Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hakydakillah

senior tag

válasz zo-lee #7736 üzenetére

Jártam én is hasonlóan, egy idegennel nyomtam coop küldetést, és szegényt nagyon irritálta hogy lealázom, mert vagy 15x nekifutottunk a versenynek, de mindig lehagytam. Meglestem akkor az adatlapját, és kezdő volt.
    Mi is egyforma verdát, azonos szinten kaptunk, nekem a tippem akkor az volt, hogy mivel én kimaxoltam a szintemet, és felraktam az összes verda-javító perket, ő viszont nem, ezért írjon bármit is a játék, nálam a kocsira fel vannak pakolva ezek a javítások, neki meg nem. Például én tudtam mindig nitróval rajtolni, ő meg nem. Lehet csak anno volt ilyen bug, és javították, de mintha nálatok is hasonló lenne a szitu.

Elims - Az amit feljebb írtam – felrepültem az égbe, lezuhantam a hegy mögött annyi pontot összeszedve, hogy 50hely körüli helyezést kaptam + bevállaltam a coop küldetést is. Ezekkel együtt platina 300nál járok, ahonnan már képtelenség kiesni aranyba. De mind1, jövő hónapban tuti CC és akkor vehetem a Minit. Már nagyon érdekelne, hogy tényleg annyira jó-e, bár tegnap volt szerencsém hozzá D spec Summit PVP-n, és brutálisan hasít.

Új hozzászólás Aktív témák