- Milyen egeret válasszak?
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Kissé bekavartam amúgy ezt a szervizmenüs resetet. Nyomtam most egy factory resetet is az androidból. A HDMI most jó, fel is csatlakozott 4k-n. Ez tegnap este nem seikerült. A motion clarity menüpont pedig egy vicc. Teljesen mást csinál, mintha a fényerőt venné maxra inkább. Marha érdekes... Pár képbeállítást átneveztek, vagy leegyszerűsítettek, de azért működnek. Olyan szerviz menü miért nincs ami kikapcsolja az összes szappanopera effektet?
Olyan boldog lennék.
Na mindegy, ez még mindig az 500-as. Szerzek majd még pendrive-ot vagy már nem is tudom... Az a baj, hogy lassan nem hiszem el, hogy lehetséges ez a frissítési módszer. Ez magic
Mondjuk az, hogy az instant power on nem működik, ez megöl
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Napelem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest