Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hepi62
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom a tapasztalataimat, hatha masnak is segit. Megoldodott a HDMI ARC problemam. A TV egy 65C835, es egy Digi TV muholdas belteri egyseg volt csatlakoztatva az erosito elso bemeneti HDMI portjara, ami a gondot okozta. Ezt athelyezve az utolso HDMI bemeneti portra, minden mukodik. A HDMI ARC es CEC is. Azt is erzekeli, ha bekapcsolom a belterit, a TV es az erosito is atvalt ra, majd mikor kikapcsolom, vissza.
Szoval akinek hasonlo gondja van, probalja meg, hogy minden eszkozt eltavolit az erositobol.
Ja es a TV firmware verzioja 470-es, ezzel kaptam a TV-t. -
hepi62
csendes tag
válasz
mrszekely #15297 üzenetére
Szia!
Koszi a gyors valaszt. Nekem a 470-es firmware van fent gyarilag, nem ajanl fel hozza frissitest. Lehet megprobalom en is a 468-ast.
Osszekotve ugyanugy van, mint neked es az erositon is be van kapcsolva a HDMI ARC, a TV-n is ARC az output, de nincs hang. Probaltam tobb kabellel is, de eredmenytelenul. -
hepi62
csendes tag
válasz
mrszekely #15272 üzenetére
Szia!
Megkerdezhetem, hogy melyik firmware van a TV-n es melyik Onkyo erositod van?
Nekem egy 65c835-om van egy Yamaha RX-V675-tel, a CEC csak bekapcsolni tudja az erositot, mast nem es hang sincs, ami a nagyobb gond. Jelenleg optikai kabellel van osszekotve, hogy legyen hangom, de az meg egy kicsit kesik. Ha a TV-n is fel van veve a hangero, olyan mintha visszhangozna az erosito hangja, a TV hez kepest. -
hepi62
csendes tag
Sziasztok!
Azt tudjatok, hogy a C835 es az Angliaban kaphato C835K kozott mi a kulonbseg?
Korabban mar majdnem vettem egy C728K-t, de szerencsere az ertekelesnel ratalaltam, hogy pl. az csak 60 hz-es panellal szerelt es sokan panaszkodtak az android lassusagara is, amit a normal C728-nal nem hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest