Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Most már ezt is tudom.

Na de! Az előbb fixáltam le, h ma d.u. betérek a laptopinfoba a t500asért. Igazából örülök is, meg nem is. Egyrészt jó érzés, h vmi minőségi, megbízható terméket veszek, másrészt sajnálom, h nem tudtam megelégedni az msimmel, hisz 140k-ért hasonló subnotit szerintem még most sem lehetne találni és szegényen a recsegésen kívül, mind gyári hiba, de ettől függetlenül teljes mértékben elveszítette a bizalmam. Na meg szerettem volna egy xboxot venni a többlet pénzből, valahogy mostanság lesz 2ik éve, h negyed évente csúsztatom a boxot, mert hirtelen másra kell a pénz.
De ha boldogságom nem is teljes, a kíváncsiságomat nem tudnám leplezni, alig várom, h megnyomhassam a power gombot rajta. 
Másik érdekesség, h az eladó szólt, h angol vista van rajta, amit annyira nem értek, h gyárilag bontatlan csomagolásba, h került össze angol os magyar billel, de gyakorlatilag, még talán fizettem is volna azért, h angol os legyen hozzá, tehát ez már egy piros pont.

Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T440
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De ha boldogságom nem is teljes, a kíváncsiságomat nem tudnám leplezni, alig várom, h megnyomhassam a power gombot rajta.