Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #901 üzenetére
Nem érdekel a mikro tranzakció?
És ha teszem fel , lehet venni mondjuk olyan cuccot amivel az ellenfél gyorsabban megy?
Vagy tényleg olyan kocsit amivel sehogy sem tudsz felérni?
Akkor mit mondasz? Én igenis tartok ettől.nem bánom ha nem tudok minden kocsit meg venni és azt sem hogy minden tuning cuccot sem. legalább az ember jobban fogja értékelni a kocsit nem úgy mint egy nfs-be.
Alkalmanként ezekre én is szánnék rá.De csak ilyenre. Szóval azt nem akarom hogy mindenért fizetni kelljen ha az ember haladni akar, mert erre is volt /van példa."Hogy mocskos burzsujok pénzért váltanak kreditet és két nap alatt jutnak el oda, ahova mi csak egy hónap alatt? Te is láttad a bétás rendszert, az összes alkatrész megnyerhető Skill Challenge-eken keresztül, az egyetlen kritérium, hogy elérd a szintet, amit a sztori alatt úgy is megteszel, mivel az adott területekhez szükséges tuning-műhelyek is szint alapján nyílnak."
na ha ilyen lesz akkor öröm és bódottág!
Szvsz jobb is hogy nem egy sima single playerként menne a játék hogy 5 óra alatt végig viszed meg mindent meg szerzel.tervezem jó sokáig tolni a játékot és ez csak jó.
Amúgy a bétát nem láttam, lemaradtam sajna =/
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X 8G (rev. 1.0)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- TELJES Gamer Setup PC + Gamer Billentyűzet + Egér + Fejhallgató + Monitor (TV)
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest