Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
pampika #5492 üzenetére
Mikor boot elején beugrik a Thinkpad logo, akkor nyomsz neki kék gombot, és nem jön be a Reszkú és rikáveri? Az elég furcsa, ha valóban érintetlen a szervizpartíció.
XP-sítő lemezkészlet totál lenullázza a vistát, és nem kell hozzá semmilyen más lemez, legalábbis nekem nem kellett. Mindazonáltal érdemes volna átalakítás előtt megcsinálni a vistás recovery lemezeket, mert XP-sítés után erre már nem lesz módod, szerintem a szervizpartíciót is átalakítja XP-re (bár erre nem veszek mérget, de ez tűnik logikusnak). Még ha neked soha nem is kell majd, de ha egyszer továbbadod a gépet, akkor nem mutat majd jól ha a gyári vista matricához nincs se vistás szervizpartició, se vistás lemezkészlet. -
Yaye
őstag
válasz
pampika #5490 üzenetére
Ha minden kötél szakad, és marad a gyári állapotba visszaállítás, akkor bootoláskor nyomj neki egy kék gombot (thinkvantage), akkor elindul a gyári szervizpartícióról a Rescue& recovery, ott van Restore system menüpont, a felugró ablakban lehet választani gyári állapotra való visszaállítást. Ha jól sejtem*, ehhez nem kell hogy legyen kiírt visszaállítólemezed, hanem a szervizpartícióról megy az egész.
(Persze mindez csak akkor igaz, ha a gyári rejtett szervizpartíciót nem gyalulta le valaki helytakarékosság címszóval.)*: én a fent említett felugró ablaknál óvatosan megálltam
-
evone
őstag
válasz
pampika #5132 üzenetére
nem ertem mibajod a vistaval, tokeletesen megvagyok vele elegedve, foleg 2giga ramnal, masreszt a hibaid eleg egyedulallonak tunnek, mert en ahogy bekapcsoltam a gepet elsonek, 6-7 percig telepitett, ra masfel percre mar volt firefoxom meg ugye netezgettem, 2 mp volt a wifi belovese, latta a halot, wpa beir es ment, a gep pedig a power gomba lazan felbred az fn + f4 utan. hameg hosszan nyomod akkor johogy ujraindul, ugyanis hosszan nyomas egyenlo kikapcsal! szerintem ha van 2 giga ramod, akkor felesleges
-
tototos
addikt
válasz
pampika #5130 üzenetére
Nekem is ilyen gépem van. Vistát nem sokáig hagytam rajta így nem tudom mi a helyzet vele. Xp-nél semmilyen állítgatás nélkül kell fn-re és power gombra. A wlan progi pedig az acces connection nekem nagyon tetszik mert rengeteg beállítási lehetősége van. Profiloknál ip címet lehet megadni milyen progi induljon stb. A videókártyának szerintem sehil nem lehet állítani a memóriáját.
-
Innox
tag
válasz
pampika #5130 üzenetére
Szia,
Lévén nekem is T61-em van leírom amit úgy gondolok segíthet. Nekem ugyan XP-m van, de nekem sleepből Fn gombra felkel. Szerintem ez csak beállítási hiba lehet nálad.A másik dolog, szerintem egy Quadro kártya nem lehet állítható memóriájú, ugyanis dedikált memóriával rendelkezik. Azzal meg nem nyersz semmit ha letiltod a saját memóriáját. Nekem vígan elketyeg 3 órát. Szerintem felesleges ezzel babrálni.
WLAN-al kapcsolatban csak annyit, hogy az acces connection vagy valami ilyesmi a neve megold neked mindent. Azonban ha nem tetszik neked akkor be lehet állítani, hogy az alap windowsos wlan manager legyen az elsődleges. A vistással nagyon nem vagyok kibékülve, de a célnak megfelel.
Remélem meg vagy leszel elégedve a gépeddel.
Üdv: Iván
-
Shadowfax
addikt
Náluk vettem a T43-mat, viszont nem ezt a konfigot, amit most árulnak. A fő különbség, hogy az enyém integrált VGA-s. (Nekem speciel ez tökéletesen megfelel, játszani/3D-t tervezni úgysem akarok vele, így legalább nem melegszik egy extra videókari belül.)
Ez az én konfigom: [link]
Aksi időkről csak óvatosan nyilatkoznék, mivel ritkán használom a gépet aksiról. (Ha elviszem valahova, akkor ott is van konnektor.) A körülbelüli aksiidők: kábeles nettel 3:20-40, WLAN-nal 3:00-3:10. (Sima doksi olvasásról nem tudok nyilatkozni, mivel ha bekapcsolom a gépet, akkor nem bírom ki, hogy ne netezzek (is).)
Az idle hőmérséklet: 42-43°C, ha max-on pörög a proci huzamosabb ideig, akkor is csak max. 56-58°C-ra melegszik fel (na ekkor már lehet hallani, hogy venti is van benne - de nem hangos egyáltalán).
Mindezen hőmérsékleteket és aksi időket gyári beállításon értem el - (még) nem foglalkoztam downclocking-gal.
Bármi kérdésed van, szívesen válaszolok. -
clemson
csendes tag
Nekem van egy T43P verzio
!2 GHZ 1.0 G ram 80 5400 vinyo bluetooth 15 '' 1400*1050 X300 Radeon 64 el plusz 64 et megoszt ha kell, meg minden van benne es mondjuk itt kint annyiba kerul egy ilyen mint otthon egy jobb konfig!
Ez nem laptopinfos verzio hanem amerika itt vettem kb 3 honapos nagyon ott van!Igazabol nem mondnam hogy melegszik fogalmam sincs hany fok lehet de internet mellett szinte be sem kapcsol a ventije es kb 3 ora plusz, minusz 15 percet megy WLannal.Ha jatszom vele akkor egy picit meleg lesz de csak a levego, amit kifuj amugy semmi azon kivul. Sem a winchester sem mashol! Igy jatek kozben kb 1/2 2 orat bir ki .Ha visszaveszek mindnet nulla feny es teljesen energiatakareksra mindent akkor elmegy kb 3 es fel orat is Wlan nelkul !Jatekra is kivaloan alkalmas , nem tudom hogy sokan miert mondjk hogy nem megy!COD 2 NFSU MOST WANTED GOND nelkul megy 1024 en majdnem max grafikaval. Egy rakas szoftver van hozza. A legjobb hogy az Xp-t nem lehet elrontani mert egy kulon particion van, tehat ha van valami esetleg elromlik vagy kell egy uj rendszer akkor cd be es 10 perc alatt uj Windows.Ez mar leneovos de higyjetek el semmi valtozas nincs ugyanolyan jo mint az elozo szeria , sot meg merem kozkaztatni hogy a szobatarsam T42-nel ami meg IBM-es annal is jobb! Jol ossze van rakva itt a sracok szoszerint dobaljak meg az LCD tetjenel cipelik es semmi sincs vele !Mondjuk a tetejen van valami Gumiszeru bevonat ami eleg konnyen karcolodik !Eleg jo az illesztes is sehol semmi lyuk vagy ilyesmi es a fem ''zsaner'' amivel rogzitik az lCD hez az nagyon jo! A tetejen a lampa tobb mint eleg nagyon vilagos ! A WLAN antennaja az olyan jo hogy meg a ket epulet kozott ahol kb 50-60 meter tavolsag van ott is van terero! A billenytyuzet a legjobb, furcsa utana a normal desktopos billenytuzetet nyomni! A tapipad is eleg jo ugy konfiguralom ahogy akarom a pocok meg a legjobb ugy lehet vele egerezni hogy meg kozben a billenytyuket is elerem es nem kell felemelnem a kezem! En meg jatszani is tudok vele. Konnyu ez kb 2KG a matek konyvem sokkal nehezebb!Hangszoro eleg jo hangos! A fullhalgato kimenet eleg jol szol es a tobbi kimenet is nagyon jo , ha csatlakoztatsz valamit akkor az ott marad ! Ennyi
ha van kerdes akkor irjatok!Azt esetleg nem tudha valaki hogy nem e lehet a vinyo beallitani ugy hogy olyan gyorsan menjen mint amikor aramrol megy?Egy kicsit lasabb aksirol!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX G713RC-HX180
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest