Új hozzászólás Aktív témák
-
vidaila
senior tag
Külső vinyót rádugva miért szaggatnak a letöltött 4k filmek mind gyári mind vlc lejátszókkal? WD elements külső meghajtó 1tb
-
válasz
Kiskutya #16197 üzenetére
Egyelőre ott tartok letöltöttem kb 6 xor az img filmet, megpróbáltam telefonra is... De valamiért nem tudom telepíteni.
Erről a linkről szedtem le 2 különböző img filmet ami jó a c935re:
https://t.me/s/tclupdates?before=135Frissen formázott fat32 8 GB pendrive, távirányítóval teljes kikapcsolás, tv gombját nyomom a kov ledes felvillanásig. És tcl felirat, utána Google betöltés és semmi install nincs.
Mivel a letöltés a winben furán indul 50% gondoltam a win Bélavár valamit. Letöltöttem telefonra és úgy másoltam ki pendrivera, de úgy nem történik semmi. Az ota Update felment pendrivrol de az img installt nem tudom összehozni.
-
válasz
Kiskutya #16195 üzenetére
Szerintem leírtam... Után olvastam a külföldi fórumokon, írták milyen fos és mennyi probléma van szoftveresen ezzel a tv-el, annak ellenére hogy hardveresen isten király. Utolsó pár hozzá szólás az volt, hogy aki felrakta több problémaja elmúlt. Ami fent volt ezen szoftver volt már 2 újabb plusz ez a béta. Azon kívül még írta az előző tulaj is, hogy neki se jött be a képe.. mondjuk csak a tv csatornával, de minek küszködnek alapon felraktam azt amire azt írták jó.. Becopattam magam. Mert egyelőre a letöltött img filmet se tudom felrakni. Próbálkozom másikkal, remélem az jó lesz.. csináltam néhány órás elfoglaltságot magamnak 2 nap alatt.. de remélem ma jó lesz.
-
ricsik
őstag
válasz
winters123 #16191 üzenetére
55-be lehet, de én 65-ben gondolkodom, ott azért másabb a helyzet
-
Bazsi1987
őstag
Szemezek a c735-el milyenek a gyári beállitások? Játék mód és filmekhez valóra gondolok? Kell állitgatni?
-
ricsik
őstag
válasz
winters123 #16187 üzenetére
Ezen gondolkodtam én is, hogy nem veszek 835-öt, majd 845-öt.
Viszont a 835 indulóárából kiindulva a 845 lesz vagy 600e jó pár hónapig.
Ha meg is jelenik, a régi ára már szerintem nem fog számottevően lejjebb menni.
Ha meg arra várok, hogy a 845 ára is essen megint várhatok legalább fél évet,
de mire megvehető lesz nemsokára jelenik a 855, és így tovább és így továbbRészemről elhatároztam, hogy 835 lesz és pont. 5 év gari, 5 évig elvagyok majd vele remélem, aztán ki tudja mi lesz, mire cserélem.
-
Sziasztok!
Egy TCL TV Google TV-s rendszerrel Kodival vagy VLC-vel képes a kadencia-helyes lejátszásra?
-
winters123
tag
Köszi. Lehet hogy megvárom ez alapján a C845öt, ha már úgyis április-májusra mondják az európai launchot. CES videók alapján az nem kicsit emeli képminőségben a tétet és hátha annál már nincs ez.
Nekem ugyanis pont a PC gaming a lényeg, és ha már egy 13 éves LGt váltok le high-end gépépítéssel karöltve, akkor működjön faszán minden.
-
válasz
szgaborsz #16182 üzenetére
Én bactam el.. annyira túl olvasott lettem, hogy mire végére értem a néhány külföldi fórum hozzászólásán. Letöltöttem a béta 999-t mert a legfrissebb hozzá szolásokban írták milyen jó... Hát nem az...
holnap hazamegyek és felrakom a 46x-t. Igen az oldalán és hátul a hangszórókon is folia volt. Szép állapotban került hozzám. Bízom benne elégedett leszek végre holnap, ha megoldódik ez a probléma. Az biztos, hogy a Samsung 70bat nál sokkal szebb a képe.. és kevésbe foltos.
-
ETOM
addikt
válasz
winters123 #16183 üzenetére
Megy csak néha vibrálás jön elő. Vagyis Forza Horizon 5 alatt történt meg párszor. Az új FW vel (v503) még nem próbáltam. Ránézek majd.
[link] Talán ehhez hasonló.
-
saelin
veterán
Valamit nem értek. Barátommal majdnem egyszerre vettünk TCL tv-t. Nekem egy c735-öm van, neki egy c835-je. Ultra High Speed HDMI kábel Ethernettel benne, 8k60, de a 120Hz-et nem tudja aktiválni ps5-ön 4kban. Most akkor mi van? Állítgattam neki a game mastert, az input alatt és a picture settings alatt lévő ide tartozó beállításokat, de sosem jelent meg hogy 120fps. Sőt, azt írja a PS5 beállítása hogy a HDMI 2.0 korlátozásai miatt csak ennyi fér ki belőle. Néztem az összes HDMI portot a tv-n. A kábel is 2.1-es és papíron minden spec-nek megfelelő, akkor miért nem megy vele a 4k120? Létezne hogy a 5000 ft-os kábel a ludas?
-
szgaborsz
tag
válasz
Fail3D! #16177 üzenetére
Szia,
elvileg az a tévé van nálad, amit én visszaküldtem. Nekem nem volt gondom a Netflix-el, simán ment minden, a d+ is rajta volt, még örültem is neki, hogy nem kell telepíteni. Az alsó-felső csíkot sem láttam, pedig teszteltem mindenféle anyaggal. Gyári visszaállítás volt az utolsó tevékenységem, reseket nem csináltam, le is csekkoltam, a nyelvvásztással kezdett utána. Kezdem azt hinni, hogy ez nem az , amit visszaküldtem. Csak a front fólia hiányzott róla? A hátsó hangszórókon rajta volt a fólia? -
ETOM
addikt
válasz
Vhiktor #16180 üzenetére
A coil whine problémára gondoltam.
Amúgy 144hz radeon 6xxx videókártyával beállítható mindenféle buherálás nélkül.
És megy is. Gondom csak 4k/144hz +VRR +HDR alatt van leginkább.
Meg ugye van szín hőmérséklet váltogatás féle dolog az is VRR miatt jön elő. Olvastam TCl telegram oldalán is több felhasználó észlelete.Szóval ami gond van a TV-vel. Az főleg a VRR meg a coil whine lehet.
V470>V503-ra mióta frissült a TV local diming hol megy hol nem PC játékok alatt. (VRR kikapcsolva oké)
-
ricsik
őstag
A hangzást nem zavarja, ha a C835 konzolon van? Mégis csak pár centire lenne a hanszóró a faltól.
-
-
mrmft
senior tag
Akit tudja, hogyan lehet ezt az uj gyorsmenu sort kiirtani ebbol az uj frissitesbol (V519) - az alkalmazasok alatt mar nem az alkalmazas beallitasi jonnek fel a 3 vizszintes vonalra, hanem egy a gyorsmenu sor fenyerovel stb-vel. A hajam kihullik tole. Egyenlore nem downgradelnek ha el lehet tuntetni, ha nem lehet akkor muszaj lesz.
-
FJC
senior tag
válasz
Fail3D! #16167 üzenetére
A zip az OTA file azzal csak upgrade megy szerintem.
Neked egy régebbi IMG file kell (az előbb ISO-t írtam hibásan).
Itt olvass! : F.A.Q. and useful guides for TCL TVs [Flashing, Firmwares, etc] | XDA Forums (xda-developers.com) -
Csináltam teljes resetet a factoryban, újra raktam a rendszert de nem segített. Viszont downgradelni sem enged. Próbáltam menüből és próbáltam, hogy, kikapcsolom a tv T és a tv bekapcsoló gombja nyomom 5+ másodpercig, de úgy se akarja felrakni. Van 5let, hogy tudnék verziót vissza váltani? Sajnos a Disney elérhetetlen, a skyshow meg pár másodperc után kilép az appból. Tcl fiókba bevagyok jelentkezve + a Googlebe. Google home működik, a hangerőt állítja a tv nen.. bár ezzel nem igazán találtam meg hol tudnék hozzá adni appokat, max néhányat amit megjenelitett társítani tudtam az accounthoz ( Disney volt benne, profilt hozzá adtam, de a tv Ben ez sehol nem jelenik meg).
-
RAPO76
újonc
válasz
Rathrol #16157 üzenetére
Egy hónapos a tv(c735),ez idő alatt kb.ötször kapcsolt ki a háttérvilágítás,de sosem nálam,hanem a feleségemnél, amikor online játszott.Akkor azért elég idegesítő.Csak Ps5 vrr játékoknál fordult elő.A visszaállítás óta nem fordult elő.Remélem valamelyik frissítés megoldja ezt a problémát.
A ps5-höz nehéz jó tv-t venni, nekem a másik lehetőség a samu qn90 lett volna,de az árban duplája. -
FJC
senior tag
válasz
ricsik #16161 üzenetére
Mint írtam direkt kapcsoltam ki.
Nem ugrok az új Firm.-re, várok vannak e rossz tapasztalatok az újjal.
Én is külső playert használok, ha nagy ritkán filmet nézek, de jó a belső is (nem fontos külső eszköz). A VLC is egészen jó.
A sok Stream csatorna mellett szinte teljesen elhagytam a film "beszerzést ."
-
Miczaki
csendes tag
Sziasztok!
Ebben a kommentben találtam az linket: [link]
Egy TCL 65C725-m van. Egyre lassabb a menüje és gondoltam lefrissíteném a legújabb update-re. Ha jól értelmezem akkor ez lenne az: V8-R51MT05-LF1V519?
(Arról nem si beszélek, hogy már a második van nálam és ennek az alja is ködös...de már belefáradtam a visszaküldéses bonyodalmakba)
Mit tudtok róla mondani? Vagy más ajánlotok? Eddig csak magán tv-n frissítettem, az nem tudom melyik verzió.Előre is nagyon köszönöm ha tudtok segíteni.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
winters123 #16151 üzenetére
Nálam nincs coil whine, néhány hibás modellel fordult ez elő.
Pc-t akkor kell buherálni ha 144 hz-et szeretnél és nem 120-at.
-
RAPO76
újonc
válasz
Rathrol #16149 üzenetére
Szia!Nálam is jelentkezett ez a probléma,de nem bekapcsoláskor, hanem játék közben,ha engedélyezve volt a vrr,a amd s., Eltünik a háttérvilágítás ,hang marad és áramtalanítani kell a tv-t.Gyári visszaállítás után nem engedélyeztem a frissítést,azóta nem jelentkezett ez a probléma.
Ezek szerint nem egyedi eset a miénk. -
winters123
tag
Sziasztok!
C835 kapcsán gyakori problémaként olvastam, hogy full fekete kép + local dimming high esetén coil whine van. Néhány jól beazonosítható (egy esetben ráadásul pont magyar) példa terjeng ezzel kapcsolatban a neten. Sajnos élőben ezt nem tudom vásárlás előtt letesztelni, de kíváncsi lennék, hogy mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban.
A másik, hogy én a TV-t PC-n való játékra is használnám, de úgy láttam, hogy nem könnyű ott sem az összecsatlakoztatás, mivel az egyébként 2.1-es szabványra képes 3. generációs RTX kártyáknál (de Radeonoknál is) állítólag buherálni kellett a HDMI adatátvitelét a PC-n, mert a hirdetett 48 mbps ellenére csak 40-en volt hajlandó a VRR, 144 Hz stb. bekapcsolni a TV-n. Ez utóbbi kapcsán valakinek van friss élménye/tapasztalata?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- EA Sports WRC '23
- Megújult a PROHARDVER!
- ZIDOO médialejátszók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Leila teszt
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest