Aktív témák

• pampika

őstag

Üdv urak!

Én is újra beléptem a klubba egy 1 napos T61-el. Óriási a szerelem :)) de van pár apróság...
    Ezek nagy része ha jól gondolom, nem a gép nyűgje, hanem a vistáé, ami majd megy a levesbe (természetesen recov. dvd írása után), csak most nincs időm telepítgetni, így még pár hétig így kell használnom.

Szóval:
    az eladó hölgy az usanotebooknál (nagy rispect neki szakmailag és emberileg is) azt mondta, hogy lehet állítani, hogy a quadro video kari mennyi memóriát használjon. Szerinte BIOS-ban, de én se ott, se graf. beállítások alatt nem találtam. Hol keressem? Mert alapvetően nem használok video memória igénylő alkalmazásokat, szóval feleslegesen ne fogyasszon.

Ha nyomok neki egy Fn+F4-et, akkor ugye elalszik. De hogy kel fel? A régi hp-n Fn kombinációra aludt, power gombra kelt. A Tp leírás szerint az Fn gombra kelne, de nem teszi. Se Fn, se power, se semmi. Ha elaludt, akkor power hosszan és újra bekapcs :(

Rajta vannak a lenovos progik, meg az inteles wlan kezelő is, de mire összehoztam, hogy wlanra csatlakozzon, az sok idő volt. Régebben használtam már az inteles progit, profilban elmentve a pár használt háló és arra csatlakozik is. Itt ezt nem lehet valahogy megoldani? Vagy mondjuk valamelyik lenovosat likvidálni, hogy ne kavarjon be az intelesnek? Mert mostmár műkszik, de ha legközelebb új helyeken kell konfigolni, nem akarok vele ennyit szenvedni.

Köszi az ötleteket :)

Aktív témák