Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
simonjoe #62039 üzenetére
Ezt én is le akartam írni, de aztán ráhagytam. De ha már így felhoztad, szerintem is picit meredek az "irtsuk ki az összes őzt/szarvast, mert mi autókázni akarunk" megoldás. Épp elég rendesen felborítottuk már az ökoszisztémát mostanra így is.
Persze nem mondom, két hetes volt az autó, én is jót anyáztam, mikor átvágott előttem egy.
Azt sem mondom, hogy nem lehetne a mostaninál jobb megoldást találni erre a problémára. Gondolom rendbe lehetne tenni a főutakat, meg akár vadvédelmi hálót is feltenni a problémás városon kívüli szakaszokra. Kár hogy ez itt sose lesz prioritás amikor pénzek hasznos elköltéséről lenne szó.
Az a vad track-elő GPS-es megoldás amúgy tetszik, amit valaki itt felhozott, csak éppenséggel az sem lenne olcsó, folyton újra tag-elni az állatokat. De mondjuk a vadászoknak adhatnál vele feladatot, kábító lövedék és chip-elni a még nem tag-elt vadakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Warships
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest