Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz Linem #115198 üzenetére
uhh, b+....
azt nem is néztem, hogy mennyi jöhetett volna.
ijjjjjj!****
(#115197) stefyY
bankom, bankom, mondd meg nékem,
hol a legkisebb odds a vidéken....***
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz margithid #115111 üzenetére
én már rájöttem.
nincs nekik ilyen találati arányuk.
mindenki ezt mondja nekik, amit te is, hogy akkor single kell megrakni.
de csak az ilyen 1-2-n elmenősökkel jönnek ide sirdogálni.
hogy sajnáljuk őket.
de nem megy.
itt pl. az 54. sorszámú hiányzik a sorból.
de a kolléga még bőven a korrektebbek közé tartozik. tényleg.de vannak akik valóban csak a lehalászott, 1-en elmenősökkel fárasztanak minket a többszáz feladottból.
(kivéve skizó, neki minden elmegy. bocs!!!! )és ha véletlenül jön a 349.
na, akkor meg kell vakulnunk...*****
mai nap lényege:
amit wawrinka elvitt, azt anderson hozta vastagon.****
viszont ennek örültem:
2/3 kombináció
Lokomotív Moszkva - Kubany Krasznodar 1X2 Döntetlen 2,80 Nyertes
Fenerbahce - Bursaspor 1X2 Döntetlen 3,55 Vesztes
FC Zürich - Vaduz 1X2 Döntetlen 3,95 Nyertes***
visszementem utólag publikálósba.
elmúlt héten majdnem mindent kiírtam, semmi nem jött.
szeretnék én előre írkálni, csak nem bírom finanszírozni.
(asszem érthető.)
gyk: visszatért az, hogy amikor leírom előre, nem jön.,..[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz Digestive #115190 üzenetére
úgyis vége a bajnokságoknak, jön a tenisz...
hétvégére rakok még egy papírt, akik a kiesés elől menekülnek, vagy épp valamilyen kupaszereplést érő helyért mennek, azokat megrakom, aztán bassza istenGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Xpredi01
tag
Az a baj a focival, hogy ott van az a fránya X.
-
Digestive
veterán
Na a 3 belga meccsből a "legtutibb", legkisebb odds viszi a szelómat. Csúnya bukó szériám van. Pihenteni kellene ezt a dolgot!
-
C0d3r
addikt
És a csicska foci viszi...
-
pohár
félisten
hát bazdmeg, 2-0-ról így elkúrni... pedig már örültem, hogy jött tiszta 2k, de megint egy szutyok meccs viszi el, de hogy kétgólos előnyből...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Digestive
veterán
Ez az egész azért van, mert BLACK pukizott!
-
yogibear
addikt
válasz Digestive #115185 üzenetére
Viszont ha nem nyernek és a Brugge nyer, helycsere a 2. helyen, ami még BL-t ér és mehetnek az ELbe ami kevesebb pénz...
Igaz a BL selejtezőkörbe, az EL meg főtábla...
Közben Vitesse 1/2...Gentben meg már cicomázzák a bajnoki kupát a csajok.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
na jó, az Anderlecht is elmegy a faszomba
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L_YKing
addikt
Ahh nem hiszem el..
Salernitana vezet a teramo ellen...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
yogibear
addikt
Brugge Gent Anderlecht trión filóztam jó 5 feletti odds volt... mind3 jönni látszik...plusz egy Betis győzelemmel 10 feletti...
-
pohár
félisten
na, Gent és Anderlecht maradjon így, azt' csókolomsztok
-
B-L-A-C-K
titán
Pukiztam, én szótam...
-
Digestive
veterán
Anderlecht! Én szóltam!
-
yogibear
addikt
Gent.
én szóóótam.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
C0d3r
addikt
Anderlecht!
(#115168) Digestive: Egyéb óhaj-sóhaj?
[ Szerkesztve ]
-
Atti1112
aktív tag
válasz sz_abika #115161 üzenetére
Én nem régóta tolom, de ne add fel ! Tegyél kisebb tétet és úgy is öröm játszani, hidd el. Ne akarj egyszerre "nagy" pénzt kaszálni Sok kicsi sokra megy. ( De azért ne úgy játssz, mint én, hogy sokszor csak 50 Ft-os tétet rakok, mert attól is hullani fog, mire összejön 10 L kólára való )
[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
yogibear
addikt
Betis 4:1... én szóóótam.
Gent is vezet, kellene oda még egy hazai gól, azt meg is lehetne...
Fenernek meg nem véletln ment fel az oddsa, már 0:2 és kiesésre áll...[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Fenerbahce, mi lesz így veled?
Piroska.[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Ezt tényleg nem hiszem el bazmeg.
1 Stan Wawrinka Stan Wawrinka v Federico Delbonis
(Megnyeri a mérkőzést) 21/05/2015 Egyik sem 1.22 Vesztett
2 Borna Coric James Duckworth v Borna Coric
(Megnyeri a mérkőzést) 21/05/2015 Egyik sem 1.30 Nyert
3 Döntetlen 4 után Premier League Darts - Chisnall v Anderson
(Vezet a leg után) 21/05/2015 Egyik sem 2.37 Nyert
Többszörös
Fogadás típusa Fogadások száma Tétegység Tét Nyeremény Nyereség
3-as gyűjtő 1 5 000,0017k volt kivehető, Wawrinka szett előnyénél.
Elmentem pisálni.
Mire visszejöttem brékelőny oda és onnan kap ki.Asszem marad a munka, ez a fogadás ez átok és csak hullik a hajam.
PSN: xszabikax
-
C0d3r
addikt
válasz Atti1112 #115150 üzenetére
Ez engem is érdekelne, gondolom eredmenyek.com-on kérdezed. Annyi feltűnt, hogy ott van amelyik meccsnél nincs statisztika, viszont beten az élő közvetítésbe meg elérhető.
Úgyhogy nem tudom mitől függ.(#115138) alázógyík: Mobilról sikeresen átsiklottam felette, már tárgytalan. Ha tetted, akkor Gent eddig jó. Venezia is jól indított, reméljük behúzzák.
Másik 2 kosaram pipa, azért nem építenék rá egy nagyobb szelvényt, mert így is megizzasztanak az 1,3-ért. Hiába na, nem az én idegzetemnek való sport.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Gent
-
yogibear
addikt
Hopp Betis... szab.tam kedvence: hazai vezetést szerez, vendég fordít szisztéma.
Fener meg addig xarakodik, míg kiesik... ezzel a 0:1-gyel még idegenben lőtt góllal továbbjutó, de ha kap még egyet, akkor reszeltek...
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
2 meccs volt ma amin filóztam, h veretem az esélyesebbet.
HJK - Turku V 7,50
Malmö - Hacken V 6,50Hát persze, h az elsőt választottam, ami sima 2:0 lett. A Malmö meg szopókázik 0:2-re! Egész jók a megérzéseim!
A ruszkik is nyomtak egy tisztességes 2/1-et a kupa döntőben! Jobban megnézve, ez nem is az! Hanem 2/X/1
[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
mára ment egy kamikáze:
KTP - HIFK 2.85 D
Lokomotív Moszkva - Kubany Krasznodar 2.80 D
Vestsjaelland - Midtjylland 3.20 D
Chicago - Anaheim 2.12 H(#115146) Digestive: kaptak is egyet..
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
A Randers elég durván tolja eddig, most már találhatnának egy gólt is.
-
Digestive
veterán
Ahogy látom ezek a Finn srácok is csípik a ht/ft mókát!
-
Digestive
veterán
Fenerbahce 1,90-ért nem szimpi senkinek?
-
akooos
veterán
Bröndby
Anderlecht
Brugge
Göteborg
1000 ft -
sutyesz96
őstag
sziasztok!
Mára nagytétes tipp?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
C0d3r
addikt
[link]
Ahogy már volt róla szó, a sikeres sportfogadás kulcsa az egyes kötés. -
pohár
félisten
válasz L_YKing #115130 üzenetére
hm, én ezt még nem is hallottam, jó kis warm up zene a maga 124 körül BPM-ével
időközben az Anderlecht 1,55-ről 1,45-re esett, így pár forint híján 3k a várható
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
-
Digestive
veterán
Nekem egy ilyen 2 napos megy valami apróval:
Brönby
Anderlecht
River Plate
FC Eindhoven
Dundalk16,60x
-
yogibear
addikt
válasz skeli #115123 üzenetére
Betis egy pontra simán jó... de akár nyerhet is, az tuti fel akar jutni utolsó 10 meccsen 8-1-1 [link]
Ha bátrabb vagyok, a Gironát is rakom V-re tegnap... jött is... de legalább X2-re betehettem volna a másik 3 mellé...
Itt inkább az a kérdés, hogy a Gijon odafér-e a 2. helyre és a Girona lesz a 3. vagy marad a mostani állás és a Gijon osztályoz a 3. feljutó helyért még 4 meccset...
Tavaly nem jött nekik össze, a Lesz Palmász oda-vissza 1:0-ra verte őket az első körben...
Most is összejöhet ez a pár majd, plusz Valladolid és Zaragoza...Racing a "nagyoktól" rendre kikapott otthon: Valla, Girona, Zara, Palmász... a Betisnek is kellene hoznia ma, akkor lenne 6 pont előnye és 3 forduló: abból otthon Alcorcon, elvben nyerhető, Tenerife idegenben (kiesőjelölt) otthon Gijon... szinte már bajnok lenne, de a 3. helytől is 8 pont és 3 forduló... gyakorlatilag feljutás meglenne...
X2 prón 1,25, ami nem sok, de elég biztosnak tűnik...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
Gent & Anderlecht & Gerwen @3,12
-
yogibear
addikt
válasz Digestive #115120 üzenetére
Simán eladhatja a mutyiland, ha úgy gondolja, jó a H 4-es odds...
Már csak a Köbenhavn érhetné utol matekilag, de az már 30 meccsnél jár, így ha ma a mutyi kikap, három forduló marad és 9 pont előny, a gólkülönbségek közt meg ordas különbség van: +15 koppen és +31 mutyi...
Szóval a mutyi elvben bajnok, azt csinál, amit akar, a maradék 4 meccsén 1 pont kell, hogy matematikailag is az legyen...
Nem nagyon piszkálnám, ahogy a Koppen maradék meccseit sem, mert az meg már matekilag is tuti 2. se fel se le...Nem is értem, hogy szararcú dánoknak tavaly hogy volt két BL selejtezős és 3 EL-es csapatuk... Plat-inni koefficiense mi? küldtek neki fagyasztott halat vagy mi a tosz?
Jövőre már csak 1 és 2 lesz...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
skeli
tag
válasz Digestive #115120 üzenetére
Racing Santander-Betis dettó?
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
Linem
senior tag
válasz margithid #115115 üzenetére
Van benne valami. Sokat gondolkodtam már én is, hogy single tippekből több kellene, mert azok talán jobban jönnének. Viszont azért logikusan nézve nagyon nem mindegy, hogy 10 meccsre 10x1000 Ft és 3000 Ft a nettó nyeremény (ha jön a 10 meccs), vagy 10 meccsre 1000 Ft és 80-120000 a nyeremény.
Nagy tétekkel megéri single meccsekre fogadni, de én havonta maximum 1 meccsre tudnék 40-50k-t feltenni, amit nélkülözni tudok, és semmi garancia nincs rá, hogy jönni fog. Hozzáfűzve még az is fontos, hogy 1-2 játékban semmi izgalom és szórakozás nem lenne. Így marad inkább a havi 50-60 játék kis tétekkel. Ha semmit nem nyernék ezzel a módszerrel, akkor megpróbálnám a single módszert, de egyelőre jön minden 9. szelvény így is.
A hétvégén 4 single tippből 4 ment el, szerencsére kis tétes volt. -
Digestive
veterán
válasz yogibear #115116 üzenetére
Na mi a meglátásod? Ma a Vestsjaelland - Midtjylland meccsen ugyanaz lesz a forgatókönyv, mint tegnap a Basel?
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Ma dartsra egy ilyet?
van Gerwen legtöbb 180 1,61
Chisnal +1,5 1,832,96-os kombimban.
-
yogibear
addikt
Gent - Standard Liege
Utóbbi 15 évben csak a Genk, LIége, Bruges Anderlecht volt bajnok.
Ha ma a Gent nyer, az utolsó fordulótól függetlenül bajnok... vagy ha ugyanazt játssza, az Anderlecht is, mint a Genk... H-H, D-D V-V
Másrészt ebben a párosításban a vendég győzelmek szoktak jönni, szóval innen nézve meg rizikós.
Ha a Gent nem nyer és az Ander igen, akkor 1 v 2 pont előnye maradt az élen a Gentnek, de az utolsó fordulóban az Anderhez megy idegenbe...[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz margithid #115111 üzenetére
Igen, ezt szoktam csinálni az esetek nagy részében. Rengeteg fogadásom egy meccsből áll alaptéttel (nálam 1000 ft), ami szokott hozni jobb esetben 1500-1900 forintot. Ha naponta megtennék 10 ilyet, összesen 10.000-el, akkor ha szerencsém van akkor nettó 10.000 profitom is lehetNE. Az utóbbi 2 hétben az a baj, hogy ha egyesével rakok meccseket, akkor gyakran az is elmegy, ezért azóta csak ilyen lehetetleneket rakok, hátha valamelyik beakad. 250 ft nem nagy pénz egy 8-as kötésre, főleg, hogy 8900 jött volna belőle. Az 500-as fogadás is kb 6000-et hozott volna. Ha ezt a 19 meccset raktam volna egyenként 250 forinttal, akkor nyilván jobban jártam volna, de csak bohóckodtam most.
19*250=4750 Ft tét
Ha 250 ft/meccs, akkor a nyeremény=6108 Ft
A nettó profit 1358 forint lenne. Mindenki döntse el megérné-e neki így játszani. Ha 1000/meccs lenne a tétem így nézne ki: 19000-->24432. Így azért már jobb lenne, napi 5.000 forint nettó profit, de mi van ha nem jön be, csak mondjuk a 19-ből 7? Mindjárt szarabbul nézne ki
Ha az általam linkelt képeken minden nyertes lenne, akkor 1000 forint tétből jött volna 20.000 környékén a nyeremény. Nem is tudom miért írtam ilyen hosszú hülyeséget(#115112) C0d3r:
Ezek csak az 1 vagy 2 meccsen múló sok eseményes fogadásaim Természetesen tudnék mutatni 100 olyat amin 1 meccsből 1 megy el, vagy 2-ből 1 (esetleg 2 is ) -
C0d3r
addikt
válasz Atti1112 #115106 üzenetére
Alapesetben a rendes játékidő és annak a pár perces hosszabbítására (tehát 90+3, 90+5, néha a megfelelő eredmény elérése érdekében 90+20 ) fogadsz. Pl. kupameccseknél van olyan lehetőség, hogy "Ki jut tovább?" "Ki nyeri a döntőt?" stb., értelemszerűen itt számít bele a hosszabbítás/büntető végeredménye.
(#115110) akooos: Jézus ereje, én egyet rakok és egy megy el. Mennyi a szerencse kilója manapság, és hol lehet kapni ekkora tételben?
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Gyönyörű napot zártam tegnap ismét Semmi komolyat nem nyomtam, csak a szimpatikusabb csapatra tettem pár pengőt mindig.
Igazából nem bánkódom miattuk, mert azon lettem volna a legjobban meglepődve, hogyha valamelyik bejön, de azért megint 1 vagy 2 meccsen múlott
+van egy szelvényem amin Arsenal-Sunderland X + FTC-VIDI GG volt -
jpm
senior tag
BLACK tétet emeltél?? 160 meg 100k-s tét? 50-ről elég durva emelés grat!
-
Atti1112
aktív tag
Beten, ha a rendes játékidő X (döntetlen) (mondjuk 3-5 perc hosszabbítással), akkor én arra fogadok, vagy az X miatti "hosszú" (mondjuk 2x20 perc) hosszabbítás is beleszámít ? Vagy a fogadásnál csak a 90+3-ra,90+5-re fogadok alap esetben és külön lehet fogadni a hosszabbításra is ?
[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
szab.tam
nagyúr
válasz zolee5016 #115100 üzenetére
pfff.
bl all in
hossz + büntisben.+ under sárga, under szöglet.
legalább 10*-es eredő, de szerintem több lesz...
lefordítom érthetőre:
juve nyeri a bl-t + 4.5 sárga alatt + kevés(???) szöglet.***
***viiszont a zaragoza elkezdhetne gólokat lődözni....
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz pohár #115098 üzenetére
Azt az esély ellőtték a múlt héten, mikor otthon kikaptak a Swansea-tól...
A 3. hely is BL főtábla... bajnok ugye nem lehet, az meg hogy 2. vagy 3. már tök mindegy...zolee5016: megéri majd rakni... Platini apjuk majd besegít kicsit... a Barcát meg majd kárpótolják jövőre, ahogy tették azt a Bayernnel, mikor a Chelsea-nek adták 2012-ben a BL-t, nehogy Abramobvicsnak elmenjen a kedve a támogatástól.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest