Hirdetés
Aktív témák
-
_ak_
addikt
A posta miatt egy osztrák gép lenne jó, mert kint él az egyik haver így rajta keresztül simán el tudnám intézni, de ha nem osztrák akkor már angol, mert amúgy németül nem sokat tudok és biztos vagyok benne, h nyugtalanítana a német bill / os is, de sem angliába sem ausztriába nem találtam "rendes" új t400ast (amit találtam azok meg majdnem olyan drágák voltak mint itt nálunk), ezért néztem az amcsi ebay-t. ott legalább választék van, de aztán lehet, h csak én néztem be vmit.
Gondolom regelni sem lenne egy nagy kunszt, gondoltam akkor csinálok már egy rendes accot, de ott elakadtam, h válasszak statet, meg 10jegyü telszámot és inkább jöttem nyöszörögni, hátha csak lemaradtam vmi triviális dologról.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)