Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• 30z.Samu

félisten

válasz fronxie #3115 üzenetére

Először a klasszikus megoldást akartam alkalmazni, fogom és simán csak feltelepítem, mint Windows alatt. Nincs ezzel gond, ott a Wine Linuxon, amivel tudod futtatni az exe-t. Viszont itt is voltak zavaró tényezők, ugyanis nem engedte felmásolni pen drive-ra a telepítőt Windows alatt. Megszakította és még a pen drive-ot is leválasztotta. Ellenben Onedrive-ra fel tudtam tölteni minden gond nélkül. Számomra ez érthetetlen volt, ilyet még nem láttam. Oké, nagy nehezen rákerült a Deck-re a telepítő, indítom, Wine ikon felvillan, telepítő megjelenik, "Válaszd ki a játék könyvtárát." Oh yeah! De csak mert se legyen egyszerű az életem, nem látta microsd-t a telepítő. Tehát nem tudtam kiválasztani a játék könyvtárát. Akinek nagyobb a belső tárhelye és oda is tette a játékot, annak itt nyert ügye van, mert azt látta a telepítő. Itt már kezdtem kifogyni az ötletekből, este is volt, na meg akartam kicsit rendeltetés szerűen is használni újdonsült konzolomat. Játszottam kicsit, kikapcsoltam, alvás. És abban a pillanatban megláttam a TV mellett a külső vinyót, amitől megjelent a kis lámpa a fejem felett. Mi lenne, ha simán csak átmásolnám a laptopról a mappát úgy ahogy van? Laptop, Deck visszakapcs, külső vinyó Téged választalak, játék rámásol, Deck-re felmásol, mappát áthelyez, mindent felülír és voila! Szó nélkül elindult a játék és működik a szinkron. Indítottam egy játékot, csam hogy nem crash-el-e vagy ilyesmi, de megy rendesen. Este szerintem nekiállok. :C

Új hozzászólás Aktív témák