Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Nem tudom valaki próbálkozott-e már ezzel, de a Heroes 3 Complete-et szerettem volna működésre bírni. A GOG-os verzióról van szó, Heroic-kal fel is ment és Non-Steam játékként minden további nélkül el is indul (Akárcsak a Redditezők nagy többségének). Viszont nem keletkeznek mentések, ami elég lényeges lenne.
Van valami ötletetek, hogy milyen írási jogokat kellene adni és melyik mappának Heroic esetében? Mert első körben arra gyanakszom, nem volt még dolgom ezzel a launcherrel, de ha van rá jobb alternatíva, akkor szívesen hallgatom.
Amúgy ha valakit érdekel tökéletesen lehet a trackpaddel és a gombokkal játszani a játékkal, van community layout is, de én magamtól kattingattam össze egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Revolut
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Üzleti kategóriás laptopok, számítógépek, számlával, 1 év garanciával. UP. 02.23
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm GPS Wi.fi
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2