- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Miközben ezt írtam, meg is érkezett a válasz, nagyon szépen köszönöm.
---------------------
Jesssz..., el is találtam végre és ezt most nagyon megúsztuk, ugyanis tényleg él még a garancia. Min. egy rekesz sörrel tartozom. Nagyon sokat spóroltál most nekem. :-)Már csak az az érdekes kérdés van hátra, hogy Lenovoék esetében hol és mikor lehet hibát bejelenteni, mert a Lenovo.hu-ról elértem egy központi számot, de azon munkaidőn kívül vagyunk, és rengeteg authorized service providert, de ezek közül nem tudom, hogy én választok, vagy a Lenovo Hungary mondja meg, hogy kihez menjek.
Eddig csak Dell garanciális ügyintézésben volt részem, de őket nyugodtan lehetett zargatni vasárnap is...
Ha még erre is válaszol valaki, akkor nekem már nagyon jó napom lesz.
(A férjemnek sajnos nem, az ő gépe ugyanis továbbra sem működik.) :-)
----------------------Miközben ezt írtam, meg is érkezett a válasz, nagyon szépen köszönöm.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest