Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
mefistofeles #60913 üzenetére
Olvastam már ezt korábban is itt valakitől, így nem lepett meg mikor nemrég velem is előfordult. Pár hete szülőknek mutogattam az autót és elsőre még nyílt, másodikra már nem akart kipattanni. Úgy lehetett megoldani, hogy amíg én húztam a fület bent, kint valaki benyomta ujjal az ajtó azon oldalát amerre befelé kellene billennie (azt hiszem a vezető ülés felé eső oldal). Szóval legrosszabb esetben benzinkutast meg lehet kérni hogy segítsen.
Egyébként úgy vettem észre számít mennyire nyomod be záráskor az ajtót; nem kell erősen csak épp kattanásig.
De majd ha viszem vissza egyeztetésre hamarosan, akkor szóba hozom szerintem hogy állítsanak rajta, biztos ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest