Új hozzászólás Aktív témák
-
Miczaki
csendes tag
válasz
winters123 #16187 üzenetére
Lehet annyi kérdésem, hogy a TV gép közelében lesz vagy valami streaminggel oldanád meg?
Mert én most keresek megoldást arra, hogyan streameljem PC-t a tévémre. Valaki ebben tud jó megoldást? Eddig a Steam Link vagy a Miracast, amit találtam és jónak tűnik. -
Miczaki
csendes tag
Sziasztok!
Ebben a kommentben találtam az linket: [link]
Egy TCL 65C725-m van. Egyre lassabb a menüje és gondoltam lefrissíteném a legújabb update-re. Ha jól értelmezem akkor ez lenne az: V8-R51MT05-LF1V519?
(Arról nem si beszélek, hogy már a második van nálam és ennek az alja is ködös...de már belefáradtam a visszaküldéses bonyodalmakba)
Mit tudtok róla mondani? Vagy más ajánlotok? Eddig csak magán tv-n frissítettem, az nem tudom melyik verzió.Előre is nagyon köszönöm ha tudtok segíteni.
-
Miczaki
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett hozzám is egy 65C725, nagyon vártam már a sok jó tapasztalat után. amit olvastam.
De sajnos beüzemelés után arra lettem figyelmes, hogy fekete háttérnél széleken kicsit "felhős", de főként az alján.. tartalom mellett is észreveszem ha épp sötét a film. (Képet még nem készítettem.) Ezzel nem lehet mit kezdeni, csak visszaküldeni?
Továbbá kicsit lassúnak érzem. Bekapcsoló gomb után vagy 2-3 mp eltelik mire észbe kap. Ez is normális?Előre is köszi válaszokat.
-
Miczaki
csendes tag
Amúgy a C725-ön Android 9-es van és a C728-on meg 11-es os van, vagy a telekom oldala mutatja csak hülyén?
-
Miczaki
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Fő csapásirány az otthoni "mozizás" lenne. Persze sportot is nézek és játszom is, de tévén maximum PS-es címekkel(sztori orientált, TPS), szóval FPS-re van egy külön 144hzes monitorom. Ebben tekintetben nem tudom kihasználnám-e a 4k/120hz-et(244e FT), a másik tévé 65" méretéhez képest.(282e FT) Ezek árban csak szerintem nem rosszak?
Annyi helyen írnak mindent, hogy ez maradt bennem kérdés: HDMI 2.1 van rajta 1db és 2db HDMI 2.0?
Soundbarból ajánljátok a TCL-ket( pl Ray danz) vagy nézelődjek más márkánál inkább? -
Miczaki
csendes tag
Sziasztok!
Telekomos szolgáltatáshoz szeretnék egy tv-t választani. Eddig Lg tv-m volt és most is azt akartam, de a kínálatban található tévékről megoszlanak a vélemények(LG 65NANO813PA - Nanocell, LG 65UP78003LB). Körbe néztem és észrevettem, hogy kapható már TCL tévé is(TCL 55C715, TCL 55C728, TCL 65C725). Honlapot már böngésztem korábban és elég szimpatikus volt a tévéjük és a hangrendszerük is. Az lenne kérdésem/kérésem, hogy mit ajánlotok: a felsorolt LG-ket vagy TLC-k közül inkább? Ha tlc akkor megéri az újabb TLC C728 a +60ezret a C715-tel szemben? vagy +100ezer hogy 65-ös méretben csodálhassuk?Bármilyen infót nagyon megköszönök előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest