- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
atys76
csendes tag
válasz
gycs02 #35456 üzenetére
Tegnap írtam Tcl ügyfélszolgálatnak a honlapjukra és ezt válaszolták:
Ellenőrizze a HDMI-kábelt: Győződjön meg róla, hogy jó minőségű HDMI-kábelt használ, amely támogatja a HDMI 2.0 vagy magasabb szabványt. Néha a hibás vagy rossz minőségű kábel is okozhat problémákat.
Hangbeállítások: Lépjen be a TV hangbeállításaiba, és győződjön meg arról, hogy a HDMI hangkimenet engedélyezve van. Előfordulhat, hogy ki kell választania a megfelelő hangformátumot (pl. Dolby Digital, DTS).
HDMI bemeneti beállítások: Ellenőrizze a tévé HDMI bemeneti beállításait, és győződjön meg róla, hogy az audiojel átvitelére van beállítva.
Próbálkozzon más HDMI-porttal: Ha a TV-je több HDMI-porttal rendelkezik, próbálja meg az eszközt más porthoz csatlakoztatni.
Ezzel a levéllel az a bajom, hogy nen egy hozzáértő ítra a levelet mivel:hangformatum-nincs dolby digital a beállításokbam, olyan sincs, hogy audiojel átvitel beállítás -
11hh
tag
válasz
gycs02 #28446 üzenetére
Ha van számítógéped letöltöd az apkt rá rakod egy pendrive-ra. A tévén felraksz egy fájlkezelő programot. Elindítod a fájlkezelő programot, adsz neki engedélyeket. Bedugod a pendrive-ot megkeresed a fájlkezelő programba, megnyitod, és feldobja hogy nincs engedélyezve az ismeretlen alkalmazás telepítése. Engedélyezed, utána gond nélkül feltudod telepíteni.
Leírni hosszú de 1perc az egész. -
kenicsab
tag
válasz
gycs02 #27749 üzenetére
Szia!
Nos ezek után semmi sem biztos.
[még 1 fajta]
Tényleg kell egy működő példány,,, -
Celtis
veterán
válasz
gycs02 #26308 üzenetére
Igen, ha a test nincs jó helyen, vagy a DVD nem ad ki jelet, akkor nem lesz kép.
Megnéztem pár pin kiosztást és minden videós kábelnél a második volt a test, ezért feltételeztem, hogy az jó helyen van.
De ez a végigdugdosás 1 perc, ennyi próbát megér méricskélés és utánajárás helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest