- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Most már ezt is tudom.

Na de! Az előbb fixáltam le, h ma d.u. betérek a laptopinfoba a t500asért. Igazából örülök is, meg nem is. Egyrészt jó érzés, h vmi minőségi, megbízható terméket veszek, másrészt sajnálom, h nem tudtam megelégedni az msimmel, hisz 140k-ért hasonló subnotit szerintem még most sem lehetne találni és szegényen a recsegésen kívül, mind gyári hiba, de ettől függetlenül teljes mértékben elveszítette a bizalmam. Na meg szerettem volna egy xboxot venni a többlet pénzből, valahogy mostanság lesz 2ik éve, h negyed évente csúsztatom a boxot, mert hirtelen másra kell a pénz.
De ha boldogságom nem is teljes, a kíváncsiságomat nem tudnám leplezni, alig várom, h megnyomhassam a power gombot rajta. 
Másik érdekesség, h az eladó szólt, h angol vista van rajta, amit annyira nem értek, h gyárilag bontatlan csomagolásba, h került össze angol os magyar billel, de gyakorlatilag, még talán fizettem is volna azért, h angol os legyen hozzá, tehát ez már egy piros pont.

Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De ha boldogságom nem is teljes, a kíváncsiságomat nem tudnám leplezni, alig várom, h megnyomhassam a power gombot rajta.