Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
Djmarko
tag
Holnapi magyar kupa meccsre mit tippeltek?
-
sz_abika
addikt
Ma megforgattam a bankomat osszesen 5x, es kijott belole egy laza -300ftos nyereseg
Nagyon papir lett az RG elso napja, Chung kiesese talan a legnagyobb meglepetes. De ez inkabb az edzo hibaja - a jetlagre 1nap keves... Kar erte mert aranybanyanak ereztem a kolykot.
-
yogibear
addikt
Eddig ma bármit raktam volna sima volt: Ried, Piast Gliwice, Cracowia, Kosice....
Osasuna fog mexivatni? -
-
SidCorky
őstag
Galata meccsen vajon lesz gól a második félidőben?
-
Atti1112
aktív tag
válasz
lecsokolbi #114969 üzenetére
Kicsit bővebben ?
-
Atti1112
aktív tag
Sivass- Galata dönci ? ...
-
tigipuf
senior tag
válasz
ANDROID??? #114965 üzenetére
Komolyan miről beszülünk is??
Volt egy fogadási link ha jól láttam a bet365-ről,ami 2,2-s oddsot kínált galata továbbjutásra,ki nem szarja le a végeredményt?Erre illett volna rámozdulni nagyobb összeggel szerintem,,de gondolom nem sokáig élt ez a fogadás,,,
MÁS....ment a fradi egy ezredessel holnapra csak mert háthameg amúgy is
meg tuti is
-
ANDROID???
addikt
válasz
tigipuf #114964 üzenetére
Azt, hogy galata nyer 2,95
-
pethYeti
addikt
Nem 4-1-re nyert a Galata az első meccsen?
El is tűnt... faszért nem raktam meg.
-
Digestive
veterán
Na de jó, h hanyagoltam az Aarhust. Lehet, h eladja ma is 7-es oddsért.
-
Atti1112
aktív tag
válasz
lecsokolbi #114957 üzenetére
Kizártnak tartom...mármint, h befejezed, ha nyersz
Akkor fog csak igazán megjönni a kedved
-
lecsokolbi
aktív tag
olyan kamit toltam maholnapra, bejön abbafejezem
-
jpm
senior tag
F1 hétvégére be kellene melegíteni:
5-10k-t megér.Anaheim - Chicago 3.50D
-
sz_abika
addikt
Ezek a noname, amerikai piacon mozgó top 150en kívüli teniszezőket nem tudom, hogy tanították meg 1 év alatt teniszezni, de verik a kis 160centis salakevő latinbandát mostmár sokadjára.
Pedig ez a nedves salak ez sokkal lassabb mint a keménypálya amihez 99%uk szokott. -
sz_abika
addikt
Tudnám értékelni ha Tipsa visszalépne a meccstől
-
yogibear
addikt
Aarhus vajon ma is eladja otthon, mint múlt héten a Fredericának 8-as oddsért?
Igaz ma csak 7-es odds van rá.
Simán belefér neki, és kellhet a lovetta az első osztályra.Piast Gliwice - Belchatow Ma is szórnak egy 2/1-et, mint februárban? Vagy csak sima hazai lesz?
Sivasspor ordasat esett a H oddsa, mint tegnap kifejtettem, a Galata még akár kettővel is kikaphat, akkor is kupadöntős. Aztán lehet a V 3,2 elég magas odds már, hogy a Galata nyerjen, vagy inkább szőrnek egy ordas kis overt magas oddsért a kispadosok meg az ifik.
És hát a mai nagy kedvenc, az Osasuna, aki tavaly esett ki a La Ligából, most meg lassan a másodosztályból is... Lesz Palmász elég szőrös kis banda, igaz az Osasuna előző vezetése is vizsgálat alatt áll pár tavalyi meccs 1,5 milla euróval való megszőrmélése miatt... ja és ne feledjük, az odavágó a Pálmásoknál ht/ft 1/2 és CS 1:2 (1:0) volt...
-
adrian94
őstag
Ki mit rak ma ?
-
akooos
veterán
válasz
Atti1112 #114925 üzenetére
Nem nekem kell elsüllyedni szégyenemben, nem voltam a focipályán
Én nem gondolom úgy, hogy nekem szégyenkeznem kéneEzzel a csapattal 3 gólt kapni, és Fabregas 29 perc után piros lapot kap... Csak azt sajnálom, hogy meglett a 3. vereség az évben (összesen a 4. ami tétmeccsen csúszott be).
Ettől függetlenül vasárnap a Sunderland elleni hazai meccsen (hiába menekülnek a kiesés elől) hendivel fogom rakni a Chelseat.Viszont a Turku PS 5:0-ra lehozta a meccset, arra lehetett volna keményen hendizni.
Raktam egy ilyet, a hülye Dinamo baszta el, rájuk jóval mérgesebb vagyok, mint a Chelseare, hiszen nekik számított a tegnapi meccs nem kicsit. -
pohár
félisten
10 perc múlva kezdődik a Detroit baseballmeccs, mehet akár egy -1,5 hendivel, vagy simán, kinek hogy szimpibb
-
C0d3r
addikt
válasz
Atti1112 #114930 üzenetére
Persze hogy aprópénz (nyílván itt a tétre gondolok), ő átgondoltabban játszik.
Adott héten Kb. 2 ezret sikerült feltornázni 7 ezerre, 3-500 Ft-os tétekkel amikből jött 1.400-2.000 Ft, ha egyik se lett döntetlen. Mondjuk elégedett is lennék így havi szinten +20.000 Ft-tal tisztán, ha kiszámíthatóan jönne.
Nagyobb kassza pedig elvitte a maradék józan eszemet, elkezdtem egyesével is pakolni a meccseket - gondolván, "ó van még a heti haszonból bőven, forgassuk meg egy kicsit". Jól meg lett forgatva, egyenesen vissza a fogadóiroda pénztárcájába.
Na most a héten újra nekiesek, ugyanez lesz a szitu, DNB 2-3-as kötések + tanulva a korábbi hibákból. -
yogibear
addikt
Holnapra: Sivasspor H 2,25 jó lehet, kupa elődöntő visszavágó, az odavágót a Galata 4:1-re hozta...
Igaz, török, szóval lehet, még a fordítottja sem igaz. -
szab.tam
nagyúr
yogibear
de most úgy őszintén.
a meccs alakulását nézve: nem a cesena-nak kellett volna nyernie 4:3-ra? -
Atti1112
aktív tag
válasz
C0d3r #114927 üzenetére
És mekkora volt ez a nyerő heti kasza ? Lehet h Black-nek ez is csak aprópénz...
Röhögni fogtok, de sokszor én is 50 (!) Ft alaptéttel játszom, csak a móka kedvéért. (kisebb tétet nem fogad el) De ha valami megtetszik képes vagyok 500-1000 Ft-ot is "áldozni", mint pl ma is, ha nagyon nagy esélyt látok meg valamiben.De mivel ilyen ritkán van, ezért én is a dolgos kétkezi munkából élek és nem a sportfogadásbólMeg nekem erre nincs is pár millás alaptőkém, mint mondjuk (gondolom) Black kollégánknak...Ma 6500 + al "zárok", ez nekem már szép kis summának számít a sok kis 50 Ft-os tét között...
-
C0d3r
addikt
válasz
Atti1112 #114925 üzenetére
Nincs miért szégyenkezni senkinek, mindannyian csak lövöldözünk erre-arra, aztán majd a pályán eldől kinek van igaza. Most ez nagyon nem jött be, szerintem ekkora vereségre senki se számított, amire még a piros is ráerősített.
Persze mi mást írnék én, akinek a 3/5-ös kombijából jött 1.
(#114928) Atti1112: Párszázakkal tolom, már ezren leírták (és bizonyítást is nyert pl. B-L-A-C-K által), hogy aki komolyabban gondolja a sportfogadást, az nagy téttel játszik meg egy mérkőzést. Na már most, akinek ehhez nincs idegzete (példa én, aki 4 számjegyű tétnél ), az inkább csak elszórakozik hetente némi apróval.
De ez is ezer dologtól függ, kb. 3 hete DNB-vel 3-4-es kötéssel "végigkaszáltam" a hetet, utána meg alig sikerült eltalálni valamit.
Összességében nem lettem ezzel milliomos (még), de a házat se buktam (még
).
-
Atti1112
aktív tag
Beten 151-es odds van a Cselzire... Valaki nem rakja meg ?
Mondjuk ilyet is ritkán látni...
Van még kb 20 perc...
akooos vajon elsüllyedt a Föld alá szégyenében ? Nem nagyon kommentel....
Jó- jó... csak akkor nem biztos, h elolvassátok ezt a sok marhaságot.
Úgysem szoktam floodolni. Erre tessék... -
adrian94
őstag
-
Atti1112
aktív tag
Azért ez a Cselzi is egy jó nagy lókötő csapat lehet
Vajon ki teszi ma a Cselzit tiltó listára ? -
szab.tam
nagyúr
3:2.
és most a 2 cesena gól!
azaz a 75. és 87. percekben. -
szab.tam
nagyúr
válasz
yogibear #114908 üzenetére
2 cesena gó t rendeljél már nekem, légy szíves...
csak már látom előre, hogy a napoli talál majd egyet 92. perben.
pedig egyszer már úgy elkapnék egy sok gólos végeredményt.
és innen a 3:4 nem egy lehetetlen kívánság.*****
(#114911) Atti1112
egyik sem.
csak áttam, amikor leszálltak közösen a távolsági buszról, és bementek egy bőrönddel terminálhoz. -
Atti1112
aktív tag
Ahogy nézem , a West Brom-ot kellett volna -2 hendivel tolni
Jól gondolta akooos, csak biztosan rosszul írta be ide a csapat nevét -
yogibear
addikt
WBA 2:0... Chelsea teljes csapat MI?
-
yogibear
addikt
válasz
Atti1112 #114905 üzenetére
Nekem nem hiányoznának.
Majd ősszel megint kamizok 2/1-eket meg rakok félidő D-ket, és a H plusz GG is elég jó opció félkaminak: 6 meccs jó esetben kiad 4k odds felett... csak kis szerencse kell, hogy jól beleválassz... igaz egy Galata otthon csak 2,5 odds, de van, ami meg 4 - 4,5....francia, olasz, angol, német, satöbbi...
Két hete tesztelem a napi "tuti" kiválasztást és eddig szinte mind jött... remélem így is marad...Csak 500 ficcset, leamortizáltam az utóbbi két hétben a bankot sajna... majd most visszakapaszkodok.
-
Atti1112
aktív tag
válasz
yogibear #114904 üzenetére
Nem hülyeség amit írsz. Meglátjuk, hogyan válik be. De szerintem nagyon unalmas lesz az életed, napi egy meccs / 1 nyerés mellett
Kellenek a "na, ma megint egy ment el a 7-ből" és társai, nem ? Egyébként mennyit tettél a Rizsesporcukorra ? Persze, csak ha nem titok
( A Rizsesporcukrot direkt Adrianunknak találtam ki
)
-
yogibear
addikt
Ez a Boavista kár hogy nincs Prón élőben...
Utolsó 5 meccs Boa otthon 3 GY, Nacional idegenben 4 V -
yogibear
addikt
válasz
adrian94 #114897 üzenetére
Na jól van menj sakkozni Bici nénivel
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Háztartási gépek
- Túra és kirándulás topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest