- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
pampika
őstag
Üdv urak!
Én is újra beléptem a klubba egy 1 napos T61-el. Óriási a szerelem
de van pár apróság...
Ezek nagy része ha jól gondolom, nem a gép nyűgje, hanem a vistáé, ami majd megy a levesbe (természetesen recov. dvd írása után), csak most nincs időm telepítgetni, így még pár hétig így kell használnom.Szóval:
az eladó hölgy az usanotebooknál (nagy rispect neki szakmailag és emberileg is) azt mondta, hogy lehet állítani, hogy a quadro video kari mennyi memóriát használjon. Szerinte BIOS-ban, de én se ott, se graf. beállítások alatt nem találtam. Hol keressem? Mert alapvetően nem használok video memória igénylő alkalmazásokat, szóval feleslegesen ne fogyasszon.Ha nyomok neki egy Fn+F4-et, akkor ugye elalszik. De hogy kel fel? A régi hp-n Fn kombinációra aludt, power gombra kelt. A Tp leírás szerint az Fn gombra kelne, de nem teszi. Se Fn, se power, se semmi. Ha elaludt, akkor power hosszan és újra bekapcs
Rajta vannak a lenovos progik, meg az inteles wlan kezelő is, de mire összehoztam, hogy wlanra csatlakozzon, az sok idő volt. Régebben használtam már az inteles progit, profilban elmentve a pár használt háló és arra csatlakozik is. Itt ezt nem lehet valahogy megoldani? Vagy mondjuk valamelyik lenovosat likvidálni, hogy ne kavarjon be az intelesnek? Mert mostmár műkszik, de ha legközelebb új helyeken kell konfigolni, nem akarok vele ennyit szenvedni.
Köszi az ötleteket
Aktív témák
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest