Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
yogibear #115972 üzenetére
Mit is írtam délelőtt?
A másik ágon a Barceloneta a Szolnokkal meccsel. a győztes a szintén kiemelt Pro Reccoval a döntőért.
Ott oddsok szerint is a magyar a bőven esélyes... hacsak közbe nem fújnak a rendezőnek 6.7-ért vagy rendes játékban D 9,00-ért.4:1 a Barcelonának...
Rakni kellett volna a megérzést... -
yogibear
addikt
Kétgólos vereséget szenvedett az Eger a vízilabda Bajnokok Ligája hatosdöntőjének első negyeddöntőjében. A magyar csapat egyszer sem vezetett a találkozó során a Jug Dubrovnik ellen, a vége 10-8 a dalmátoknak.
Eger-Jug Dubrovnik 8:10 (1:2, 2:2, 2:3, 3:3)1,47-ért elég ajándékszagú volt a V...
De ahogy elnézem, a Szolnoknak is nagyon küzdenie kell a hazaiakkal azért az 1,17-es oddsért... (Sport1-en megy) -
L_YKing
addikt
A steuanak egy X is eleg ahogy nezem
Na szep.. Semmi sem jon -
Themes
aktív tag
Egy biztos csak mint a halál : tuti 100% os tipp nincs !!!
-
L_YKing
addikt
Kinevetem a Graaf-ot ha nem húzza be
Ilyen stattal még nem vezetnek -
Xpredi01
tag
Sziasztok,
van egy elég érdekes ajánlat a hétvégi kínálatból, mégpedig a Németország-Fidzsi U20-as VB mérkőzés.
Fidzsiról azt kell tudni, hogy mivel Új-Zéland a VB házigazdája, ezért lakatlan-szigetek erősségű csapatokon keresztül volt lehetőségük kvalifikálni a rendezvényre. -ezt, ha szorosan is, de sikerült elérni.
[link]A mi aranylábú fiaink egy hetest rúgtak nekik felkészülési meccsen (érdemes megnézni a videót, eléggé árulkodó):
[link]Az ellenfél, Németország jó-néhány európai csapatot szépen megszórt legutóbbi mérkőzésein (értelemszerűen 2014-et kell nézni):
[link]A fogadóirodák is kapcsoltak; esnek szépen az over oddsok, sőt a bet365 ki is vette a kínálatából az overt. Szerencsére a mi kis kedves hazai tippmixpro-nk még nem tette ezt meg, ezért megfontolásra ajánlom az alábbi oddsokat:
U20Németország
GÓLSZÁM 1,5 ODDS
Kevesebb, mint 1,5
9,25
Több, mint 1,5
1,04
GÓLSZÁM 2,5 ODDS
Kevesebb, mint 2,5
3,90
Több, mint 2,5
1,16
GÓLSZÁM 3,5 ODDS
Kevesebb, mint 3,5
2,30
Több, mint 3,5
1,50
GÓLSZÁM 4,5 ODDS
Kevesebb, mint 4,5
1,60
Több, mint 4,5
2,05
GÓLSZÁM 5,5 ODDS
Kevesebb, mint 5,5
1,25
Több, mint 5,5
3,25
GÓLSZÁM 6,5 ODDS
Kevesebb, mint 6,5
1,12
Több, mint 6,5
4,85Itt az egyik csapat tud focizni, a másik meg egyáltalán nem, ha a németek nem bundáznak, akkor gólokkal nyernek. Sok sikert mindenkinek!
-
L_YKing
addikt
Lahti gol jolesne
Bezzeg ha Xre raktam volna mar 64-98 lenne..
-
szab.tam
nagyúr
Hamburg - Karlsruhe
Mérkőzés alakulása
2015.05.28. 20:30 Hazai vezetést szerez és vendég 23,00
Roda - NAC Breda
Félidő/Végeredmény
2015.05.28. 19:45 NAC Breda/Roda 22,00Tét összesen 300 Ft
Várható nyeremény 151 800 Ft -
szab.tam
nagyúr
válasz
zolee5016 #115982 üzenetére
mi az az asa?
**
(#115984) zolee5016
hacsak úgy nem.****
coric nagyon remélem behúzza, mert a teniszező csajok rendesen leamortizáltak.
annyira jó volt a szorzója egy, szerintem 50-50 meccshez képest, hogy kénytelen voltam rakni.
láttam mostanban meccseit.
ha nem kezd el hisztizni, és kipofázni meccs alatt az apukájához, hanem a játékra figyel, akkor jó. -
zolee5016
őstag
vajon megkapja a román bajnokságot a Steaua?????
13x az Asa bukta......
Municipal Studentesc Iasi - Steaua Bukarest
Gólszám 3,5
2015.05.28. 19:00 Több, mint 3,5 2,65
Targu Mures - Otelul Galati
1X2
2015.05.28. 19:00 Otelul Galati 13,25 -
szab.tam
nagyúr
az előbb megyek, hogy megrakok egy online puttót black számaival.
előtte ránézek az előző húzásra:
207 4, 9, 12, 13, 14, 17, 18, 19 2
6+1.
2-3 percet elkéstem... -
akooos
veterán
Ha ma fogadnék, ezt tenném:
Glasgow Ranger - Motherwell Ht/Ft 1/1--> 2,55
KTP - Lahti Over 2,5--> 2,35
De Graafschap - Volendam 1&GG -->3,002000-ből 36.000-et hozna.
Singleben pedig
RACING CLUB - GUARANI ASUNCION
X2-t akartam írni, de az 2,50.
Az X 4,05
A V pedig 6,75X-re és V-re is 1500 forintot szánnék.
-
yogibear
addikt
Most találtam, az NB1 jelenlegi állása:
-
szab.tam
nagyúr
Samsunspor - Alanyaspor
meg a tárgyaspor...
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
yogibear #115973 üzenetére
a számok makacs dolgok.
a ki nem kényszerített hibái mind azokban a játékokban volt, amit bukott. véletlenül sem volt azon kívül.
magyarul: szépen be akart bukni 1 játszmát.
ezután remélem, hogy rá fog cseszni, és szépen kizúg.csak az a fura, ha leadnak 1 játszmát, akkor a 2. szokott az lenni, ahol pihiznek egyet, és nem az 1.
-
yogibear
addikt
Mai fél-tutik:
Hamburg - Karlsruhe 1. meccs a bundás egyért...
Hamburg ugye az egyetlen, aki a bundás liga indulása óta tag, még sosem esett ki (Bayern sem, de ő csak később csatlakozott)...
Hambi hazaiban pont 50%-os...Ruhe vendégben a bundáskettő éllovasa. de verhető, a Darnstadt még Ruhéban is nyerni tudott és még a kiesett Aue is verte otthon.
Hambinak előny kell a visszavágóra
H - 2,00Glasgow Rangers - Motherwell - az első osztályba jutásért megy a meccs, odavágó...
Rangers a champban otthon 3 vereség, a rájátszásban a bajnoki 2. Hiberniant otthoni 2:0-val és idegenbeli 1:0-ás vereséggel ütötte ki...
Motherwell idegenben a Premier League legrosszabb mutatójú csapata, alapszakasz idegenben 17 meccs 3-1-13, rájátszással együtt 19-ből 3-1-15
Ha a Rangers komolyan gondolja a feljutást, ma nyernie kell.
H - 1,80CSMS Iaşi - Steaua Bukarest
A képlet egyértelmű: Steaua 2 pont előnnyel az élen, ASA mögötte... utóbbi otthon játszik, sima győzelem várható... emellett a Steauát oda-vissza megverte...
Steaua idén nem olyan acélos már 7 veresége van, ami nem jellemző... hogy mi áll mögötte nem tudni, gyengültek vagy balhé van, vagy egyéb, ki tudja...
A lényeg, hogy olyannal meccsel, akit rendszerese oda-vissza meg szokott verni és egy mai győzelem biztos bajnoki elsőséget jelent... az ellenfél jelenleg 10.
A Steaua 7 zakóból 5 hazai volt, idegenben messze a legjobb mutatója van, 12-2-2, gyanítom a hazai zakókat inkább elszőrte direkt, mint elveszítette, pl. alig egy hónapja a Galati ellen csábító 21-es oddsért, úgy, hogy a 90+4. percben még a 11-est is kihagyták, nehogy X legyen.
V - 1,20Eger - Jug Dubrovnik
Hatos döntő Barcelonában.
A képlet itt is a "vendég" győzelemre hajaz, rendszeresen a Jug a jobb... a Primorje kiemelt, a győztes velük meccsel majd a döntőért.
A másik ágon a Barceloneta a Szolnokkal meccsel. a győztes a szintén kiemelt Pro Reccoval a döntőért.
Ott oddsok szerint is a magyar a bőven esélyes... hacsak közbe nem fújnak a rendezőnek 6.7-ért vagy rendes játékban D 9,00-ért.
Szóavl Eger meccs V - 1,47Összesen 6,35 odds.
-
sz_abika
addikt
Három másfeles odds, Pinnacle kínálatból.
13:00 Giraldo +7,5 games
Goffin első szett vesztése meglepetés volt, Krajnovicot sima 3 szettben illett volna. Giraldo hozta Young ellen ahogy kellett. Igazából nem hinném hogy nyerhet, de egynél több bréket ritkán szokott kapni szettenként. Egy 6-3, 6-3, 7-6 elég már nekünk, de szerintem egy szettet is lehúzhat, az ugyanaz, de valamiért mégis inkább a gamekre mennék.14:30 Coric +6 games / +2,5 szett
Én Robredot kicsit alulárazva látom mostanra, pedig az oddsa csökkenőben van továbbra is.Coric 1 szettre mindenképpen jó lesz, 1.47ért meg főleg (1.30ról indult)16:00 Over 37 games / 3,5 szett
Két nem túl acélos formában levő játékos. Én Troicki sikert várok, de kemény borításon is szoros meccseket vívtak, így ezen a lassú salakon most biztosak a brékek ide-oda. 1.25 Troicki szettnyerése, kombiba ez is megy majd. -
szab.tam
nagyúr
egy lezajlott, de nem megrakott eseményről a pro-n hogyan tudom meg azt, hogy mennyit fizetett volna?
konkrétan ez érdekel:
Pontos végeredmény Chicago 5:2 -
B-L-A-C-K
titán
-
szab.tam
nagyúr
válasz
pohár #115949 üzenetére
érdekes.
átnéztem őket.
ezek számomra pézfeldobásosok, picit 2 alatti szorzókkal.
ez akkor jó, ha legalább eggyel több jön, mint bukik.én ezekből azokat szeretem inkább, ami 3+-os. és jöjjön a fele.
de ezt írtam is feljebb.igaz, a tegnapom nem volt túl jó.
az el döntő hozta nagyjából vissza.
az egyik kritikus meccsen direkt ellened raktam.
P. Andujar - P. Kohlschreiber (élő) P. Kohlschreiber nyer legalább 1 játszmát Nem 3,30 Vesztes
(ez azért elég necces volt, de talán így jobb, hogy neked jött, mert bank arányban valszeg többet kockáztattál.) -
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #115936 üzenetére
most volt időm.
ebből nem egy, hanem kb. 5 fog elmenni.
úgyhogy még single sem érdemes rakni.
viszont olcsó volt, és gyors.
kb, mint kb. 20 éve egy thököly úti utcai utcai harcos...***
(#115947) stefyY
lehet.
és a poén az, hogy ez nem poén, mert tényleg így is gondoltam, nemcsak vicceltem, elírtam.
az elemzésem adta tétrakásom nem a csapatok és a bajnokság ismeretén alapult, hanem a mérközések alakulásának koreográfiáján.de azért ez kemény volt.
golden state-gate.
teee! teee! -
szab.tam
nagyúr
válasz
C0d3r #115945 üzenetére
éjszakára találtam egy 10000% fixedizét...
Chicago - Anaheim
1X2 + Gólszám 5,5
2015.05.28. 2:00 Hazai és kevesebb 3,55még a 4.5-nél kevesebbet is bevállaltam volna, de olyan nem volt a pro-n...
valami olyasmi logika mentén, ahogy tegnap verettem a goldan gate-et.
csak kicsit másképp...****
még 1 érdekesség.
a pro a meccsre 37 db pontos végeredményt ad meg.közöttük sok olyan, ami nagyon magas szorzót ad, viszont totálisan jöhet.
poénból mindegyiket megrakom egy 100-assal.
tuti kaszálni fogok... legrosszabb eletben visszakapok 500 vagy 800, stb ft-ot.viszont ha kiveszem az összes kis szorzósat és azokat, akkor javul a "hatásfok"...ez így egy komplett hülyeség....
még 1 kami:
ezek 3 gólnál szerintem az életben nem lőttek többet.
legalábbis mostanában.
tuti under-es meccsnek néz ki. 0:0, 1:1, stb...
legalábbis pár meccses visszatekintésben, kutatómunkát nem végzek.
de ez akkor is kívánatos a számomra:
Lanus - Atl. Tucuman Gólszám 6+ 26,00 Nyitott
egy laza 3:3-at összeszőrhetnének. (de a 7:3 is jó....) -
akooos
veterán
Mi történt a sráccal?
Mostanában túl sok az ilyen eset... összeesnek, meghalnak. Adja az ég, hogy ne legyen baja
-
szab.tam
nagyúr
megjutalmaztam magam, és raktam egy skizósat.
keményen ki lett dolgozva, kb 5 mp-ig gondolkodtam rajta:Los Angeles - Salt Lake 1X2 Los Angeles 1,55 Nyitott
Portland - D.C. United 1X2 Portland 1,60 Nyitott
Seattle - Colorado 1X2 Seattle 1,65 Nyitott
Palmeiras - ASA 1X2 Palmeiras 1,25 Nyitott
Flamengo - Nautico 1X2 Flamengo 1,30 Nyitott
Coritiba - Ponte Preta 1X2 Coritiba 1,50 Nyitott
Goiás - Ituano 1X2 Goiás 1,55 Nyitott
Internacional - Independiente SF 1X2 Internacional 1,55 Nyitottha bejönne, barátunk valszeg virtuálisan szétkapna...
-
Digestive
veterán
Na aki a lap és szöglet overt rakta az kezdheti dörzsölni a markát!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
L_YKing #115932 üzenetére
te mire gondolsz?
hosszabbítás után, vagy rendes + hossz-ban büntető?nagy kérdés, hogy a dnipro játékosok a végére mennyire fáradnak el.
hatalmas a hajtás, de semmit nem áll a játék, hiszen nincs szabálytalanság, fetrengés.
szerintem az utolsó 10 percre széteshetnek az ukránok.
(persze, továbbra is egyetlen dnipro gólnak örülnék.) -
L_YKing
addikt
Lesz tizi 7-es odds. 2ajró
-
szab.tam
nagyúr
Al Ahli SC (Sau) 2-1 Naft Tehran (Irn)
2. félidő - 98:29
az az érzésem, hogy a bíró be fog nézni egy kamu tizit.
és talán inkább a spanyolok fogják kapni. -
L_YKing
addikt
Félidő X ment 5K-val... jött... baszott kemény volt, jó meccs...
Nem azért, ide a rozsdás bökőt, de 1-2-nél azon gondolkoztam, ha szerencsém lesz akkor lesz egy jó pontrúgás és beveri az az ukrán srác (aki azt a szép lövést eresztette meg).. Majdnem Ő lőtte -
B-L-A-C-K
titán
Ha nyer a Sevilla akkor nem nyerek semmit mert nem raktam semmit...
Amúgy most raktam volna, de el is felejtettem most van az EL...:/
-
szab.tam
nagyúr
válasz
koxkids #115921 üzenetére
körberatam az dnipro-t.
6*-ért megraktam az x-et is.Dnipro - Sevilla Mérkőzés alakulása Hazai vezetést szerez és vendég 12,50 Nyitott
Dnipro - Sevilla (élő) 1X2 Dnipro 22,00 Nyitott
Dnipro - Sevilla (élő) 1X2 Döntetlen 6,00 Nyitottígy még nem kaptam el élőt.
minimum a meccsre rakott össz tét 3*-osa jön.
hacsak az ukrán nézők nem rohanak be, és nem törlik az eseményt.sőt, 200 ft-ért van egy ilyenem is:
Dnipro - Sevilla (élő) Pontos végeredmény Dnipro 3:2 74,00 Nyitottinnentől igen tetszik a buli.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves #115914 üzenetére
na akkor hajrá
-
Digestive
veterán
És elindult a Sevilla daráló!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
yogibear #115916 üzenetére
szólóban ment egy hazai vezetést szerez, vendég győzelem. 12.5*.
és milyene jó, hogy nem ht/ft-re raktam.
na persze, a sevilla-nak még ehhez is meg kellene nyernie...és ott is gól.
vissza is fogtam egy ilyent. (csak x ne legyen...)
Dnipro - Sevilla (élő)
1X2
2015.05.27. 20:45 Dnipro 22,00***
teherán megfordíthatná még a meccset...
(de még az x is hozna.) -
Chereiose
addikt
válasz
Daniel Alves #115914 üzenetére
Már most jó odds van a Sevilla győzelemre
-
Daniel Alves
őstag
Szerintem a Sevilla a végén befogja húzni. Mondjuk én kaptam ma a bet365tol 3k bónuszt azt próbálom kamizni
-
Kohlschreiber feljött.
Remélem nyer, plusz mellé a Sevilla is remélem fordít és boldogság. -
yogibear
addikt
Vezet a Dnipro...
Hat szarvilla védőt két ukrán szétszopatott.
-
szab.tam
nagyúr
Dnipro - Sevilla
Mérkőzés alakulása
2015.05.27. 20:45 Vendég vezetést szerez és hazai 31,00
Al-Ahli (KSA) - Naft Tehran (élő)
1X2
2015.05.27. 19:45 Naft Tehran 19,25Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 59 675 Ft****
Dnipro - Sevilla (élő)
Pontos végeredmény
2015.05.27. 20:45 Dnipro 3:2 74,00
Tét összesen 200 Ft
Várható nyeremény 14 800***
pro oldala ok, de az szrt-ével mi van?
**
**el sem kezdődött a meccs, máris elmentek.
most nézem, hogy még jó, miszerint erre is raktam egy kis aprót:
Dnipro - Sevilla Mérkőzés alakulása Hazai vezetést szerez és vendég 12,50 Nyitott -
ANDROID???
addikt
Gröding, Jablonec mi? hát no comment...
-
yogibear
addikt
Hétfő este jelentette be Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke, hogy az olasz szakember nem tölti ki 2016 nyaráig szóló szerződését, és távozik a csapattól. A spanyol sajtó már azóta tényként kezeli a hírt, hogy az új edző Rafa Benítez lesz.
A spanyol jelenleg a Napoli trénere, de távozását az olaszoktól a csütörtökre összehívott sajtótájékoztatón jelenthetik be.
Már azt is tudni vélik, hogy Beníteznek nem feltétlenül Cristiano Ronaldo a favoritja. A Daily Telegraph szerint a spanyol edző inkább Gareth Bale-re építené a csapatot,és amennyiben a portugál klasszis nem találja meg az összhangot a walesivel, Ronaldótól fog megválni. Ebben pedig Pérez is egyet ért vele.Na egyre jobban érlelődik a jövő évi bajnokin a Real elleni fogadás...
Bálára építeni a csapatot kész őrültség... de majd jókat lehet a Real ellen fogadni... -
szab.tam
nagyúr
nagyon kéne egy paok egyenlítés egy 3/4 x-es szelőmhoz...
(#115902) pohár
ahogy elnézem, ez a béna andjuar össze fogja hozni, pedig én a 3:0-ra tettem. -
Digestive
veterán
Na a Liberec egy gyökér góllal a 86. percben elQrta mind 2 szelómat!
-
C0d3r
addikt
válasz
yogibear #115894 üzenetére
Ajaj... már előre sajnálom szegény focistát, aki berúgta 90+3-ban az egyenlítő gólt. Biztos emlékezetessé fogják tenni a meccset számára, mert eltolta a góré 41-es szelóját.
(#115900) nzsolt77 & (#115901) Digestive: Nem jól látjátok a helyzetet, döntetlen kell.
(#115904) Digestive: Még nincs vége, de ja. Én se örülnék most, ha nem Alibabáék toltak volna ki velem.
(#115905) yogibear:
Több választ már nem címzek ebbe a hozzászólásba.
-
pohár
félisten
óh Kohlscheiber, te szerencsétlen... 2-0, utolsó esély a szettre
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest