Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
Xpredi01 #113711 üzenetére
Ha olyan csapatra raknék amit nem ismerek, akkor nem lenne értelme 5.000-et kockáztatni
Ezeket a csapatokat ismerem, szoktam is rájuk fogadni.
A HJK-t a legtöbb sportfogadó ismeri, szerintem az Inter Turkuval együtt. A Turku oddsa az első pár fordulóban nagyon magas volt, egyszer 4 feletti oddsot is fogtunk itt meg velük. Mind a kettő jobb csapat az ellenfelénél, ahogy a szorzó is mutatja.
A Hammarby hazai mérlege nagyon jó, ebben a szezonban még nem kaptak ki otthon. Frissen jutottak fel az első osztályba és nagyon jó eredményeket hoznak eddig, még pár meccsig éri meg őket tenni, utána ki fognak pukkadni szerintem.
Egyedül az Angers aggaszt erről a szelvényről, mivel hiányzik a 15 gólos támadójuk, de a Sochauxnál sokkal jobb csapat még így is, főleg, hogy az ő mérlegük az utolsó 5 idegen meccsen: Döntetlen, Vereség, Döntetlen, Vereség, Döntetlen. Tehát most egy vereség jön, idegenben.
Az Arsenalnak pedig nagyon kell a 3. hely, a liga legjobb formában lévő csapata.Utóbbi 10 meccsükből 9 győzelem és 1 döntetlen a már bajnok Chelsea ellen. Most fog megszakadni a sorozat? Lehet, de remélem nemTehát igen, ezeket a csapatokat követem, nem csak a szorzóra alapozok.
szerk:
Terek nyom egy 2/1-et emberhátrányban...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest