Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ennyibe kerülhetnek Európában a Xiaomi Pad 7 tabletek
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicky211
csendes tag
Ennyire fos !!
-
KRoy19
őstag
válasz
nicky211 #1198 üzenetére
Ez minden olyan Lcd Tv-vel előfordul, amelyiknél aktiválva van a local dimming.
Nyilván minél több zóna van annál kevésbé észrevehető.
Próbáld meg kikapcsolni és nézd meg úgy mennyire zavar a látvány.Én személy szerint kikapcsolom mindíg, mert gyűlölöm amikor feliratoknál villog a kép.
[ Szerkesztve ]
-
nicky211
csendes tag
válasz
wallace 234 #1195 üzenetére
Az jó !! Mert lg webos tv sm8600pla-val beszoptuk rendesen már a keresö kis rózsaszín nyíl megjelenásekor kb 30 cm sávban függölegesen kifakul sötét háttérben ahogy moszgatom ugy mászik a felhösödés is atom fos tv !
-
kisbalazs83
aktív tag
Sziasztok!
TCL 55EP680-ról mi a vélemény? 160ért 5év garival elég jó ajánlatnak tűnik? HDR10+, VISION, ATMOS... -
Gino20
őstag
válasz
szatyor1972 #1189 üzenetére
Szia!
Megjegyezném, hogy nem vagyok guru, de a napokban - hetekben ugyan ezt zongoráztam végig. Volt szerencsém TCL-hez (EP660), viszont végül én visszaküldtem, de nem azért mert gagyi volt, hanem mert rájöttem, hogy az igényeimnek nem elegendő ( korábbi TV-m is jobb volt hardveresen - szoftveren csak nem tudtam). Ár/érték arányban viszont az EC780 nagyon jó opciónak tűnik, sőt ( [link] 10 bit, DV, Onkyo hangprojektor miatt átlagosnál jobb hang......). Ez amúgy Alza-ban Bp Róbert Károly krt-on ki is van állítva, viszont ha nem ragaszkodsz a saját nevű számlához, akkor ez nagyon jó opció lehet (remélem ez trollkodás TCL fórumon) [link]
Igaz 40-el több, de samu qled és 3m-re a 65" pazar
vagy amúgy ez is jó vétel (pl. 120Hz-es panel) ha van helyed a 65"-nak [link][ Szerkesztve ]
-
nicky211
csendes tag
Sziasztok! valakinek van már TCL 55X815 4K UHD SMART !! Kíváncsi lennek fehösödésre ez is hajlamos ???
-
palko35
csendes tag
Sziasztok.
Ep640 tv-m van.Mostanaban belefutok olyan hibába hogy pc-vel hálózatba kötve át küldöm a video tartalmakat és amit eddig gond nélkül lejátszott arra most azt irja nem támogatott media formátum.Mi lehet a gond? Usb-röl mindent játszik! -
halaszdenes
újonc
Sziasztok
55″ 4K tv vásárlásán gondolkodom és jelenleg a TCL 55EP660 illetve 55EP640-en gondolkodom. Mindenképpen ebben az ár kategórában gondolkodnék 50″ vagy 55″ méretben.
Klasszikus tv adást soha nem nézek, viszont streaming szolgáltatásokat igen (erre jelenleg van egy “okosító” boxom amit akár meg is tarthatok), illetve még játék konzollal használnám.
A direct backlight és a széles betekintési szög nagyon tetszik a fenti tipusokban, azonban a 260 cd/m2 fényerő elbizonytalanított. Ennek a gyakorlatban a HDR megjelenítés gyenge dinamikájától eltekintve van valamilyen hatása?
Köszi!
Dénes -
X2N
őstag
Ez jónak tűnik, temporal ditheringes(FRC).
szatyor1972:
Mire vagy kíváncsi? Itt pár hsz-el fentebb eléggé kitárgyaltuk a fent említett tv-t. Linkeltem tesztet is. 3m-ről nézve a ditherelés biztos nem fog zavarni, amiatt nem aggódnék. Nekem nem tűnik rossznak az Android rendszere, pedig itt fórumon sokat szidták a Sony-k androidját. A menürendszer elég egyszerű.[ Szerkesztve ]
-
szatyor1972
tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok és az egyik kiszemelt ez lenne: TCL 55EC780
TV+Netflix lenne csak, hálószobába kb 3 méterről nézve.
A válaszokat és a segítséget előre is köszi.
Üdv -
redati
tag
Egy kis infó a márkáról :
[link][ Szerkesztve ]
-
mike150
csendes tag
Igen, nem próbáltam még semmit tenni ellene csak annyit hogy vissza rakram magyarra hátha a google assistant kutyul be, de nem javult meg. A reset all a programokat is törli vagy csak a beállításokat reseteli?
X2N:
Sárga színnél nem próbáltam de most nézegettem amit linkeltél és egyértelműen nem minden pixel megy, se netflixen se pc-ről. ( Pc-n viszont ha ki van kapcsolva a game mode akkor nagyon szaggat az egér mozgás, vajon csak beállításokat módosít vagy ilyenkor teljesen más kepfeldolgozasra kapcsol át?)[ Szerkesztve ]
-
redati
tag
válasz
mike150 #1172 üzenetére
Ha nem monitornak használod akkor szerintem nincs semmilyen hátránya. Talán egy minimális fényerő veszteség lehet, aminek rögtön az előnye is, hogy jobb a feketéje. Az egészet elvileg a jobb betekintési szög miatt találták ki.
Az újraindulását okozó problémára megoldás lehet a reset all/ reset shop, ezeket gondolom kihagytad ?
[ Szerkesztve ]
-
X2N
őstag
válasz
mike150 #1172 üzenetére
Sárga színnél nézd meg. Kicsit feljebb linkeltem milyennek kellene lennie közelről. Nálam ebből elállás lesz. Maga a tv amúgy jó lenne...nem vagyok otthon annyira tv-kben, de úgy látom mégis kénytelen leszek Samsung q60-ast venni. Nincs nagyon más értelmes tv 200eFt körül.
[ Szerkesztve ]
-
kicsi444
csendes tag
válasz
LilProphet90 #1174 üzenetére
Ez lesz az, köszi!
-
kicsi444
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. EP640 a tv és az a kérdésem hogy a kezdőlap felső sorából (kedvencekből) hogyan lehet törölni alkalmazás ikonokat. Hozzáadásra ott a lehetőség a végén, de eltávolítani nem tudok.
Köszi! -
mike150
csendes tag
Sziasztok én most vettem 55ec780 -ast most hogy szóba került lőttem egy képet és ennek szerintem tényleg ditheringes a kijelzője. Ez baj rosszat jelent?
Másik kérdésem az lenne, hogy az normális, hogy random időközönként kikapcsol magától a tv? Van amikor 1-5 percen belül valamikor 2-3 óra múlva jelzés nélkül. Nincs bekpacsolva gyors indítás és azzal kezdtem mikor kibontottam a tv-t hogy felraktam a 252-es verziót.
Köszi a segítséget előre is![ Szerkesztve ]
-
redati
tag
2018, és az előtti készülékekre :
A gyors indítás miatti hibákat javították
V8-T658T01-LF1R549
[link] -
X2N
őstag
Nemhiszem hogy sok tv-nél ilyen lenne. TV-nél ha filmet nézel elvileg ez nem zavaró mert a filmek amúgy is 4:2:0-t használnak: Chroma Subsampling De ha monitorként használod a tv-t 4:4:4-ben egyből észre lehet venni hogy rondák a betűk. Illetve a struktúra miatt a színátmenet sem lesz olyan szép(rácsos lesz a mintája).
[ Szerkesztve ]
-
X2N
őstag
válasz
petertoth123 #1164 üzenetére
However, I have attention related to sharpness, which does not come directly from the processing systems, but from the matrix control algorithm. The TV uses spatial dithering, which is (probably) to improve viewing angles. This involves generating a single color by two adjacent pixels instead of each pixel separately. For example, to generate yellow, one pixel has only the green subpixel lit and the other pixel has only the red. In a classic matrix both of these subpixels would burn in both pixels.
Nem 1db pixelből állítja elő a megjelenített színt, hanem 2 szomszédos pixelből. Ettől 2x életlenebb lesz a kép mint egy rendes tv-n. Nagyon közelről nézed látni fogod hogy rácsos a "szín" a fekete lekapcsolt pixel miatt...
Hát ezért van gyárilag 50%-on a kép élesítés...megnéztem eizo screen test-el és a pixelrácsot is túlélesíti alap beállítással.[ Szerkesztve ]
-
X2N
őstag
Remek. Találtam tesztet az EC780-ról Lengyel oldalon. Spatial Dithering-es a tv. Kvázi a vezérlés miatt nem is számít 4K-nak a tv...
[ Szerkesztve ]
-
drehás
újonc
TCL szervizmenü belépés menete.
'fogaskerék'gomb>kép>speciális videó>fényerő beállítás>kontraszt
kontraszton a kurzorsáv de belépni nem kell hanem >9735 vagy >6425 számokat beírni és képernyő bal fölső sarkában elő ugrik egy menüsor.Kilépés: a három vízszintes vonalas gomb.
Csak azért írtam le,hogy más ne keresse annyit mint én.
Remélem nem gond.
Újonc vagyok errefelé. -
takbal
csendes tag
válasz
#49155328 #1156 üzenetére
Nekem is ugyanez van, Onkyo NR474-gyel. Mielőtt összekötöd, le kell venni a tévé hangerejét a tévé távirányítójával, így megy ARC-on át is. De nekem is volt már, hogy együtt szól, így én is koaxszal hajtom meg.
Nálad bekapcsol fast power on-nál az erősítő? Nálam bekapcsnál külön fel kell éleszteni az erősítőt, standby-nál viszont nem kell kikapcsolni.
Tényleg tök mindegy egyébként, hogy coax vagy ARC, eddig semmilyen különbséget nem találtam, szerintem ugyanaz a szoftver path. A TV ugyan beszél egy DD+ opcióról, de bármit csinálok, csak DD-t ad ki.
Csak Netflixszel és Kodival van 5.1 hang. Kodiból is 17.6 kell hozzá, Leilával még nem sikerült.
Ha ennél jobb hang kell, akkor marad a külső streaming box. Netflix Atmost jelenleg kizárólag PC-ről vagy Apple TV-ről tudsz lejátszani: https://www.digitaltrends.com/home-theater/dolby-atmos-movies/
[ Szerkesztve ]
-
K4jusz
tag
Kodit használja valaki rajtam kívül? H265-ös kódolásnál marhára szaggat a kép gyors jeleneteknél (nem a 60HZ-es panelt észlelem, ez más). A Witcher, vagy a 6 underground ilyen verzióinál sokszor idegesített ez. EP660
-
törölt tag
Egy Onkyo NR686 erősítő van a rendszerben összekötve hdmi-vel a TV-vel. Thomson 65UC6406
Azt, hogyan lehet beállítani hogy csak az erősítőből jöjjön a hang.
Mivel a tv hangszórói is szólnak és rohadtul zavaró.[ Szerkesztve ]
-
Fleed
aktív tag
Miracastra képtelen a tv. Laptopról windows gomb + P kombinációval is rá lehetne küldeni a képet, minden tv t megtalál csak a TCL t nem. Tök buta.
-
drehás
újonc
válasz
#76027648 #1108 üzenetére
TCL 43ep660
HDMI-in nekem is eldobta a képet vagy pár másodpercre volt csak kép.
Már majdnem vissza vittem a tv-t de egy jobb minőségű hdmi kábel megoldotta a problémát.
Jó kábel és azonnal volt kép és nem akad meg egy tized másod percre sem.
Ultra High Speed HDMI 10k 120Hz kábel. -
takbal
csendes tag
Ez az "olyan lesz, mint egy asztali gép" mit jelent? Milyen telefon? A Samsungnak van a Dex megoldása Note 10-től, de az HDMI kábellel megy, nem megy cast-tal.
A t-castot sosem használtam, de úgy emlékszem, az a miracast szabványt használja, de úgy emlékszem, az is csak egyszerű full képernyős castot tud.
A chromecast egészen más. Ahhoz a google home appban hozzá kell adni a tévét, és utána lehet castolni dolgokat, mondjuk kiküldeni a telefon teljes képét. Ez megvolt?
-
hunaqua
addikt
Ki a TCL Magyarországi importőr?
-
Fleed
aktív tag
A T cast nekem is működik. De a telómmal ki lehet küldeni asztali módot, amivel olyan lesz mint egy asztali gép. Samsung tv ket simán felismeri, de ezt a TCL-t nem.
Ez elég zavaró , beépített Chromecast és annyira érzékeli a telefonom mint egy kenyérpirítót.
Egyébként frissítettem a v252re és annyi változott , hogy idegesítőbb hangon pittyog gombnyomásra a tv[ Szerkesztve ]
-
fabri07
aktív tag
Na srácok megjött a tcl 43ep660, mit is mondjak..
Meglepődtem..
Eddig egy belépő szintű sharp aquos smart tv(full hd) volt az elődje..
Na de ennek a képe(4k-ba csak éppen tudtam beletekinteni, mert ahol élek a net pár mp-t bír betölteni), a hangja elég príma, rendszerről nem is beszélve.. egyszóval nekem minden megvan benne, ami kell. Sonyn elgondolkodtam, hogy 30-40 ezerrel több, de látván képét lehet hozza azt a szintet.. -
takbal
csendes tag
Nekem firefox mobilról (van adblocker plugin) + screen cast a built-in chromecastra a megoldás azon ritka esetekben, amikor szükség van rá.
Persze PC-ről chromecast is működik, csak ezzel a hang-kép néha nincs szinkronban. UPC Horizon Go-ra is csak ezt találtam (nem engedi felrakni magát a tévére, ha meg .apk-ból felrakod, nincs kép). Na és létezik nyilván az is, hogy rákötöd a tévét a PC-re extended monitornak, és valamilyen remote receiver progival vezérled a gépet a kanapéról.
-
takbal
csendes tag
Igen. Ez amúgy teljes wipe, szóval appok, beállítások elvesznek.
Nekem chromecasttal sose volt baj.
Voice search-hoz mikrofonos távirányító kellene, a hozzá adott nem ilyen. Egyéb távirányítós megoldást nem próbáltam.
Telefonra viszont felrakhatod a Google "Android TV" kliensét, amivel lehet a tévét vezérelni, és a Google Assist is megy a telefon mikrofonjával, így tudsz hangutasításokat kiadni a tévének. De nagyjából youtube-os videókat lehet így keresgélni, másra nem igazán jó.
-
-
takbal
csendes tag
Alzától 2018 elején vásárolt Thomson 65UC6406 = TCL U65P6046 tévém van.
A kezdő verzióval nem volt nagy baj, de a tavaly automatikus telepítéssel felmászó és a Thomson oldaláról is letölthető V543-ban nem működött a gyors indítás, a boot pedig katasztrofálisan hosszú volt. Kékestévének csúfoltuk, mert dédszüleimnél az melegedett be percek alatt.
Meg tudom erősíteni, hogy a fenti linkről felrakott V546 kijavította ezt a problémát, a boot idő pedig kb. negyedére csökkent. A tévé így már közel tökéletes. Mondjuk egy nagyon homogén feketéjű példányt sikerült kifogni.
Az egyetlen apróság amiben jobb lehetne, hogy csak Dolby Digital kimenet van 5.1-re. Az ARC működik, de szintén csak DD-t tud (a hivatalos álláspont úgy tudom DD+, de ezt nem sikerült belőle kicsiholni). Volt gond vele, így inkább koaxszal kötöm rá az erősítőre. A Netflix kliens amúgy sem tud Dolby Atmos-t, de ez mondjuk minden Androidra igaz. Persze az extra audio formátumok többnyire porhintés kategória.
Ha nagyon kell, PC-n keresztül tudok DD-nél jobb hangot adni az erősítőnek. PC-s Kodiból speciális verzió kell HDR lejátszáshoz, de szépen vált a tévé hozzá.
-
csacsi77
senior tag
-
subset
senior tag
Köszönjük a megosztásokat, nem tudom másnak mi a tapasztalata ezzel a verzióval ? csacsi77 neked akkor nincs gondod vele?
75EP660 - A képminőség nálam negatívan változott az előző firmwarekhez képest
4K Filmeknél tapasztaltam és nehéz leírni (kár, hogy nem csináltam pár fotót) de leginkább a szereplők feje volt valahogy természetellenesen világos - bőrszín nélküli, meg az egész látvány nem stimmelt. Eltűnt a részletesség...nem is tudom megfogalmazni...Downgradeltem v218 -ra ami eddig bevált nálam...[ Szerkesztve ]
-
X2N
őstag
Csatlakozok én is a csoporthoz egy 55EC780-al
Nagyon rendben van a tv.
-
Fleed
aktív tag
Az ep640 is 2019es modell volna? Mert most a tcl oldaláról letöltöttem egy softwert [link] , aminek a neve RT51_Android P_V252.zip. Frissíteném a softwert,mert nem akar működni a vezeték nélküli kivetítés ( csak Google homemal tudtam tükrözni, meg a T cast programmal irányítani). De [link] ez nem akar össze jönni, pedig erre lennék igazán kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
redati
tag
válasz
petertoth123 #1130 üzenetére
A tiéd 2019-es modell, ezért arra ez való:
V8-R851T02-LF1V252.011680.zip
De fentebb írtam is, hogy csak 2019-es modellekre.
A v546-nak mint láthatod, más az elején a számozás, így különböztetik meg a további típusoktól.:
Update_V8-T658T01-LF1V546_sign.pkg -
fabri07
aktív tag
Hali,
Szerintetek akkor tegyek egy próbát a tcl 43ep660-al, a samsung felett?
-
Noctilux
csendes tag
Valaki cseréltetett már tv-t a t-nél? 3 napos cseregari. Nem igazán tudják eldönteni, ki fogja intézni
-
petertoth123
csendes tag
válasz
petertoth123 #1130 üzenetére
+ ez használható hozzá?
INSTRUCTION (how to use software update) :
1. Turn off the TV (mains power off)
2. Insert the USB stick with the correct software (software must be provided by TCL)
3. Press and hold the power button on the TV.
4. Turn on mains power to the TV (while keeping the power button pressed)
5. After about ten seconds, you will see the upgrade notification on the TV, as soon
as you see this, release the power button. The TV will now update. Do not disconnect
or press any buttons, until you see the Google welcome page. The update is now done. -
petertoth123
csendes tag
most akkor a TCL 50EP680-ra is V546 a legújabb?
https://support.tclelectronics.com.au/software-version/
lesem, de a modell listában nem látom az enyémet, mit kell ilyenkor nézni?
-
csacsi77
senior tag
válasz
csacsi77 #1122 üzenetére
Igen, jó. Már frissítettem. Egy kis plusz stabilitást várok az új sw-től.
Ha kicsit visszakeresel már leírtam.
Azóta azért változott kicsit. Ezek a következők:
- Talán ha egyszer-kétszer fagyott a tévé, nem vészes.
- A menü hajlamos a belassulásra.
- Sok felesleges (számomra) dolog van rajta, amit nem mindig lehet tiltani vagy törölni.
- HBO Go, Spotify, Netflix megy rajta, ez remek.
- vezeték nélküli usb vevős billentyűzetet kezeli
- a betekintési szögek azért nem olyan jók, de mit várok el egy 130 eFt-os 55"-os tévétől?
- a beépített médialejátszó nem a legjobb, de a VLC megoldotta. A VLC-nél érdemes bekacsolni a hardveres gyorsítást, akkor nem akadnak a HD tartlamak (vagy legalábbis az, amelyiket néztem)
- néha teljesen életszerűtlen arcszíne van az embereknek. Biztos beállítás kérdése
- láthatóan nem olyan sima a mozgás, mint a korábbi Samsung tévémen. Talán azért mert nincs benne beszúrt, számolt képkocka?[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Sziasztok!
Hálószobába, 99%-ban pc-ről használva ajánlanátok a TCL 43DP600-t? -
KRoy19
őstag
válasz
Astorian12 #1115 üzenetére
Na nálam: system-->advanced settings-->hdmi 2.0
-
redati
tag
Csak a 2019-es tévékre v252 firmware.
Még nem tudtam tesztelni ! Így mindenki csak saját felelősségre
[link][ Szerkesztve ]
-
KRoy19
őstag
válasz
Astorian12 #1115 üzenetére
Nekem Tcl x815-ös tv-nél a rendszer beállítások közt volt valahol, de nem tudom most megnézni, mert nem vagyok otthon.
-
KRoy19
őstag
válasz
Astorian12 #1113 üzenetére
A tv-n át állítottad a hdmi portot hdmi 2.0-ra?
-
Astorian12
tag
Sziasztok!
Beszereztem egy TCL 50dp600-at és a gépről csak 30 és 29 HZ-t enged beállítani 4K-n viszont egy 1000 éves HDMI kábellel van a gépre kötve... mielőtt még vennék feleslegesen egy HDMI kábelt, jól gondolom, hogy az oldaná meg? -
-
Fleed
aktív tag
Hogy kell bekapcsolni a képernyő tükrözés módot ezen az Android 9en ? Telóm nem találja mikor vezeték nélküli kivetítést indítom mate 20 pro telóról.
-
törölt tag
Valaki hasonlított össze Samsung RU8002-es tv-t ezekkel a a TCL tévékkel?: [link]
Jobb választások lennének a TCL-ek szerintetek? Ugyanúgy VA panelesek, de Direct LED-el szereltek! -
kisspepe
tag
A héten megjött a TCL 50DP600 TV-m a UPC-töl. Tőlük még előtte kérdeztem mennyi garancia van rá, de nem tudták megmondani. Azt mondták 1 év biztos, de a garanciával nem hozzájuk, hanem szervizhez kell fordulni.
Néztem neten több helyen is 5 év garanciát írnak a TV-re. A TV jotálási papirján nem találtam semmit, csak egy olyan sort, hogy:
"2. A terméket a vásárlás dátumátol számított 24 hónapon belül vissza kell küldenie."
Most akkor 5 vagy 2 év garancia van a TV-re? Meg tudom ezt valahol érdeklődni?
-
törölt tag
Az egyik ismerősömnek van egy TCL 43DP600 -je, az első fél évben kifogástalan volt a képminőség, én is ott voltam nála és együtt tesztelgettük több órán keresztül, a fekete tökéletes volt, nem igazán tudtam volna belekötni.
De egy fél év után előjöttek a hibái, és brutálisan elkezdett felhősödni, nem érti hogy miért vagy hogyan. Tényleg hihetetlenül zavaró, de érdekes módon az első fél évben semmi ilyet nem tapasztalt.
[ Szerkesztve ]
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
Tegnap megkaptam az EP660-at, így pár szösszenet.
A 75" brutál, még ~4.5 méterről is baromi jó, a konzol köszönhetően a 4K-nak 60Hz-nek HDR10-nek elképesztően jó, meg a HD-től felefele szintén szép a kép, de ezeket leszámítva nekem sajnos csalódás. A ,,felhősödés" szerintem durva, az android lassú, a hang szerintem TV mércében is elég gagyi doboz hatású (samum klasszisokkal jobban szól).
A Clear motion hiánya vagy a 60Hz-es panel miatt, de szerintem nagyon akad a mozgásmegjelenítés nagyobb tartalmaknál, jeleneteknél vagy elég egy kis távoli kameraállásból pl tájba a közelítés szóval a filmek jelentős részét lassúnak vélem. Gondolom ez ennyit tud más gyártónál is és valószínűleg az a baj, hogy samu j6300-nál hozzászoktam a 120Hz + CM-hez. Még nyüstölöm a hétvégén, hátha megszokja a szem
.
Visszaküldés esetén találtam egy nagyon ígéretesnek tűnő alternatívát: Hisense 75B7510 [link] , [link] .Qmarket-en 350 és tudja a HDR10+t, Dolby Vison-t, Clear Motion-t, + PPI is magasabb (1200 helyett 1800).
Subset: eddig csak HDR10 felirattal találkoztam, de írtad, hogy tudja a 10+t is.Szerintetek a 60Hz + Clear Motion már jó döntés lehet és a CM (Smooth Motion Rate 100) az ami inkább dolgozik egy TV-ben vagy a 120Hz-es panel a fontosabb?
Lenne még 1-2 kérdés.
Eddigi TV-n a serviio-n keresztül simán néztem a laptopon levő filmeket (TV-n ,,bemeneti" sávban: TV, HDMI1,2,3.....stb mellet megjelent a serviio ikon és a megosztott filmek mappát olvasta. Biztos nem agysebészet, de erre a TV-re, hogy a fenébe dobom át a filmet hálózaton?Másik. HDMI-vel is összekötöttem, de a sima HD is csúnya volt és kicsit akadt majd UHD-nél szintén ocsmány volt a kép és 1-2 másodpercenként jelenítette meg a képet
(gépen hasít) Itt is van valami varázslat vagy valamit elcseszek?
-
Noctilux
csendes tag
Most kaptam meg az 55x815-öt és a csatornakeresésig jutottam. Folyamatosan újraindul. Egyszer 2 egyszer 10 perc után..
-
Levente75
aktív tag
Sziasztok
40" TCL 40ES560 ezt a típust néztem ki (konyhai felhasználásra) , kérdésem az lenne, bluetoothos eszközt ( fülhallgató, vagy hangszóró) lehet e hozzá csatlakoztatni? Nem találtam róla infot, viszont az A.L.Z.A-ban most fülhallgatót adnak hozzá, ezért érdekelne, hogy az használható e vele például.Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Path of Exile (ARPG)
- Ennyibe kerülhetnek Európában a Xiaomi Pad 7 tabletek
- Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EA Sports WRC '23
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Kerékpársportok
- További aktív témák...