Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

válasz SyMbioTe #6044 üzenetére

Elvileg a havi Summithoz három medal szükséges (plussz ezek elvileg most több %-ot is adnak) tehát ha valaki csak aranyra csinálja , de van neki a selejtezőkből szerzett medálok akkor az medálonként 5% bónusz, tehát 4 medál esetén ha aranyra csinálja akkor az 50% esély + 20%, hogy kijön. De szerintem meg lehet csinálni platira ha valaki sokat pvp-zik. Jelenleg én amikor kiléptem 150-ig volt platina. Ez majd a hét folyamán tuti tolódik. Ha esetleg nem csináltál selejtezőt az sem gáz, mert a fő summitra azaz most a bímerre, potom 200 ezer kreditért be tudod magad fizetni. (Elvileg). Szerk: Legalábbis múltkor láttam valamit, hogy be is lehet magad fizetni ezekre. Nem kötelező a medál. Ha kicsit túl bonyolítottam bocs ;] Ha rá akarsz menni, de nincs medálod akkor kéri a dellát cserébe. Elméletben. :K

Elvileg ez egyedi festésű és "limitált kiadásos" bímer lesz. (Remélem). :U
    Ha van róla több infótok toljátok be légyszi, én nem találtam.

Ja és nekem még SOHA nem jött ki a selejtezőkből CC pont :(((
    Igaz van 140 ezrem amit valami csodakocsira tartogatok. Ezt még ingyér kaptuk a Yubitól ;]

Új hozzászólás Aktív témák