jól indul, Real - Sevilla GG, ManCity, MU 2,5k » 8k
Csak tartson ki a lendület egész évben -
mtcob
senior tag
Pfff, leérek lottózóba hogy tegyem a francia tj.-t 2 körül, erre amint belépek, gól
De szerencsére vágtak mégegyet, szóval vissza lehet fogni most jó szorzón, ha esetleg...B-L-A-C-K Ott lesz az a hendi is mindjárt
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Szép kis kapushiba volt...
Innen max egyenlítést nézek ki, Wales jól védekezik, beparkolnak majd kapu elé
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Francia + 4,5u
Anglia@2,2
5k»11k
-
mtcob
senior tag
Spanyolok nyerik az első félidőt első 15 perc alapján reális lehet 2,2ért
-
mtcob
senior tag
Lengyel meccsre 1,5over 1,4ért van, ennyire gólszegények a lengyelek/észak-írek vagy ajándék szorzó?
Németekkel menne kötésben
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz !Tupac! #148942 üzenetére
Bár Cavsnek szurkolok a döntőben, van egy olyan érzésem, hogy ez a szezon minden idők legnagyobb szezonjaként fog bevonulni a történelemkönyvekbe, 73-9, 3-1ről felállás, címvédés, kismillió megdöntött rekord, stb...
Bár hozzáteszem, ha egy OKC elhozott 3 meccset, a Cavsbe is simán benne van, nem söpör annyira a GSW mint tavaly PO-ban, szerintem...
-
mtcob
senior tag
válasz hobizoli #147036 üzenetére
Én sejtettem, hogy nem lesz egyszerű, azért Curry nélkül kategóriákkal gyengébb csapat a Warriors, az odds se véletlen volt relatíve magas rájuk...
Kombiba akartam tenni még pár meccsel a Rocketset hétközben, de elment volna más meccsen, szóval nem bánom hogy nem tettemMa viszont szinte biztos vagyok benne, hogy behúzzák egy kellően stabil különbséggel, hozzá is csaptam egy vegyes 5 meccses szelóhoz így vasárnap - keddig bezárólag
-
mtcob
senior tag
Estére egy GSW nyer 10el szerintem ajándék 2es oddsért, hatalmas a különbség a két csapat között, ma már játszani fog Curry is
Előző meccs nagy szerencsével és a legjobb játékosát nélkülöző GSW ellen lett csak hazai, kemény egy ponttal, ha ezt stabilan behúzzák Curryék, otthon simán továbbjutók következő meccsenÉs mindezt úgy írom hogy alapvetően a Rocketsnak szorítok
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz Vincent-Vega #146963 üzenetére
Én sajnos 4,5u + Vre tettem Poollal és Bayernnel együtt, szóval már úszott a szeló
Bár csak aprópénz bánta2-1, még akár egy jó kis 1/2 is összejöhet...Realnak ha jól emlékszem, idén még nem is volt, itt az ideje
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Madrid
-
mtcob
senior tag
Na akkor erre a hétre kezdetnek:
Real Madrid jut tovább
Man. City - PSG 1. fi. 1,5u
Bayern + 4,5u
Villarreal jut tovább@6,16
-
mtcob
senior tag
válasz L_YKing #146134 üzenetére
Sok értelme nem volt a második szabálytalanságnak, nem is értem mit gondolt Torres....
A sárga jogos volt szerintem is, de félpályán, első félidőben ilyet elkövetni.....
Pedig első félidő játékat elnézve, lehozhatta volna X-re az AtleticoBayern meg valami hihetetlen gyengén focizott, sokkal többet vártam volna tőlük
Érdekesen alakultak a mai meccsek, még ha jött is a papírforma
-
mtcob
senior tag
válasz zsolti72837 #146031 üzenetére
H + 4,5 under nagyon merész?
Néztem, Sevilla H ugye 1,48, gólos underral 1,95
Egész sokat dob rajta, és ahhoz képest nem lehetetlen, 2-3:0-t tudok elképzelni végeredménynek inkább, mintsem hogy megtömnék a Real SocitSajnos eddig a mai nap gázos, Napoli jól megszivatott
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Este lesznek érdekes meccsek jó szorzókért az NBA-ben....Dallas @1,7, Pacers @1,5 szerintem value, gyenge, rossz formában lévő, motiválatlan csapatok ellen kéne hozniuk kötelező győzelmet...
Érdemes lehet bepróbálniHou - OKC meccsre néztem még egy Hou + 4,5t, de nemtudom igazából....szorzó itt se rossz, 1,6 azthiszem, nemtudom mennyire akarják komolyan venni a meccset Duranték + kik lesznek pihentetve, nem olyan rég idegenben épp hogy nyert a Thunder, egy Houston win se elképzelhetetlen 2,1ért
Valahol meg lehet nézni a kezdőket, vagy 'korán' van még ahhoz?
+Sevilla meccsre ki mit mond?
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Atma
81'ben jó dolog elb*szni a 4,5u + Ht -
mtcob
senior tag
Kellett az a negyedik gól Juve
Mindenre számítottam, csak gólzáporos meccsre nem -
mtcob
senior tag
Juvére miért ilyen magas a szorzó?
Forma, egymás elleni, teljesítmény is Juve mellett szól, egyedül a hétközi BL bukás amire tudok gondolni, de nem hinném, hogy ez elég lenne ahhoz, hogy ne húzzák be...
Főleg hogy innentől a bajnokságra kell koncentrálni, nem olyan sima még az az első hely...Barca meccs szerintem nagyon alul van árazva, ennél jóval nagyobb a rizikó benne, 1,36ért szerintem rohadtul nem éri meg...akkor már inkább GG, a Real meccsre szintén az a legjobb talán, bár szerintem ők behúzzák biztosan otthon
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Lazio, Bilbao, Sevilla, United meccsekre ki mit mond?
Bilbao X2re, Sevilla 1,5 + Hra jó szerintem, másik kettőt nemtudom....
United elég underesnek tűnik, de ebben már nem vagyok biztos annyirabarca0519951
Bilbao vereséget miből gondolod?
Előző meccsen Valencia hozzá se tudott szagolni a labdához, nem voltak nagyon helyzeteik, mázli és Bilbao pontatlansága miatt lett csak 1-0...
Megérzés simán vagy valami oka is van?[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Bayern nagyon komolyan nyomja eddig....
Mai mix kuka lett hamar....
Mostmár jusson is tovább a Juve -
mtcob
senior tag
Barca meccsre szerintem a félidő X2 nagyon jó szorzón van, kissebb téttel simán megéri 1,99ért...Barcanak nem kell hajtania, kényelmes tempóban kezdhetik a meccset, szerintem teljesen reális kimenetel....Barca győzelemben ekkora szorzóért nincs érték
Esetleg egy mind2 csapat szerez gólt is jó lehet -
mtcob
senior tag
Real nekem is kéne, Tottenham + 1,5o mellé, viszont jobban belegondolva nem lesz az könnyű, Barca is megszenvedett a Las Palmassal idegenben és otthon is, kiesés elől menekülnek, Real számára meg 'mondhatni' tét nélküli a meccs.....Elsők már nem lesznek
Harmadik hely pedig ígyis meglesz, nem fog a Villareal előzni (akik nem mellesleg kikaptak otthon szintén a Las Palmastól), szóval egy X sem lenne világvége.....nem véletlen lesz rotálva a kezdő, nem a legerősebb csapattal állnak fel ha jól olvastam.
Szerintem nyernek, de hendi azért már neccesebb, V + 4,5u szerintem esélyesebb akkor már, és arra is jó a szorzó.
Persze csak saját felelősségre tegye bárki, de a Real már megmutatta hogy idegenben nem éppen gáláznak, Levante ellen is 90+2ben jött a hendi pedig már félidőben vezettek.Arsenal, Fio, Roma meccsről ki mit gondol?
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Kamira egy Bilbao gól és egy esti Toronto győzelem jól esne....
-
mtcob
senior tag
Liverpool meccsen nem tudom mi volt, de már temettem a szelót, amikor megkapták a pirost 60. perc környékén, 1-0s hazai vezetésnél...vége 1-2 lett, kár hogy 'csak' félidő győzelemre húztam a Poolt....
Barca, Juve meccs maradhatna így, mindkettő V + 4,5u-n van, mellé még maradt egy Hertha gól és egy Atma X2...Fentebbi kérdésre válaszolva, elég ki-ki meccsnek mondanám, én X2-n és Hertha gólon agyaltam, végül az utóbbi mellett döntöttem, nem sokszor úszta meg a Hamburg kapott gól nélkül szóval kétlem hogy az amúgy hatalmas formában lévő Hertha elleni meccset hoznák le 0-ra
Mondjuk beírtam most, ilyenkor szokott az lenni hogy lesz egy szép 0-0, és derül ki, hogy az X2-t kellett volna...... (tegnap pontosan így jártam a Bayern meccsel, X2 vagy Bayern gól, legyen utóbbi, benéztem, durva lenne kétszer belenyúlni ugyanabba a hibába... ) -
mtcob
senior tag
Én ma nem teszek, de szerintem egy Barca + 4,5u 2es oddsért simán vállalható
-
mtcob
senior tag
Arsenal idén nem lesz bajnok, szép volt fiúk
-
mtcob
senior tag
válasz lacy86 #144350 üzenetére
1:2
Sajnos 4,5u + Vre kéne, szerintem ez felejtős...
Mondjuk Juve se hiszem, hogy nagyon hajtaná magát, teljesen visszahúzodott első félidő során, plusz ugye olaszok, csak addig hajtanak, amíg muszáj
Az se lesz XBayern 21es odds....szépen belevittek mindenkit a hintába, hogy a 'megszokott' 2/1 lesz, erre kikapnak..
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Juve meccset jól benéztem, nem néztem, hogy előző forduló az 3-0 lett, megy is az Inter 1-el....
Remélem X-re lehozzák azért[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz C0d3r #144266 üzenetére
Azt a kettős védést most néztem 60. percben, na az mondjuk kemény volt....igazán beakadhatott volna
Mondjuk sok pénzem nem bánta, egész hétre szóló 10es kötés első meccse volt pár százzal megdobva, tehát semmi komoly, de azért mégiscsak jobb ha a végén van miért izgulni mintha az első meccsen elvérzik
-
mtcob
senior tag
Napoli meccsre először egy 1,5o + D-t néztem 4 feletti oddsért, de nem, Napolinak kell a pont, biztos behúzza, 2,5over + V ment a végén....ja, behúzta volna, de befújták a hajrában lőtt gólt les miatt (nem néztem a meccset, lehet tényleg az volt)
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
-
mtcob
senior tag
Dortmund 2/1 alakul, félidőben 2,3ért sikerült tenni
LyonnaisFan1 Ott is van
Elég átlátszó egyébként, nem nagyon erőlködik a Hoffenheim hogy levédekezzen bármit, szinte kocogva lehagyják a védőket
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz margithid #144097 üzenetére
Valamiért abban a hitben éltem, hogy jövőhéten visszavágók jönnek, hát ezt speciel benéztem
Nem szóltamLyon nem rossz csapat egyébként, bár elég szarul kezdték az évet, mostmár nyeregetnek is ahogy látom, bár nem vagyok nagy francia bajnokság-spíler. PSG-t maximum már csak az motiválhatja, amit írtál, veretlenség, esetleg 1-2 rekord felállítása, de nem vagyok benne biztos, hogy ezért megszakadnának a pályán
Ligautolsók ellen is kis 1-0s éppenhogy győzelmeket hoztak, szóval én azt mondom, hogy óvatosan a PSG-vel, nyeretni őket ott van a BL. Én legalábbis kerülni fogom őket. -
mtcob
senior tag
Szép volt Napoli
Éreztem, hogy rendes kerettel állnak ki, ezért is bíztam bennük, durva, hogy otthon nem tudnak 0-1es hátrányból továbbjutni..Mondjuk a legboldogabb akkor leszek, ha nyernek 2-1re, így a H + 1,5o jönne amit néztem, de nem tettem végül, egy esetleges 1-0s meccset elkerülvén
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Napoli szerintem is jó, Napoli jut tovább szerintem megéri 2,3ért, 0-1 nem akkora ledolgozhatatlan hátrány..
-
mtcob
senior tag
válasz !Tupac! #143989 üzenetére
OKC-t simán 'mérkőzés győztese'-re tettem, sz*pattak már meg OT-vel többször is
GSW valami 1,22 volt talánOKC a neccesebb, de szerintem érzik az elmúlt két meccs után, hogy valamit muszáj alkotni, szóval reményeim szerint most odateszik magukat a többiek is Westbrookon és KD-n kívül...a Dallas meg azért bőven egy verhető csapat.
GSW havi egy bukója már megvolt a Portland ellen (nem is értem, hogy azt így hogy), szóval szerintem menetelnek tovább, Indiana meg kezd magára találni, ellentétben az instabil és alapjáraton rossz formában lévő Knicksel szemben.Igazság szerint kicsit kínomban tettem, mert a Braga meccs szépen offolta a BL-es szelvényeket, tenni már csak max élőben tudtam volna rájuk, szóval maradt ez. Cavset is néztem, de én mar Charlotte ellen nem nagyon merek tenni, nagyon kiszámíthatatlanok, pár hete is vittek valami 10k fölötti várhatót
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Két szeló is a remek Braga meccsre épült, de milyen szerencse hogy jönni látszik az Atma félidő X, a City nyer egy félidőt, City nyer meccset tipp is....ügyes kis portugálok
Még egy GSW, OKC, Indiana + Napoli továbbjutás szeló él, az visszahozna egy keveset a heti bukókból, de már nem is tudom bízhatok-e az eheti szerencsémben
Tegnap hasonló a szitu, egyik szelvényen Barca GG, Bayern gól, oda egy Arsenal gól kellett volna, másikon Barca + 1,5o, Bayern első félidő X, ott két percet kellett volna kibírnia a Münchennek...remekül elosztom igazságosan a vesztes tippeket a szelvényekre, remek -
mtcob
senior tag
Undorító, amit a Barca csinál vezetésnél...ez a sétalgatás, időhúzás.
Nagyon idegesítő -
mtcob
senior tag
Nekem a mai elképzelés egy nagy(obb) tétes dupla, egyik meccs rajta az Arsenal GG lesz, már kb a BL sorsolásoknál kinéztem magamnak, és mellé kéne még 1-2 meccs....Bayern vagy Juve gólon gondolkodom, mindkettőt jó oddson adják, kérdés melyik a sanszosabb...
Vélemények? -
mtcob
senior tag
válasz mtcob #143788 üzenetére
Kár azért a kimaradt büntetőért, pont elég lett volna
Szerencsére visszafogtam az Xre még meccs előtt, így kb forintra pontosan 0-n van a hétvége, nem is erőltetem tovább
Jól belenyúltam azért a meccsekbe, Arsenal 0-0, Juve 0-0, Real 1-1, természetesen 3 szelóra igazságosan elosztva, nehogy jöjjön bármelyik is
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Na akkor Real gyorsan még egyet, nem jó az X
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Sassuolo piros, akarom tenni empoli kövi gólt, nyomják be a terminálba a szelvényt, gól....
Empoli piros, tenném a GG-t, Sassuolo gól
Túl lassú voltam, végül egy Fio 1. gól, Genoa 2. gól,Sassuolo 1,5oment egy ezresselSassuolo pipa
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Juve az szép kis 0-0 lesz
Játékvezető meg igyekszik befújni azt a kevés gólhelyzetet is lesnek, nehogymár
Most volt már vagy a negyedik, ami nem volt les.[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
United, megint a United....többet tényleg nem teszek rájuk
Azért egy nem éppen formában lévő, december óta csak barátságos mérkőzést játszó dán csapatot illene elverniük... erre fordításos győzelem.Tegnapi + fele ment is a levesbe
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz egyhonapja #143550 üzenetére
Dortmund nagyon alá van 'árazva' szerintem, közel sincs akkora különbség a két csapat között, mint azt a szorzó mutatja, erős a Porto, én ezért hagynám ki, legalábbis az 1X2 fogadást.
1,5 , 2,5 over szerintem is 'simább' , de én hagyom ezt a meccset
Persze ugye a labda kerek, bármi lehet, ezt majd csak utólag lehet látni hogy így volt-e, ahogy mondom , lehet 6-0 lesz[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Roma gólt el tudtam volna viselni, de a lényeg így is jött
A másik meg még hozhat ígyis egy keveset, na meglátjuk majd....holnapra Napoli X2, MU, Tottenham gól / GG amiket egyelőre jónak látok, de ez így kevés lesz, ki kéne még találni valamit hozzá -
mtcob
senior tag
CR mit lőtt
-
mtcob
senior tag
Szerintem 0:1 vagy 1:1 lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika