- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Miért? Olcsó? Nagyobb rajta a haszon, és azt árulod amivel többet keresel.
Persze függ milyen processzort raksz bele?
Ezért az árért mondjuk vicc kategória, ez már egy ideje így van. Csak mert valaki árul/elad neked valamit nem jelenti a szakma csúcsa.
(2012 felé mikor még suliba jártam) Néha bejártam informatika boltba hátha tudok egy kis Tech beszélgetést létre hozni sikerült is.
Mondtam jött a GTX 680 mondtam az a legerősebb kártya, az informatikus bolt tulaj mondta hát van már GTX 680TI BOOST Is....
Én mondtam neki hogy nem létezik olyan, szerintem ö a GTX 650TI Boost-ra gondolt. De ö mondtam menjek majd nézzem meg hogy van.... Átlagon felüli a memória azért emlékszem az ilyen részletekre.
Egy másik info boltba ment egy manus vásárolni, és ilyen hulladék GT 440 mellé 2018 felé kereset tápot, ott volt a vásárló tápot kereset, és kérdezte a boltostol milyet vegyen?
Az mondta van 700 wattos az biztos biztosan elég, és a 700 wattosból is a hulladék kategóriát adta el, 16-18E körül volt. Valami Chieftec Iarena szintű vacak volt.
Egy másik haverom is magát szívatta mert a GTX 680Ti Boost-os eladótól 2 évente vett mindig új tápegységet 15E forintért mert amit eladtak neki mind 2 évig bírta jó esetbe.
Én meg a ősszinte típus vagyok, de nekem nem is ment tönkre még semmim.
-
-
Att1la.
őstag
AM4-en még nem volt Expo, DOCP van Asus deszkákon. A 3 fázisos MSI B350M Gaming Pro szemetet is vitték mint a cukrot, Asus deszkán legalább 4 van, elég hűtéssel mindent is elvisz ahogy Buildzoid mondaná. Mondjuk én egyiket se venném meg. Túl csóró vagyok ahhoz, hogy olcsó(szar) dolgokat vegyek.
-
PTM
senior tag
Azért, mert elég bele és azokat a processzorokat minden bizonnyal kiszolgálják. Az emberek nagyjának ezek megfelelnek, úgysem fognak processzorokat cserélgetni vagy tuningolni benne.
"Mintha a Lamborghini nangkang gumival adná ki az autóit"
Ezek alsó-közép, illetve középkategóriás összeállítások a cikkben.
-
Valamivagyok
tag
A piaci verseny miatt mi másért, itt a fórum lakók jelentős része tud ezzel az információval mit kezdeni. De egy mezei postás, szobafestő, stb aki sz@rik az informatikára és Pistikének vesz "Gémer" gépet az pont nem fogja nézni. És Pistike az esetek 99%-ban nem fog ebből semmit észrevenni, azokkal a procikkal elzizeg 5-8-10 évet az a gép. Most adott el egy ismerős egy H chipszetes lappal i5 7500-at mert vett egy új gépet. Nem a lap miatt volt már kevés neki.
Én sem szívesen tenném a kosaramba, de az okot értem, a jolly joker 500W 80plus GÉMER tápegység inkább zavar ezekben a hirdetésekben. Mondjuk 3 év garanciával hirdetik, és azt 100-ból 99 tuti túléli. -
ledgeri
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nekem betöltött, de amazonra nyom mint "terméklap", amit most nem akarok megoldani, hogy melyik blokkolóm is nem enged, bár így is úgy is TOR-on keresztül meg azt írja, hogy magyarországra nem szállítanak... (bár ennél a tor-t vonom felelőségre, nem is írtak semmi olyan speciális dolgot amit N+1 másik controller leírás ne tartalmazna).
-
Mephike
őstag
Változik a világ. Ugyanakkor a Flydigi cuccaira is felhívnám a figyelmedet.
Nálam járt mindkét cég kontrollere, ha PC-hez keresel jó kontrollert, én a Flydigi-t javasolnám, eszmélten cucc lett, főleg ha az ár/érték arányt nézem. -
válasz
deathcrow42
üzenetére
Nem úgy értettem, hogy tényleg szakértők, hanem a szó mélyebb értelmében számítanak szakértőnek. Ha van 100.000 vásárlójuk, azok elvárják, hogy szakmailag megalapozott döntéssel jó terméket kapjanak, tehát a 100.000 laikusnak ők szakértők. Erre értettem. Ez olyan, mintha bemennék az orvosi rendelőbe néha, és lenyomnék pár rendelést. (nem vagyok orvos). Nem jó ez így. Bár azért én megelőlegezem, hogy tudják nagyon jól, hogy ipari hulladék alkatrészekkel rakják ezeket össze, de így mondjuk 300k a gééémer gép, nem 450. Az árérzékeny, hozzá nem értő magyarnak meg ez a lényeg. Nyócmagos proci, sok led, óccsóé'.
-
Miért erőlteti szinte minden számtech bolt a "gamer" szekciójú gépeiben ezeket a csicska A520 meg A620 lapokat?
Főleg az ASUS PRIME A520M-E-t, ami talán egy irodai gépbe elfér, de gamer-nek nevezni... Mondjuk most jó áron adják ezt a lapot:

Tudom, hogy a pistikéknek csak a mag meg a megahertz számít, de azért szakértőként egy ilyet kiadni a kezükből... Mintha a Lamborghini nangkang gumival adná ki az autóit, mert olcsóbb 200E Ft-tal, vagy egy Teslában tekerős lenne az ablak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgatós találkozó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videó stream letöltése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én mondtam neki hogy nem létezik olyan, szerintem ö a GTX 650TI Boost-ra gondolt. De ö mondtam menjek majd nézzem meg hogy van.... Átlagon felüli a memória azért emlékszem az ilyen részletekre.
Főleg az ASUS PRIME A520M-E-t, ami talán egy irodai gépbe elfér, de gamer-nek nevezni... Mondjuk most jó áron adják ezt a lapot: