Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Shadowfax
üzenetére
Jóvanno, félreérthetően fogalmaztam. Valóban, magas labda volt, én se hagytam volna ki. Mentségemre, ezt teszi két heti, pihenőnap nélküli munka. Teret hagyok, hogy le lehessen rám csapni...

Tisztában vagyok a ténnyel, hogy 1. nem a PH! körül forog az informatikai világ (pedig de jó lenne
- de azért jó eséllyel Magyarországon és a PH!-közösségben is megtárgyalják a jelentkező hardverhibákat), 2. a TP-fórumon lévőknek nagyrészt TP-gépeik vannak.
(És magamnak köszönhetem, ha úgy fogalmazok, hogy tökéletesen belém lehet kötni. Én se tennék másképpen, ha hasonló labdát kapnék...
)Akkor úgy fogalmazok, se HP, se Dell, se Acer-fronton nem találkoztam a jelenséggel, az alapján, amit az itteni fórumokon - szorgos visszaolvasással is - olvastam. (Az Asus, a Toshiba és a Sony nekem kiesik (nem gondoltam soha arra, hogy tőlük vegyek gépet, mert általában drága nekem), az MSI-notikat csak újabban figyelem, a többi gyártó meg szóba se nagyon jöhetne nálam.)
Egyébként gonosz vagy. Mármint a többi márka gépeivel szemben. De miért?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- iPad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/Geforcemx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- MacBook Pro M1 16 32/512, 100% Akkumulátor, 2 Ciklus!
- Apple MacBook Air M1 8GB/256GB, akku: 100%, garancia: 2026.10.12.
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2021 gyártás) 46 ciklusos 96% akku
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(És magamnak köszönhetem, ha úgy fogalmazok, hogy tökéletesen belém lehet kötni. Én se tennék másképpen, ha hasonló labdát kapnék...
)