Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Raspberry Pi
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezetékes FEJhallgatók
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
fronxie
üzenetére
Először a klasszikus megoldást akartam alkalmazni, fogom és simán csak feltelepítem, mint Windows alatt. Nincs ezzel gond, ott a Wine Linuxon, amivel tudod futtatni az exe-t. Viszont itt is voltak zavaró tényezők, ugyanis nem engedte felmásolni pen drive-ra a telepítőt Windows alatt. Megszakította és még a pen drive-ot is leválasztotta. Ellenben Onedrive-ra fel tudtam tölteni minden gond nélkül. Számomra ez érthetetlen volt, ilyet még nem láttam. Oké, nagy nehezen rákerült a Deck-re a telepítő, indítom, Wine ikon felvillan, telepítő megjelenik, "Válaszd ki a játék könyvtárát." Oh yeah! De csak mert se legyen egyszerű az életem, nem látta microsd-t a telepítő. Tehát nem tudtam kiválasztani a játék könyvtárát. Akinek nagyobb a belső tárhelye és oda is tette a játékot, annak itt nyert ügye van, mert azt látta a telepítő. Itt már kezdtem kifogyni az ötletekből, este is volt, na meg akartam kicsit rendeltetés szerűen is használni újdonsült konzolomat. Játszottam kicsit, kikapcsoltam, alvás. És abban a pillanatban megláttam a TV mellett a külső vinyót, amitől megjelent a kis lámpa a fejem felett. Mi lenne, ha simán csak átmásolnám a laptopról a mappát úgy ahogy van? Laptop, Deck visszakapcs, külső vinyó Téged választalak, játék rámásol, Deck-re felmásol, mappát áthelyez, mindent felülír és voila! Szó nélkül elindult a játék és működik a szinkron. Indítottam egy játékot, csam hogy nem crash-el-e vagy ilyesmi, de megy rendesen. Este szerintem nekiállok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Raspberry Pi
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Arena Breakout: Infinite
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Makulátlan ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED - Ryzen 5 5600H, 14, 1TB SSD, 16GB RAM!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Cucuska2