Hirdetés
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gycs02
aktív tag
válasz
7Heads Drago #26938 üzenetére
Szia!
55c805-ön nekem nem volt gondom a gyári beállításokkal mozi módot használva, de a DV-je is megfelelt. Ettől függetlenül úgy gondoltam letesztelem a Vhiktor féle ajánlásokat. A beállítások után, nekem így nézett ki egy YT videó: [kép] Nem tudom mit ronthattam el, de csináltam egy gyári visszaállítást, s azóta nem foglalkoztam vele. Az egyértelmű, hogy két azonos típusú TV-n ua beállítások nem biztos, hogy teljesen fedik egymást, a tényleges kalibrálással lehet csak megfelelő eredményt elérni. De a képen látható hibákat szerintem az okozta, hogy valamit rosszul vgeztem el. Nem hiszem, hogy egy jól kalibrált TV értékeit egy másikon beállítva ennyire elcseszi azt.
Lehet egyszer majd nekifutok megint, hátha jobban sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Path of Exile 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest