Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
Fájó szívvel, de végül eladtam a 65c805-öt. Persze az Old Lady nem értett vele egyet, mert neki nem voltak szembetűnőek azok a problémák, amik nekem igen. Mindannyian mások vagyunk, és bár én is együtt tudtam volna élni a kellemetlenségekkel, de azt hiszem ezeknél jobban zavart, hogy hogy lehet egy jól működő tv-t így összekuszálni. Engem az sem nyugtatott meg, hogy majd biztos javítják, mert mi van akkor, ha nem. Vagy még jobban belenyúl valami fakezű. Na mindegy.
Mindezek mellett, a 65c805 egy iszonyat jó kijelzővel rendelkező, nagyon is jó tv. Ha hozzáveszem, hogy messze túlmutat az árán ( főleg akciókban verhetetlen ár/érték arányú), akkor szerintem lehet azt mondani, hogy "best choice".
Köszönöm a sok infót, segítséget, amit a topicban kaptam és kívánok mindenkinek egy picivel több türelmet, mint nekem volt és persze mihamarabbi szoftver update-tet, ami javít majd minden idegesítő dolgot.(Míg megjön az új tv, addig betettem ezt a kis Horizon-t a 65-ös helyére. 😄)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor