Hirdetés
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
belashx #5922 üzenetére
Nem nincs már meg. Eladtam. Lecseréltem a HomeLearning alatt az Nvidia-ra a játékok miatt, mert egy kis videojátékozás volt a jutalom a gyerekeimnek ha rendesen kész a napi tanulni való. Egy kis pozitív motiváció
Amúgy média lejátszás terén én az ugoos am6 plust jobban szerettem, mert azon rendes android gyártói verziója futott és nem androidTV. Gyári androiddal minden ,mai hang és video formátumot pl.: dolb DV+atmos -t is....Ha jól értem a kérdést:
Nekem nem akadozott legalábbis nem vettem észre ilyet. Én ugoos firmwarek, közül, mindoig a hivatalosan kiadott-at tettem fel. Nem olyankor amikor már megjelent az ugoos.com honlapon, mert ott nagyon sokáig nem jelent meg. Hanem amikor a 4pda oldalon a box topikjába ugoos képviselője beírta, hogy kész lehet tesztelni, majd egy-két ember írt, hogy nincs semmilyen baj, akkor felraktam. Ezek elvileg nem RC kiadások voltak hanem inkább ár béta, bár lehet ezt rosszul tudom... Emlékeim szerint valami 0.3.8 vagy 0.3.9 volt az utolsó amit használtam. Az amelyik már titkosított volt.Neked melyik box-od van?
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest