Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
SyMbioTe #6044 üzenetére
Elvileg a havi Summithoz három medal szükséges (plussz ezek elvileg most több %-ot is adnak) tehát ha valaki csak aranyra csinálja , de van neki a selejtezőkből szerzett medálok akkor az medálonként 5% bónusz, tehát 4 medál esetén ha aranyra csinálja akkor az 50% esély + 20%, hogy kijön. De szerintem meg lehet csinálni platira ha valaki sokat pvp-zik. Jelenleg én amikor kiléptem 150-ig volt platina. Ez majd a hét folyamán tuti tolódik. Ha esetleg nem csináltál selejtezőt az sem gáz, mert a fő summitra azaz most a bímerre, potom 200 ezer kreditért be tudod magad fizetni. (Elvileg). Szerk: Legalábbis múltkor láttam valamit, hogy be is lehet magad fizetni ezekre. Nem kötelező a medál. Ha kicsit túl bonyolítottam bocs
Ha rá akarsz menni, de nincs medálod akkor kéri a dellát cserébe. Elméletben.
Elvileg ez egyedi festésű és "limitált kiadásos" bímer lesz. (Remélem).
Ha van róla több infótok toljátok be légyszi, én nem találtam.Ja és nekem még SOHA nem jött ki a selejtezőkből CC pont
Igaz van 140 ezrem amit valami csodakocsira tartogatok. Ezt még ingyér kaptuk a Yubitól
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Star Trek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest