Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz Niky&Sanyi #5299 üzenetére
itt próbalj állítani. A hdmi arc elég érdekes nem egy stabil szabvány. Az előző lg tévém nem is működött a pioneer erősítőmmel most a c715-ön megy de én se ki se bekapcsolni nem tudom az eszközöket csak a hang megy de az kg után én már ennek is örülök.
hmm...
-
Niky&Sanyi
újonc
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni és már nem tudok hova fordulni 😞 Van egy Harman Kardon bds 885 5.1 házi mozi rendszerem és egy TCL C715 tv mindkettőn van HDMI Arc bemenet össze is van kötve high speed aranyozott hdmi kábellel de ha bekapcsolom az erősítőt bekapcsol a tv de ha a tv-t kapcsolom be nem kapcsol be az erősítő és a hangot sem tudom szabályozni egyszerre ! Beállítás probléma vagy esetleg más ? Hogyan tudnám beállítani hogy jó legyen ? Előre is köszönöm a válaszokat! További szép hétvégét
-
betmen3
csendes tag
Vidanet a szolgáltató, nekem is idő kellett hozzá... Bár lényegesen kevesebb mint az lg-nek...
De most 20-30perc után is semmi...382 volt rajta gyárilag azon működött...
aztán a 620-al nem (sőt ezzel a csatornakeresés sem fut végig kb 30%-nál kidob a csatornák töredékét találva meg)
most a hivatalos oldalrólletoltött 606 ezzel lefutott a csatornakeresés. de EPG infó nincs
megy fel s 623
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóság: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=betmen3&submit=
-
-
embe
nagyúr
Gyorsan jött a 623-as fw is, igaz még csak ázsiai verzióban.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
palik
csendes tag
sziasztok!van olyan fw c715-re ahol nem csúszik a hang bluetooth-on keresztül?a 606 van fent de kicsit csúszik.
-
betmen3
csendes tag
Aha ertem koszi! Ugyanaz a szoftver mint a C715 nek? Az oldalon linkeltet lehet akkor telepiteni ra? Kepminosegben vettel eszre valami valtozast, vagy a net sebessegen kivul barmit akar negativ akar pozitiv iranyba?
Ne haragudj h teged kerdezlek, de sajnos nem sok P szerias tulaj van itt inkabb a C szeria fut...Megbízhatóság: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=betmen3&submit=
-
betmen3
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóság: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=betmen3&submit=
-
darius09
tag
válasz Görgőce #5269 üzenetére
Nekem van ilyen. Védett tartalmak alatt nem fog működni.... netflix, youtube, és filmek lejátszásánál is csak nagyon kevés esetben működik. Én pc-vel használom így működik filmek alat mert pc-ről játszok le mindent ... de megmondom őszintén nem igazán használom ha lehetne el is adnám csak már [link] fel van ragasztva
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz Görgőce #5269 üzenetére
"Unfortunately, programs such as YouTube and Netflix use protected content (DRM), Ambi light application has no ability to work with them. In order to make it work you should use the special client. For example SmartYoutube."
De elméletileg működhet sima médialejátszáskor.
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
-
zeee
senior tag
Valahol külföldi oldalon láttam olyat, hogy a led szalagnak van egy box ugyebár, amibe bemegy a hdmi kábel, onnan ki a hdmi tovább a tv-hez és a led kábel. Ez jónak tűnhet, mert a bejövő hdmi jelet dolgozza fel a led vezérléshez. Csak nem találok most sehol ilyet kis országunkban, csak az usb-s megoldásokat.
-
zeee
senior tag
Sziasztok!
Egy egy hónapja vásárolt Philips 65PUS8505/12 -t visszaküldtem bevilágítás miatt, úgy néz ki kapok csereutalványt a tékomnál! Már előtte is szemezgettem a TCL 65C715-el, de az ambilight miatt a Philipset választottam. Most viszont kicsit félek hogy ugyanarra cseréltessem, ezért erősen vacilálok most a TCL-en... Csak az a baj, hogy most miután láttam az ambi világítást, ahogy feldobja a nappalit és a tv-nézés élményéhez is számomra óriási pluszt ad, sajnálnám nagyon. Előtte nem érdekelt cseppet sem, hülyeségnek tartottam az egészet. De amikor este nézem a tv-t és játszanak a színes fények a falon a kép szélének megfelelő színekben... Hát azt kell hogy mondjam hogy fenomenális.
Valahogy meg lehet oldani ezt, valamelyikőtök csinált már ilyet? Láttam hogy neten lehet rendelni már nálunk is megoldásokat, de jobban érdekelne bármelyikőtök véleménye és tapasztalata. Elvileg TCL tulajdonos leszek, ezért is köszönök be e formában hozzátok! -
Görgőce
csendes tag
Sziasztok!
Van egy új, eladó RC602S okostávirányítóm, akit esetleg érdekel, írjon PM-et. [kép]
Ára: 8000ft -
tomp
félisten
620-as fw: Play Movies-on a Dolby Vision szaggat!
Kíváncsiságból néztem rá. Ez most nem zavar mivel a Play Movies úgyis külső lejátszóról megy. -
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy C715-ös tévém V395-ös szoftverrel.
Két napja nem engedi magára a netet, csatlakozik, de nincs internet hozzáférés. Telóról megosztott netnél is ugyan ez a hiba fogad.
Valami ötlet, hogy ezzel mit lehetne kezdeni?Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivirus...
-
darius09
tag
Felraktam ezt a 620-as fw-t.. a bekapcsolás mitha gyorsabb lenne, youtube hdr az elején pár másodpercig szaggat utána megy szépen persze a menű használatával elkezd ismét szaggatni. ami viszont engem bosszant az az hogy netflix dv anyag nézése után vissza kapcsolva pc-re youtube videóknál a hang az csúszik hangprojektorral sajnos ahogy észrevettem most egy újra indítás nem oldotta meg... : / úgyhogy megy vissza a jól bevált 379
-
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
DP600-on játék üzemmódhoz keresek egy jó beállítást a neten, de nem találok. Van esetleg olyan oldal, ami ezzel foglalkozik?
-
embe
nagyúr
Hát na! Ez a formátum kavalkád amiről beszélni szoktatok, nekem már kicsit ( nagyon ) sok. Azt sem tudom miről beszéltek már.
Fáradt vagyok most a mókoláshoz, meg most kicsit más dolog köt le. Majd felrakom holnap este, vagy holnapután.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
tomp
félisten
ohh megtisztelsz, hogy mesternek szólítasz!
Én bővítettem a külső eszköz parkot. a Shield TV Pro mellé érkezett egy Sony X700-as lemezes lejátszó is a FEL alapú DV lejátszáshoz. Azaz most már ki van maxolva a TV által elérhető minőség.
spoiler: ez a QLED panel a Dolby Vision-re van optimalizálva.Hamarosan megy fel a 620-as fw. Meglátjuk milyen. Max megy vissza a 395.
-
embe
nagyúr
válasz Kiskutya #5231 üzenetére
Én is most értem haza....sok kedvem nincs most állítgatni. A kernel verziót és a képbeállítást említik mint változás. Ez a kernel változás esetleg működésben hozhat javulást, mert ez egy "gépháztető" alatti változás.
FR-t csináltál? Anélkül nem biztos hogy valami előnyös változást vennél észre. De a fenének lenne most kedve állítgatni a a tévét nulláról.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Az én véleményemmel előrébb nem nagyon lennétek. Nem vagyok "hard tévé user" .
Külső médialejátszót használok, és nem megyek bele úgy formátumokba mint tomp mester.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Remélem lesz továbbra is support! Nem a szokásos kínai módit követik, hogy inkább tolják ki az újabb modelleket!
-
embe
nagyúr
Lassan egy hónapja nem jelent meg új fw a C715-re. Mi történt mi ez a nemtörődömség?
-
embe
nagyúr
válasz Piftuka #5214 üzenetére
Alza téma: Ha megadja a törvényben előírtat, akkor mi a baj vele? Ha egy termékre élettartam garanciát vállal a gyártó, akkor azt a kereskedőnek is meg kell adnia?
Arra van jogszabály, hogy a gyártói garanciát teljes mértékben meg kell adni?Vagy az 1. § 4,5 pontjára hivatkozol?
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz AxBattler #5207 üzenetére
"Ugyan nem miniLED"
Sajnos! Úgy tűnik, hogy a TCL az európai piacra továbbra sem hozzal el a jó tévéit.
Bár igazából nem is hoz ide semmit. Az ALZA saját importja ugyebár nem egyenlő azzal, hogy van megfelelő, hivatalos európai, és magyar képviselet...
ALZA? Igen, számítógép alkatrészt én is tőlük vásároltam mindig az elmúlt évben. S hogy most mi a probléma velük?
Íme: [link]"Aquila non captat muscas."
-
-
elod22
senior tag
Pár napja vásároltam egy 50P615 TV-t. Egyelőre többnyire elégedett vagyok vele, de van egy-két kisebb hiba, ami kicsit bosszantó.
Elsősorban a gyári media player nem akarja lejátszani a DTS formátumú hangsávokat. Ez még nem lenne akkora probléma, viszont a VLC meg az MX playernek pedig a 4K filmekkel gyűlik meg a baja. Ugyanezt produkálja a Kodi is, mikor a feliratot jeleníti meg, mintha megakadna a kép, olyan microstuttering effektushoz tudom hasonlítani. Próbáltam allítgatni a hardware accelerationt is, de van mikor még rosszabb lesz az akadás tőle.
Létezik olyan lejátszó, amivel nincsenek ilyen gondok? -
RVR400
veterán
válasz AxBattler #5209 üzenetére
Előbb oldják már meg, hogy ne csak gyári alkalmazással legyen Dolby Audio, vagy ha ez nem is sikerül, akkor viszont a gyári lejátszó állítsa már be jól a képarányt, vagy ha ez sem megy, akkor legalább ne kezdjen el villogni a kép, amikor kézzel beállítom...
Azért ez elég bagatell hiba, viszont annál idegesítőbb, és ha nem lesz rá megoldás, akkor szerintem sokan inkább más gyártót választanak, mert a friss droid ilyen hibák mellett ugyanolyan idegesítő....
-
félisten
TCL will bring Android 11 to its 2019 & 2020 Android TVs
Bárcsak minden gyártó így frissítene!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz Piftuka #5206 üzenetére
TCL 75C728
Ugyan nem miniLED, csak a szokásos QLED, de 100Hz, VRR, Dolby Vision, stb.Mi a gond Alza-val, legutóbb még ajánlottak voltak?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
tomp
félisten
válasz feriferi12 #5201 üzenetére
Hozzáadod Plexen(pc-n a plex látja a Shield Plex tárát) a Shieldre kötött HDD-t és onnantól ha rádugod mindig beolvassa a HDD-t.
-
Gyuro!
aktív tag
Mivel a gyártó nem reagál a levelekre, ezért tőletek várnám a megoldást az alábbira:
Sziasztok!!
A segítségetek kérném az alábbi problémákban (Garanciás még a készülék, 1 éves, Telekomtól vásárolt):
- A tv (50DP600) bekapcsolását követően (de amúgy bármikor), ha Tv funkcióra kapcsolok a menüben (az applikációk mellett), akkor elsötétül a kép, de halványan látszanak az ikonok. Csak akkor jön vissza a fényerő, ha ki- majd újra bekapcsolom a tv-t (ezt csak a tv funkciónál csinálja és elég csak "rálépni" a kurzorral). Csatorna szolgáltató vagy antenna nincs csatlakoztatva, csak netflix-re van használva a készülék.
- Ha a tv webes böngészőjét megnyitom, akkor vibrál a kép. Ezzel mit lehet csinálni, szervíz?
- Továbbá érdeklődöm, hogy Logitech K400 plus tv USB-s vezeték nélküli billentyűzetet hogyan lehet használni ennél a típusnál (hiába dugom be az usb-t, nem történik semmi), esetleg programot kell a tv-re letölteni hozzá?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv!Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
-
feriferi12
csendes újonc
Külső merevlemezre gondoltam ami tv-re van csatlakoztatva.
Tudom hogy a tv lejátszik bizonyos dv tartalmakat, de csak a saját lejátszójával sikerült és ezért nem tudtam hogy miként megoldható egy külső boxon keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- Spórolós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest