-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csináltam teljes resetet a factoryban, újra raktam a rendszert de nem segített. Viszont downgradelni sem enged. Próbáltam menüből és próbáltam, hogy, kikapcsolom a tv T és a tv bekapcsoló gombja nyomom 5+ másodpercig, de úgy se akarja felrakni. Van 5let, hogy tudnék verziót vissza váltani? Sajnos a Disney elérhetetlen, a skyshow meg pár másodperc után kilép az appból. Tcl fiókba bevagyok jelentkezve + a Googlebe. Google home működik, a hangerőt állítja a tv nen.. bár ezzel nem igazán találtam meg hol tudnék hozzá adni appokat, max néhányat amit megjenelitett társítani tudtam az accounthoz ( Disney volt benne, profilt hozzá adtam, de a tv Ben ez sehol nem jelenik meg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest