Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Dottore
addikt
Ezen az akksi kérdésen én is sokat filóztam régebben.
Arra jutottam, hogy nagyon gondos odafigyeléssel max. fél évet tudnám meghosszabbítani az élettartamát ami nem mellesleg kényelmetlenséggel is jár. így inkább használom ahogy nekem kell, a komfort bőven megér nekem annyit, hogy fél évvel előbb kell vásárolnom egy újat.Ahogy én tudom ezeknek az igazán ártalmas, ha 40% alatt tárolod huzamosabb időn keresztül.
Szerintem sem kell lemeríteni. Egy fizikus haverom egyszer elmagyarázta, de nem igazán emlékszem már a részletekre.
A lényeg, hogy amit egyesek formázásnak hívnak, az már a gyárban megtörténik.
Aktív témák
Aktív témák
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Spotify
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest