Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
pampika
őstag
Üdv urak!
Én is újra beléptem a klubba egy 1 napos T61-el. Óriási a szerelem
de van pár apróság...
Ezek nagy része ha jól gondolom, nem a gép nyűgje, hanem a vistáé, ami majd megy a levesbe (természetesen recov. dvd írása után), csak most nincs időm telepítgetni, így még pár hétig így kell használnom.Szóval:
az eladó hölgy az usanotebooknál (nagy rispect neki szakmailag és emberileg is) azt mondta, hogy lehet állítani, hogy a quadro video kari mennyi memóriát használjon. Szerinte BIOS-ban, de én se ott, se graf. beállítások alatt nem találtam. Hol keressem? Mert alapvetően nem használok video memória igénylő alkalmazásokat, szóval feleslegesen ne fogyasszon.Ha nyomok neki egy Fn+F4-et, akkor ugye elalszik. De hogy kel fel? A régi hp-n Fn kombinációra aludt, power gombra kelt. A Tp leírás szerint az Fn gombra kelne, de nem teszi. Se Fn, se power, se semmi. Ha elaludt, akkor power hosszan és újra bekapcs
Rajta vannak a lenovos progik, meg az inteles wlan kezelő is, de mire összehoztam, hogy wlanra csatlakozzon, az sok idő volt. Régebben használtam már az inteles progit, profilban elmentve a pár használt háló és arra csatlakozik is. Itt ezt nem lehet valahogy megoldani? Vagy mondjuk valamelyik lenovosat likvidálni, hogy ne kavarjon be az intelesnek? Mert mostmár műkszik, de ha legközelebb új helyeken kell konfigolni, nem akarok vele ennyit szenvedni.
Köszi az ötleteket
Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD/i5-8350U/16GB/256SSD/magyar bill, használt, garancia, számla
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest