Új hozzászólás Aktív témák
-
mtcob
senior tag
válasz
mtcob #156689 üzenetére
"Ma este többen is visszatérnek sérüléseik után. A New Orleans Pelicansnél Anthony Davis pályára fog lépni a Portland TrailBlazers ellen, miután kihagyott egy meccset combsérülése miatt - a Pelicansnél most mutatkozik be ebben az idényben Jrue Holiday is, mint ismert."
Jól gondoltam
-
!Tupac!
tag
válasz
mtcob #156684 üzenetére
Pelicans Davis nélkül gatya, esik az odds mert Jrue Holiday visszatér és gondolom azt hiszik hogy akkor haverok buli fanta lesz.
Raptorst néztem én is, Prón 1.55x odds van rájuk, annyiért nálam nem éri meg.
maugli: Davis nincs tudtommal. Kórházválogatott pont ahogy most a Dallas is
-
!Tupac!
tag
válasz
mtcob #148945 üzenetére
4-2 a GSW-nek de azért örülnék ha James Király megálljt parancsolna az ovisnak és a haverjainak. Másfelől most kerül igazán mérlegre LeBron karrierje hiszen kétség kívül az eddigi legnagyobb ellenfél jön szembe, meg ugye 5 elvesztett döntőt már a James brand sem bírna el
-
C0d3r
addikt
válasz
mtcob #144265 üzenetére
Igen, Higuain méteres lesen volt. Illetve Tatarusanu szépeket védett, simán benne volt vagy 2 Napoli gól (egyszer kapufáról pattant le, utána kellett egyből nagyot védeni), ha nincs ilyen jó formában.
(#144267) bigpeace: Ilyenkor kell újra megtenni a többit, jellemzően az első viszi.
Meg majd az utolsó legkisebb odds-os.
-
yogibear
addikt
válasz
mtcob #144207 üzenetére
Ott is van az.
Pfff...
egyenlítő gól előtt valami 3,5 volt a H odds már...
azért kellett a vendég piros lap hozzá...
Meg a két csere, onnantól kezdtek magukhoz térni, addig kb mint az őszi légy, csak ténferegtek a pályán...
vitték is volna a jó kis szelvényt..
Már ha a végéig el nem tosszák...olyan szottyosan jön le mint a Rapid Wien, az is utolsó 5 percben fordított...
Innen már csak egy Barca meg egy Juve kellene de nagyon.3:1
-
margithid
veterán
válasz
mtcob #144096 üzenetére
Jövő héten BL? Melyik sportágban?
PSG jelenleg a világ harmadik-negyedik legjobb csapata nálam, Barca, Bayern mögött, Juventus mellett.
Eddig meg se izzadtak a bajnokságban, szerintem a veretlenség megőrzése a tét bajnokság végéig.
Ha annyira le akartak volna adni a meccseket már megtették volna. Francia bajnokság amúgy nem kihivás, ez egyértelmű.
Múltkor pont kikapott gyengécske lille-től lyon, szóval nem értem azt se, hogy nem olyan rosszak.
1.36ban van érték, kikapni nem hiszem, hogy ki fognak! -
!Tupac!
tag
válasz
mtcob #143996 üzenetére
Indiana szerintem is meglessz, George nagy formában van a Knicks-nél pedig a Lopez-Melo-Porzingis trión kívül szinte senki nem tud fellépni a csapatból.
OKC-nek valóban az a baja amit mondassz, Westbrook és Durant mellé senki nem tud fellépni. Nem egy egetrengetően erős csapat ez a Dallas de szerintem partyban lesznek a meccsen.
A GSW pedig ugye idegenbeli túrán van, azért szoros lesz ez a menetelés , utoljára sem volt egyszerű dolguk a Heat ellen az Oracle-ban sem. Bosh nélkül megváltozott a Heat játéka, mintha ez a stílus jobban át is jönne nekik. Nem mellesleg az egyik legjobban védekező csapat a perimétert tekintve így ha kifogják a szelet a Curry-Thompson duó (vagy Curry-Green?) vitorlájából és megoldják hogy kintről ne nagyon legyen elemében a GSW azért van esélyük. Kérdés hogy a GSW idézőjelben, de mennyire veszi komolyan a meccset, érdekli-e őket még a 72-10 vagy sem.
A Blazers pedig hatalmas formában van, ott is összejött egy Splash Brothers
-
mtcob
senior tag
válasz
mtcob #143788 üzenetére
Kár azért a kimaradt büntetőért, pont elég lett volna
Szerencsére visszafogtam az Xre még meccs előtt, így kb forintra pontosan 0-n van a hétvége, nem is erőltetem tovább
Jól belenyúltam azért a meccsekbe, Arsenal 0-0, Juve 0-0, Real 1-1, természetesen 3 szelóra igazságosan elosztva, nehogy jöjjön bármelyik is
-
!Tupac!
tag
válasz
mtcob #142829 üzenetére
Én nekem is szimpatikus idén a Kings de tényleg csak akkor jók ha Cousins toppon van. Én sem szeretem a túl magas hendikep határokat, csak akkor ha azok plusszosak, az a tapasztalatom hogy sokszor azért a buki alábecsüli az adott csapatokat. Tehát ha lehet választani hogy pl.: -7.5 vagy +7.5 akkor inkább utóbbi. Nekem legalábbis jobban szokott sikerülni az efféle fogadás
-
!Tupac!
tag
válasz
mtcob #142824 üzenetére
Szerintem nem lesz sok gond, olyan 8-10 pont körül várom a különbséget, a stílusuk hasonló de pontosabb a Boston + odahaza régen látott szériát futnak. A Kings jó csapat de a védelmük gyenge és a sok eladott labdájuk nem sok jót jelent a Boston ellen akik nagyon jól akalmazzák a gyorsindítások utáni helyzeteket
-
yogibear
addikt
válasz
mtcob #142782 üzenetére
volt vagy 5 perc hosszabbítás az első fi-ben, még az alatt raktam 4,35-ért, de felment 4,5-re is utána majd a félidőben le 4,00-ra... meglátjuk, de elég satnya a meccs. csak a stat adja...
Fürth a másik... ott is a stat nem a V mellett szól, de ez sokszor nem jelent semmit sajna... -
yogibear
addikt
válasz
mtcob #142770 üzenetére
"Vidal előtt felpattan a labda de ez nem zavarja meg" - ne a faxt nem, két percbe telt, mire lestoppolta.
szarcelona... 3 lövés egész meccsen kapura...
igaz a segges öngólért is 3 pont jár...
Levante egy kicsit összeszedettebb lenne nyerhetne...a 92. percig tartott míg rúgtak egy gólt.
-
vwpolopg
őstag
válasz
mtcob #142755 üzenetére
Az is öngól
Ha mégegyet bekotor az msn akkor oké
Véletlenül a másik szelómra is ugyanezt raktam teljes meccs 1,5 over helyett, szóval ha elmegy, mára ennyi
(#142758) lacy86 : Nekem egy levante gól is jöhet, tökmindegy, csak valaki kotorjon be valamelyik kapuba még egy gólt
-
!Tupac!
tag
válasz
mtcob #142382 üzenetére
Nem valószínű hogy az amúgy támadásban elég gyenge számokat produkáló Orlando a ligaelit Spurs védelem ellen kapja majd össze magát. Szerintem a Spurs védekezése fontosabb lesz mint az előre játékuk a hendikep szempontjából.
jani_gy_22: elírtad 99%, kötésszám megadásakor már nem az eseményen módosítasz hanem a kombinációt vagy a "sima" fogadást választod.
-
!Tupac!
tag
válasz
mtcob #142375 üzenetére
OKC kegyetlenül ledarálja majd a Wizards-t, amit játszanak Wall-ék azt tudja az Oklahoma is. Csak úgy 3x olyan jól...
Spurs-t pedig már várom hogy mikor bukik először otthon, azért sok már az a 25-0
Cavs teljesen jónak néz ki, hiába kezd belejönni a Pacers ha mindenki elkapja a fonalat clevelandi oldalon nem lehet baj mert nem egy súlycsoport a két brigád.
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
mtcob #142328 üzenetére
hány forduló van még az alapszakaszból?
ny szempontjából kérdem.
egy normál, főcsoportok nélküli bajnokságban csapatlétszám -2.
de ezeknél én nem bírom kiszámítani.na, mid1.
közben már ezek mentek.
totál káosz.patent
Dallas - Phoenix 1X2 Döntetlen 10,50 Nyitott
New York - Golden State 1X2 Döntetlen 11,00 Nyitott
LA Lakers - Charlotte 1X2 Döntetlen 8,75 Nyitottpatent
Dallas - Phoenix 1X2 Döntetlen 10,50 Nyitott
New York - Golden State 1X2 New York 5,25 Nyitott
Millionarios - Boyaca Patriotas 1X2 Boyaca Patriotas 7,25 Nyitott2-es
Dallas - Phoenix A mérkőzés győztese + Pontszám 200,5 Hazai és több 2,45 Nyitott
New York - Golden State A mérkőzés győztese + Pontszám 220,5 Vendég és kevesebb 1,95 Nyitottfordított sorrendben történt a megvilágosodás.
az utolsó szeló jött elsőre....asszem inkáb szemle.
megyek, és fekszem le....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest