Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Na most van 2 nyitott szelóm is, amire a Boca Juniors kell.
Sevilla
Preston
Boca1,5k>>>18k
Preston
Boca1,5k>>>10k
és egy Ft-om sincs neten visszafogadni!
Most lefekszem és reggel Qva jól, vagy Qva szarul fog kezdődni a napom!
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz lecsokolbi #113041 üzenetére
- Mindenki hazudik! -
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #113091 üzenetére
jégkorong megint felfüggeszte, nehogy tudjak tenni az x-re.
mi a f*-nak van akkor élő?de mérges vagyok, hog ypár mp miatt megint lecsúsztam valamiről.
mert a chesterfield gólt lestem.most majd jön a német hoki gól is, és gutaütést kapok..
bosszúból még 100 ( ) ft-tal megraktam, hogy a fiorentina lövi a köv. gólt...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Digestive
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
Bíró el is intézte a kis ezres kamit, olyan Dnipro les volt iszonyat...
Lehet kellett X-be a szelójára...:/
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
-
-
szab.tam
nagyúr
lesz-e chesterfield gól?
hát nem lett.
szegény spori mndent megtett...***
én mega hokira 4:2-től szerettem volna x-et nyomni, de folyton fel van függszte.
most így szegény dinpor-val egy gólt lövetnem a végén....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
csababarca
őstag
Nah eddig jól állok!
Sevilla,Napoli,Psg Kézit raktam 1400->7700.
Plusz ment 4/3 ba napoli, sevilla, preston, boca. 4*500al.
Eddig ez is jol all. 18k johet max.Persze raktam akoos altal bedobott fixed tippeket kettészedve a négyet 5-500 forinttal. De az nem fog jönni, de csak azért raktam h hátha, kami
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #113086 üzenetére
a Sevillánál meg már a 2., az jönni látszik, a Napoli remélem nem egygólos előnnyel akar az ukránokhoz utazni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #113080 üzenetére
az nekem is kellene nagyon, feltéve, ha a Sevilla megtartja a vezetést...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bammbula
tag
válasz B-L-A-C-K #113080 üzenetére
„Ez. A vendégek vették át a játék irányítását. A hazaiak a labdabirtoklásra koncentrálnak, a vendégek pedig a védelemre összpontosítanak."
Ez lenne az eredmények.com véleménye a meccsről. -
B-L-A-C-K
titán
Sevilla első félidő pipa, Napoli hendi kellene most következőnek...:/
-
ted_mosby
senior tag
Holnap jónak tűnik nekem a Volendam, kérdés akarnak e játszani a feljutásért..
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
mtcob
senior tag
válasz mtcob #113054 üzenetére
Ott a Preston gól erre a darts elviszi
Azthiszem mostantól hanyagolva lesznek a darts fogadások mert teljesen kiszámíthatatlan hogy ki milyen formában van..Hiába nyert zsinórban x mérkőzést ugyanaz ellen, hiába nyert eddig zsinórban x szer, nem lehet megmondani hogy ki fog nyerni...legalábbis nekem sosem sikerül[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
van gerven utolsó legjének a kezdése igen érdekes volt.
szerintem szándékosan indított így, hogy a hátsó pályáról verhessék.
csak az első sorozatot kellett elcsesznie, ha jól láttam, 2 szektorhibával.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Digestive
veterán
Milyen szép góllal kezdett a Preston! Csak így tovább!
-
Digestive
veterán
Sevilla meccs a Story4-en... Pfejj megint ez az ocsmány képminőség!
-
B-L-A-C-K
titán
Na csak lementem rakni, vagyis kiváltottam a szólóimat már nehogy itt bebarnuljanak... Múlt hétvégieket, és a tegnapit, összesen 463 ezret... (persze ezek téttel együtt).
És raktam egy ilyen bohócot...
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #113057 üzenetére
Hát persze, hogy az elsőn elmegy FTC kézi. Tiszta vicc. Amikor meg ilyeneket játszik az ember a világ összes kincséért sem jön az iksz...
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sz_abika
addikt
Bautista +5,5el most igeretes 1.72n
PSN: xszabikax
-
pohár
félisten
ezres puttóból 400 jött csak vissza, kapjátok be, hogy tegnap elnyertetek minden pénzt előlem
Napoli -1 & Sevilla ment egy ezressel, 3k jöhet
-
tigipuf
senior tag
Gyerekek erről az amcsi -fehérorosz meccsről valaki többet is mondhatna!
Mi a fene volt ez,sima szőrme, vagy más esetleg?"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
szlemenca
újonc
Remélem tényleg jön
-
Def26
félisten
Kézilabda, FTC-Győr? Tippek?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
zolee5016
őstag
aprós 3/4 banzaiiiii
dnipro win,sevilla sekanál.bokadzsuni,ejupen X
Valamelyik énglist is X-re akartam...de nem tudtam eldönteni,valamint a norvég kupa Viking meccs lehet érdekes egy kamira....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
B0V9B
tag
Szép volt USA!! Többet nem jövök
-
Hunt3r22
őstag
Kami szelvénynek..
Fiorentina V
Dnipro VHátha...
Xr
-
janos1988
addikt
Mai alap 3/4-es mix 400 -> 8k.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
draco31
veterán
Másodjára rakok USA jégkorongot, másodjára viszi el.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
mtcob
senior tag
Ma elég szar a kínálat, de azért Napoli, Preston és van Gerwen győzelem ment @4,7ért..
-
4850 oc
aktív tag
Mára...
Napoli hendi
Sevilla hendi11,5k------->69k
-
-
akooos
veterán
válasz csababarca #113050 üzenetére
Jaaa, akkor basszák meg! Én meg megörültem neki, mert nem láttam, hogy szerkesztve lenne. Ezek szerint 80 eredményt beírnak és az lesz látható amelyik bejön.... Fasza!
Akkor ne tegyétek meg
-
csababarca
őstag
-
akooos
veterán
Érdekes, hogy a tegnapi 3-0 is ki volt rakva 20:00-kor, a Juve-Real szintén
Lehet apróval meg lehetne próbálni a pontos eredményt.
-
zolynet
veterán
hétvégi kami 3/4
142 Dortmund - Hertha BSC D 4.25
146 Bayern München - Augsburg V 4.35
170 Real Madrid - Valencia V 6.85
184 Juventus - Cagliari V 4.60
400 -> 48266holnapra
102 Orleans - Nimes D 3.3x 1.5k[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
B-L-A-C-K
titán
Én a mai napot kihagyom, de lehet az egész hetet, max ilyen kis alaptétes perest csinálok, semmi értelmeset nem találtam nagy téten eddig.
Neten viszont bevállalós kamisoknak, kis téten ezt X-re meg lehet szerintem pedzeni ~9x oddsért. Kupa, és mind2 csapat rég X-elt.
-
lecsokolbi
aktív tag
Én még az este olyat néztem, hogy
Preston x2 + kevés lap
Sheffield + sok lapEzt az eddigi mérkőzések alapján gondolom remélem ők is így gondolják majd. Ezt a kettőt kicsit többel meg fogom beten támogatni.
Még külön Lierse
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
csababarca
őstag
válasz B-L-A-C-K #113026 üzenetére
https://twitter.com/RotoChop_/status/596068354512855040
Az nagyon nagy
[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
-
Digestive
veterán
válasz f(x)=exp(x) #113036 üzenetére
Jobbat lehet, h tud valaki, de nagyobb képet biztosan nem fog feltölteni senki...
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Tudtok mára jobb kombit ennél? -
skeli
tag
Chisnall
Van Gerwen
Preston
Aarhus
Sevilla
Napoli~27x
Feldobom csak h legyen estére izgulnivaló...
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
Digestive
veterán
Nekem egy ilyen ment mára:
Sevilla
Preston
Boca JuniorsEz együtt éppen 12-es odds. Viszont kaminak nem mondanám, mert elvileg simán jönnie kellene.
A Sevilla otthon brutál erős. A Chesterfield éppen csak megcsípte a 6. helyet, viszont a Preston 20 ponttal többet szerzett a tabellán és pici kellett volna csak, h egyenes ágon feljusson a Champba. Szerintem ennek is simának kell lennie. Szintúgy a Boca Juniorsnak is. Az idén 3/3 az összesített eredmény és 8-0 a gól különbség a Riverrel szemben.
Eddig 1,5k-val megtámogattam, de ma még megyek a városba és egyre jobban tetszik... lehet szánok még rá valamennyit.
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
Sevilla - Fiorentina
Napoli - DniproÖtletek?
Xr
-
akooos
veterán
Ez jó, a Finn tabella
-
B-L-A-C-K
titán
De szép volt...
-
skeli
tag
válasz bammbula #113015 üzenetére
Én speciel vártam azt a 3.gólt....igaz csak apróval volt megkínálva:
2015.05.06.10:12 242/243 Egyes kötés 100 Ft 100 Ft 1 225 Ft
Barcelona - Bayern München Pontos végeredmény Barcelona 3:0 12,25 Nyertes
Legalább visszahozta amit a Torino elvitt...
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
szab.tam
nagyúr
válasz kopilaci1993 #113010 üzenetére
pedig a montreal vagy x adta magát.
raktam is.a mai miatt: hány nyertig megy?
-
akooos
veterán
válasz B-L-A-C-K #113019 üzenetére
A Bayern amilyen mázlis csapat az elején fog találni szerintem egy gólt, utána pedig 11 emberrel fognak támadni, ezért ahogy írod a Barca fog tudni kontrázni (amiből reményeim szerint gólt is lőnek majd). Ha a Barca lő egy gólt Münchenben is, akkor esélye sincs a Bayernnek továbbmenni. Ezért számítok egy 2-1 / 3-2-es eredményre. Szerintem nagyon megalázó lenne Pep számára, hogy az ex-csapata így ejti ki. Valamiért látok benne rációt, bár a mostani formám alapján inkább a Barca fog nyerni 8 góllal
-
akooos
veterán
válasz bammbula #113015 üzenetére
Épp ezért lehet értelme megtenni majd a "Hazai csapat 1 góllal nyer" kimenetelt 5k-val mondjuk.
Nekem a tegnapi nap elvette a kedvem a sportfogadástól, hála a Torino bundának és a portugál 2-nek. A hét hátralevő részét szerintem hanyagolom. Nem is értem, miért bíztam ennyire a Torinoban, hogy még single fogadásként is ráküldtem egy tizest. Barca és 1,5 over+Torino még 12 ezer. Ezen kívül voltak kamik, összesen -40 a tegnapi nap (puttó nyereményt nem figyelembe véve).
-
bammbula
tag
-
zolynet
veterán
válasz B-L-A-C-K #112965 üzenetére
az szép
nekem is hasonló csak eggyel kevesebb nullával
azért kezdtem izgulni a ~70perc körül, hogy nehogy már 0-0ra lehozza a bayern ... aztán az első gól után tudtam hogy lesz még egy barca gól, és már ott éreztem hogy akár 3-0 is lehet a végénma egy napoli+sevilla hazai győzelmeket rakok apróbbal 2200 -> 5000
Life is too short to stay stock!
-
L_YKing
addikt
válasz Daniel Alves #113008 üzenetére
Hiba... Irto jo kis meccs volt
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok ! Aki a Bet365-öt használja, ott fogad és jól ismeri a ki és befizetés menetét, KÉREM szépen írjon rám privátot, mert lenne a kifizetéssel (megszerzett nyeremény átutalása a saját bankszámlámra az online felületről) kapcsolatban kérdésem ! Előre is KÖSZÖNÖM !
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
kopilaci1993
csendes tag
Montreal gratulálok, hogy azt a két másodpercet nem bírtátok ki... Washington lehetne x.
-
Daniel Alves
őstag
Gratula mindenkinek aki a mai napon nyert! Sajnos én utazás miatt még a meccsről is lemaradtam
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
szab.tam
nagyúr
(#113004) B-L-A-C-K
(#113005) adrian94jaaaa.
ha, csak úgy nem...[ Szerkesztve ]
-
Rolee87
tag
Valakinek bet365-ön jóváírták már a vesztes élő fogadását a barca meccsről?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Shkiz0 #112999 üzenetére
Az mindig benne van, de ilyen nagy téten próbálok inkább kisebb tutibb tippeket megrakni, ilyen 2-es 3-as oddson biztos nem raknék 100 ezrekkel. Na de minden elmehet, a mai is majdnem elment, de a végére a legjobban alakult. Ilyen a szerencsejáték...
adrian94: Köszi, ha tegnapival nézzük meg igen...De azért -140 is lehetett volna könnyen 3 nap alatt...
szab.tam: Tegnapi -30at beleszámolta...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest