Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- VR topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Nos, bolcsodal kolléga privát üzenetére válaszoltam, de ide is leírom azt, amit tudok a dokkoló - DVI - laptop problémáról.
Találtam ezt a mappát. Itt a txt leírja melyik mit tartalmaz. Az Itwbook.pdf a régebbi 4x-6x szériát, a tabook.pdf pedig az újabb gépeket taglalja.Nos. Egy DVI pass-through opciónak kell a gépben lennie. Az, hogy van-e benne, a linkelt fájlból típus alapján kiderült. Az én T60-amban van. Azt hiszem a T400-500-akba már mindbe került, de régebben ez nem így volt.
Így állhat elő az a helyzet, ha nincs benne ez az opció, akkor nem tudja meghajtani a DVI portot. Nem a VGA típusa, hanem a gép típusa és felszereltsége határozza meg.
Szerencsémra a laptopinfos T60 tudta.
Szerintem driverrel nem megoldható, de én is kíváncsi vagyok arra a linuxos driverhackre.

Aktív témák
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
- LENOVO ThinkPad T460s,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Pro M1 512 GB SSD, 16 GB RAM kitűnő állapotban
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi