Új hozzászólás Aktív témák
-
hepi62
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom a tapasztalataimat, hatha masnak is segit. Megoldodott a HDMI ARC problemam. A TV egy 65C835, es egy Digi TV muholdas belteri egyseg volt csatlakoztatva az erosito elso bemeneti HDMI portjara, ami a gondot okozta. Ezt athelyezve az utolso HDMI bemeneti portra, minden mukodik. A HDMI ARC es CEC is. Azt is erzekeli, ha bekapcsolom a belterit, a TV es az erosito is atvalt ra, majd mikor kikapcsolom, vissza.
Szoval akinek hasonlo gondja van, probalja meg, hogy minden eszkozt eltavolit az erositobol.
Ja es a TV firmware verzioja 470-es, ezzel kaptam a TV-t. -
hepi62
csendes tag
válasz
mrszekely #15297 üzenetére
Szia!
Koszi a gyors valaszt. Nekem a 470-es firmware van fent gyarilag, nem ajanl fel hozza frissitest. Lehet megprobalom en is a 468-ast.
Osszekotve ugyanugy van, mint neked es az erositon is be van kapcsolva a HDMI ARC, a TV-n is ARC az output, de nincs hang. Probaltam tobb kabellel is, de eredmenytelenul. -
hepi62
csendes tag
válasz
mrszekely #15272 üzenetére
Szia!
Megkerdezhetem, hogy melyik firmware van a TV-n es melyik Onkyo erositod van?
Nekem egy 65c835-om van egy Yamaha RX-V675-tel, a CEC csak bekapcsolni tudja az erositot, mast nem es hang sincs, ami a nagyobb gond. Jelenleg optikai kabellel van osszekotve, hogy legyen hangom, de az meg egy kicsit kesik. Ha a TV-n is fel van veve a hangero, olyan mintha visszhangozna az erosito hangja, a TV hez kepest. -
hepi62
csendes tag
Sziasztok!
Azt tudjatok, hogy a C835 es az Angliaban kaphato C835K kozott mi a kulonbseg?
Korabban mar majdnem vettem egy C728K-t, de szerencsere az ertekelesnel ratalaltam, hogy pl. az csak 60 hz-es panellal szerelt es sokan panaszkodtak az android lassusagara is, amit a normal C728-nal nem hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest