Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Járókeret #22533 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék
ha már témánál vagyunk: bebizonyosodott hogy az autóm egy féle benzint nagyon nem szeret, ez pedig az OMW MaxxMotion 95, eddig akárhányszor tankoltam mindig rángatott tőle az autó, akkor is amikor gázra léptem, akkor is amikor levettem a lábam... minden más üzemanyaggal normálisan üzemel, kicsit messze van az osanos kút (4-5km), de inkább eljárok oda 98-asért, annyi mint máshol a 95-ös.
OFF: [link] - nagyon komoly hogy a dízelekből mit lehet kihozni... jövőre valszeg átülök egy A6 2.0 PDTDI-be, ami gyárilag 138hp/320nm, na abból zokszó nélkül kijön 180hp/400+nm --- "Swift2"-re is megcsinálták páran de 10/10nél többen nem hoz, annak meg sok értelme nincs közel 100k-ért..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest