Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

Részemről téma off, nekem ez hátbavágás és inkorrekt, de ez személyes vélemény.
    Természetesen visszakértem a pénzemet ubi supporton keresztül, ami megint csak egyéni jogom eldönteni. Nem vagyok szarrágó, megvettem kifizettem játszottam tény, de akkor le kellett volna írni az EULAban, hogy igen most ennyi meg ennyi, de X vagy Y idő múlva tök ingyen fogjuk adni. Ahogy pl vannak Free to play Earley Access játékok és most fizetsz érte hogy játszhass előbb, de később full ingyen lesz, lásd H1Z1.
    Egy számítógépnél, egy BMWM3-nál tudom, hogy bizonyos időn belül arányosan csökken az ára, itt a Ubisoft bemutatott egy nagyot mindenkinek, ti elfogadjátok én nem és visszakérem a pénzem.
    Privát jogom ezt eldönteni. Természetesen ha nem adják vissza játszom tovább, ennyi.
    Szvsz sérült az End User License Agreement, ugyanis ott le kellett volna írni, hogy ez a tartalom majd ingyenes lesz és lehet várok akkor 2 évet inkább és behúzok mindent 6k-ért.
    :(((
    A "gétéerjüket" meg dugják fel.

Új hozzászólás Aktív témák