Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeroX92P
tag
a "szigetkör" az bőven 4óra+ volt camaroval megcsináltam az első betaban
-
ZeroX92P
tag
Lehet benne driftelni de ésszel, nem elég erősek az autók, 10es szintig lehet tuningolni addig engedi a beta, ott már lehet valamit kezdeni vele. Hegyen ahol havas jeges kifejezetten jól használható hc ba, de ez nem nfs itt ha túl gyorsan próbálod elszállsz ha túl lassan akkor meg semmi....ill nem is tdu itt a hc nem azt jelenti hogy a tapadási együtthatót csökkentik 2tizeddel egy cfg be
-
ZeroX92P
tag
gta5 szintű törést simán hoz, gta4 et talán nem, de oka van annak is hogy "gyógyul" menet közben, teljesen tropára még nem vágtam de volt már hogy kiírta hogy menjek javítsam meg, majd holnap letesztelem mi van ha tropára töröm. Az irányításra nem tudok mit mondani, nem tudom már milyen volt az nfs mw, de úgy általánosan az nfs hez semmi köze. Nem sínaútó és nem is reagál idegbetegen a kormánymozdulatokra szóval rángatni jobbra balra 400nál nem fogod az autót viszont civilek kerülgetésénél simán ki lehet billenteni valamelyik irányba és kicsúsztál, a kormányt nagy sebességnél túl lehet fordítani de csak nyüszít meg füstöl az első gumi, jobban nem fordul tőle ez külön tetszik. Nitro tól meg simán kipörög a hátsó kerék van hogy többet árt mint használ, ezen gumi tuning változtat amennyire észrevettem. A tuning baromi jól össze van rakva lehet érezni az autón minden apró fejlesztést nem csak a nyers statisztikán látni. Elsőre ezekről ennyit ha valami kérdés van hajrá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest