Új hozzászólás Aktív témák
-
hepi62
csendes tag
válasz
mrszekely #15297 üzenetére
Szia!
Koszi a gyors valaszt. Nekem a 470-es firmware van fent gyarilag, nem ajanl fel hozza frissitest. Lehet megprobalom en is a 468-ast.
Osszekotve ugyanugy van, mint neked es az erositon is be van kapcsolva a HDMI ARC, a TV-n is ARC az output, de nincs hang. Probaltam tobb kabellel is, de eredmenytelenul. -
mrszekely
csendes tag
-
Stealth
senior tag
válasz
Geo19870322 #15292 üzenetére
Ghostbusters?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Áramkimaradás is tud olyat. Akár pillanatnyi.
-
Varszegig
veterán
válasz
Nincs rádugva egy nvidia shield? Az szokta néha random bekapcsolni a rendszert.
-
rumkola
nagyúr
válasz
szerinted normális?
-
Geo19870322
tag
Sziasztok.
Az normális ha a TCL 55C728 tvm random bekapcsol?
Párom most hívott h ment a kicsit altatni a tv meg ment. A távkapcsolók a komódon, senki sem volt rajta kívül otthon... -
hepi62
csendes tag
válasz
mrszekely #15272 üzenetére
Szia!
Megkerdezhetem, hogy melyik firmware van a TV-n es melyik Onkyo erositod van?
Nekem egy 65c835-om van egy Yamaha RX-V675-tel, a CEC csak bekapcsolni tudja az erositot, mast nem es hang sincs, ami a nagyobb gond. Jelenleg optikai kabellel van osszekotve, hogy legyen hangom, de az meg egy kicsit kesik. Ha a TV-n is fel van veve a hangero, olyan mintha visszhangozna az erosito hangja, a TV hez kepest. -
mrszekely
csendes tag
Na kár volt dicsérni... A v20-as kodi-val valami para van. Szetesett a library, nem látja a filmeket (a sima média lejátszó igen) szóval aki Kodi-t használ ne frissitsen. Holnap visszarakom a 19.3-at és jelentkezem.
-
cd930
senior tag
válasz
MaCS_70 #15282 üzenetére
A TCL Global oldalán tudod előcsalogatni a készülékek valós tudását.
Alapesetben a legnagyobb méretű tévé tudása látható lentebb, ezt értik sokan félre, mert megörülnek, hogy a sorozat minden tagja tudja az itt láthatókat, pedig nem.Tehát először kattints a téged érdeklő méretre, majd
Specifications > View more > scrollozz le az Additional feature részig és már látható is, hogy egyáltalán megjelenik-e a PVR/Timeshift és ha igen, akkor Yes vagy No az értéke.A C635-ösnél meg sem jelenik, így ez a sorozat nem tudja.
A C735-ösnél és C835-ösnél megjelenik, de csak 75"-nál Yes
Érdekesség (vagy hibás specifikáció), hogy a C935 egyik méretében sem tudja..Az már más kérdés, hogy ez vajon hardveres vagy csak szoftveres különbség és valahogy előhívható a kisebb méreteknél is.
-
Krivy1
csendes tag
Nekem is C728 van, de soha nem volt probléma az HBO MAX-al. Mindig működik rendesen
-
mrmft
senior tag
Katalogust nem. Ez a lengyel mondja el eddig leginkabb, tetelesen osszeszedve a jellemzoket. TCL oldalak sem tul reszletesek leirasban.
@15279 rumolka
Mar leirtam, hogy nezd vegig. 5:30-tol van a gaming, ott van... itt pedig kulon mondja is, de a logo it sincs kint, a leirasban viszont ott van. -
saelin
veterán
válasz
F.B.I. #15275 üzenetére
C725-ön nekünk sokat mennek a streaming-ek és semmi bajom nem volt velük eddig. Szokásos androidos bugok (itt ott egy kis fagyás vagy gondolkodás) fordultak eddig elő de azok is szuper ritkán. Azt az egy pixel hibát és a Dolby bugot - amit lehet orvosolni - semmi bajom a készülékkel. Árához mérten igen nagy tudású. Nekem speciel gaming-re van ps5-höz, és egy rossz szavam nincs hozzá ilyen téren. Annyira nem vagyok nagy tv guru, de ahogy keresgéltem magamnak készüléket ilyen felszereltet nem találtam csak jóóóval drágábban.
-
cd930
senior tag
Nem egyszerű összegyűjtögetni a különböző sorozatok tudásait, mert a TCL oldalon is alapból a legmagasabb tudást mutatja (pl a C83x-nél azt írja, hogy van Timeshift, holott csak a 75"-osban van, a kisebbekben nincs).
Ti láttatok már TCL tévékatalógust? Nem találok, pedig keresgéltem már. -
F.B.I.
veterán
válasz
MaCS_70 #15273 üzenetére
728, semmi bajom sem az HBO-al, sem a DV lejátszással, majd holnap megírom, hogy melyik szoftveren vagyok (jól működik minden, nem frissítek), annyi, hogy a filmek nekem egy M2 SSD-ről mennek a sima USB2 bemenetre dugva.
Szóval szoftveresen lehet van baj de a jól működő verziót feltève, semmi ilyen baja nincs, android miatt, nem holnap lesz elengedve a keze. -
-
mrszekely
csendes tag
válasz
MaCS_70 #15262 üzenetére
835 - nél 1 hónap használat után nem tapasztaltam hibát. Hbo és a netflix is megy hibátlanul. Kodi viszi a többit 2db 3TB - os merevlemezről, itt is minden megy HDR, HDR10 +, DV. Küldő Onkyo Avr - el használom, megy a CEC és az Arc is. Ami nem tetszik, hogy a gyári TV műsor szerkesztő nekem buta a Samsung után illetve hogy az ajánlott alkalmazások (Spotify, youtube feliratozás, stb.) sorrendjét nem lehet változtatni. Egyébként én nagyon szeretem és naponta racsodalkozom hogy mennyire durva képe és fénye van. Remélem tudtam segíteni.
-
tomisanzero
tag
válasz
MaCS_70 #15266 üzenetére
Semmilyen DV formamtumot nem játszik le normálisan amit próbáltam eddig. Vagy megy a hang jól és a kép akad, vagy minden együtt akad, vagy van aminél csak magyar hangsavval játsza le jól, eredeti nyelven már nem. Supporttal már végig próbáltam mindent, nem működik jól. Más streaming szolgáltatonal nincs ilyen gondom, illetve offline tartalmak is mennek tökéletesen.
-
válasz
tomisanzero #15264 üzenetére
És miből áll a szenvedés? Amolyan sokszor kell megnyomni, hogy egyszer jó legyen, vagy inkább sokszor nem működik jellegű?
Magyarán: mennyire lehet vele élni?
Köszönettel: MaCS
-
Üdvözlöm a Topiclakókat!
A Milyen tévét... topic terrorizálása után itt kötöttem ki, mivel a TCL tűnik a legjobb ár/értékarányú választásnak.
65, talán 75"-os készülékben gondolkozom.
Odáig a másik topic tagjai segítségével már eljutottam, hogy a C főszéria lenne a szimpatikus, és azon belül vélhetőleg megfelelne a 635. (Játék nincs, tulajdonképpen egyéb nagy igényekről sem tudok.)
Mégis piszkálja a csőrömet, hogy mit tudhatnak a 7-esek, 8-asok. Van erre valami táplázatos összefoglaló?
A másik nagy kérdés a tévék saját rendszere. Jelenleg mediaplayert használok Kodival, HBO Maxszal. Kérdés, hogy mennyire váltja ki ezeket a TCL tévé.
A HBO Maxra hallottam már panaszt, vajon mennyire lehetett reális?
A Chromecast mennyire működik stabilan?
NAS (tahát Ethernet-kapcsolat) SMB-megosztásáról lehet lejátszani? (A DLNA-t, bár van, nem szeretem. Mivel sok a saját videó, ami nem katalogizálódik, könnyebben keresek a könyvtárszerkezetben.)
Köszönettel: MaCS
-
-
kricsar
csendes tag
A gyári visszaállítás visszahozta az elveszett menüket.
-
kricsar
csendes tag
Sziasztok, adott egy C635, a legkisebb. A korábban ajánlott visszaállítást (14749 hsz.) megcsináltam, azóta eltűntek a képmódok és a hangbeállítások jelentős része is. Cserébe a Netflix képe ugyanolyan szar, mákos. A hálózati sebesség rendben van.
Legszívesebben kib.sznám.
Én használni vettem a tv-t, nem hekkelni.
Ja, és a betekintési szögek... olyan nincs is. Csak szemből élvezhető.
Most megpróbálok egy gyári visszaállítást, hátha visszajönnek legalább a képmódok. -
MaiTai21
csendes tag
válasz
lasse001 #15252 üzenetére
Lenne még egy utolsó kérdésem mert halistenek a másik tv n is elkezdte ezt a hibat
Ugye az volt a megoldás hogy kapcsoljam ki a gyors indítást . De viszont egy korábbi hiba miatt ( amikor a háttér vilagitás bugolt be es sötét világos képnel össze vissza valtozott a kép) akkor az volt javasolva hogy kapcsoljam be . Ez nem kicsit kellemetlen . Ha egyik bugot megcsinalom akkor jön elő egy masik ?😀
-
Vhiktor
nagyúr
Van 2 jegyem a mai 13:30-as Avatar Imax 3D vetítésre.
Aki a legelőször jelentkezik ingyen megkapja.
Csak az jelentkezzen aki valóban elmegy rá, a moziból kérek egy szelfit:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kompakt vízhűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Használt VGA / videókártya ajánló
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest