Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
válasz
Soulfly842 #20398 üzenetére
Tehát nagyobb összeget engednek és ezzel jól megtévesztik a vásárlót?
Vagy előző nap még 2500ft ez a szalámi? Esetleg ezt csak feltételezed? Egyébként pedig létezik nyomdai hiba is. Ahogy majdnem minden oldal aljára oda is írták, hogy ezért felelősséget nem vállalnak. Ne keressetek már ott is összeesküvést ahol nincs.szabi_memo: Basszus ilyenkor amikor napi szinten változnak az árak, mert 50%-os élelmiszer infláció van ne legyen már szabálytalan ha árat emelnek. Vagy ne csináljanak akciót? Eszem fszom megáll.
-
sambenez
addikt
válasz
szabi__memo #20395 üzenetére
Az kicsit sem zavar, hogy pont annyi lett az ára mind a két esetben? Mert most 900ft az engedmény, a te képeden meg 600ft. Milyen kár ért amiért büntit kellene kiszabni?
Imádom ezt a sok önérzetes okoskodó embert.
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabi__memo #20395 üzenetére
Az akció előtt mindig pár nappal felemelik és utána indul az akció. Több terméknél megfigyeltem már.
-
sambenez
addikt
válasz
szabi__memo #20387 üzenetére
Igen, nálam az van ami Top cat-nál is.
-
Top cat
addikt
válasz
szabi__memo #20390 üzenetére
Nem tudom, nem szoktunk ezt venni. Most már ennyi.
Jövő héten még drágább. -
Soulfly842
addikt
válasz
szabi__memo #20390 üzenetére
Már ők se tudják, hogy mennyire hazudják fel gyorsba, hogy nagyobbnak tűnjön a kedvezmény
(de ez egyébként tényleg így szokott lenni)
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Hopp, GVH bünti...
-
Top cat
addikt
válasz
Elírták a szórólapon. Már javították.
-
Soulfly842
addikt
A lipton fekete teái közül mindet szívesen javaslom, jó minőségűek mind. Az Earl Grey Fekete teákat, a Yellow Labelt is sokat toltam.
A yellow Label talán egy kicsit aromásabb, letisztultabb tea, még a az earl gray egy picit feldolgozottabb, homogénebb számomra a Bergamott miatt, de intenzívnek intenzív ütős íze van.Ettől függeltneül mindkettőt szívesen fogyasztom aktuális hangulat szerint
Most ami újdonság lesz nekem is az az Intense black, szeretem a minél karakteresebb, intenzívebb fekete teákat. Azt viszont még nem ittam.
-
sambenez
addikt
válasz
szabi__memo #20384 üzenetére
Melyik szórólapon? Mert az eheti katalógusban ugyanez az ár van mint itt a kuponos képen.
-
Kaba
veterán
válasz
Soulfly842 #20381 üzenetére
Melyik az ajánlott a fekete teák közül?
-
bul07
nagyúr
Ha bármit vesztek ami egyen csomagolású, értve ez alatt hogy pl 500g vagy 700g csomagolásba vannak, akkor úgy csináljátok hogy.
A polcnál próbáljátok meg a nehezebbeket kiválogatni, majd 5-7db tegyetek a kocsiba, irány a zöldséges részleg ahol van mérleg, és ott szépen megmérni mindet és a legnehezebbet kell megvenni a többit vissza kell tenni a helyére
És miért éri érzt meg
Pl
Egy 700g sajt esetén ami mondjuk 3000Ft, simán lehet hogy a legnehezebb nem 700g lesz hanem 790g , az a 90 g termék majd 400Ft értékÉs minnél drágább egy ilyen termék annál jobban megéri
-
kress
aktív tag
válasz
Vérboci #20362 üzenetére
az ammerlander trappista az regen is jo volt, csak alt. eleg dragan adjak, ez a 3e jo ar erte
a friconak a goudaja is jo meg, persze az sem az 1e/kg
de nekem pl. amit itt szoktak ajanlani erlelet lidl cheddar nem igen jott be, az angol legolcsobb cheddar jobb annal sztem (ez csak az osszehasonlitas miatt)
-
csondes
tag
Lipton filter keresgelok itt is nezzenek szet
-
Top cat
addikt
Máshol is 1 Kg-ra limitálták a Lidlben a csirkemell és a darált hús vásárolható mennyiségét?
-
-
bul07
nagyúr
válasz
sambenez #20373 üzenetére
Miért mivel jobb az hogy nincs ilyen gép, egy vágáshoz szívességet kell kérni és még esetleg csálén is vágja aki szívességből vágja, és még tartozik is az ember
Nem ér meg annyit egy 4e Ft-os gép, még ha esetleg mert ez így nem tudhatja senki akinek nincs ilyen gépje, kicsit csálén is vágVegyek kétszer háromszor többért akár a Lidl-ből és vágjak azzal csálén, mert két három évente vágok egyszer így a kezelése nem fog menni hogy egyenesen vágjak
(#20374) Top cat
Ha én vágok nekem elég ha nem S alakba vágok
, mert ha ez nincs akkor van a kézi fűrész
-
bul07
nagyúr
Hát az pont gyártási selejt lehet, legyen bármilyen olcsó ütnie nem szabad
Nekem van egy több mint 15éves fúróm valami 2000Ft-ért vettem és már csak ütvefúróként üzemel, de arra hogy évente egyszer fúrjak vele pont tökéletes
Nekem például egy két háromévente egyszer kellene dekopír fűrész, kb 1-2m vágásra, szerintem arra pont jó lenne egy ilyen, már ha az alap dolgot tudja hogy nem vág félre
Az hogy gyenge és lassan vágna mert nem lehetne neki gyorsan tolni, vagy ha napi szinten lenne használva tönkremenne pont nem érintLegutóbb pl flex-re rakott favágó koronggal lett vágva a bútorlap, az volt minden csak megközelítőleg se egyenes, és szép vágás, amit szívességbe vágtak
Amúgy pont ezért nem raktam a BB fórumba hanem ide a spórolósba mert ez tényleg spórolós megoldás
-
bul07
nagyúr
Auchan mától
Tudom tudom
De már a Lidl-be is 2-3x áron lehet ezeket venni, és ha valaki csak évente egyszer akar vágni és nem akar kölcsönkérni gépet, vagy le akarna csiszolni egy ajtót festés előtt, arra pont jó ezek
Meg ezek azért már elég kis összegek 3-4kg kenyér ára
Én gondolkozok rajta főleg a dekopír fűrészen, nekem tényleg csak azért kellene hogy legyen ilyen ha el akarnék valamit várni egy két évente egyszerValdor gyorsfagyasztott cuccokra 30% engedmény 4000Ft felet
-
zoleeno1
veterán
Nekünk az állaga nem jött be, olyan gumi szerű. Rántani kifejezetten rossz volt, mondjuk egy fekete csomagolású magyar trappistához képest. Igaz nem vettünk azóta, az már vagy 1 éve, azóta lehet változott, bár kötve hiszem.
erdey_a: jaja, tudom, köszi, nekünk most van elég.
-
n@p@lm
őstag
válasz
Donki Hóte #20363 üzenetére
Vákumozva hónapokig eláll a hűtőben.
-
sambenez
addikt
válasz
Donki Hóte #20363 üzenetére
Volt tömbben is, én Dunakeszin vettem. De Budakalászon meg felvágták az összeset.
-
-
zoleeno1
veterán
válasz
Peterhappy #20357 üzenetére
+1. A sparban akciós most a tolle trapista, de az is borzalom...
-
st6969
őstag
válasz
Atomantiii #20358 üzenetére
Jól tetted, hogy előtte rákérdeztél. Annak idején én nem voltam ennyire megfontolt. Ez egy sajt, mondom, mi baj lehet...Borzalmas.
Én szerettem volna azt hinni, hogy az Aldinál létezik valamiféle minőség kontroll belistázás előtt, de úgy látszik, hogy csak excel tábla van, ott meg kijön a várt profit, szóval mehet ez is a polcra.
Az azért mégiscsak furcsa, hogy ha valami xar, akkor azt nem lehet eladni, tehát nem kell gyártani, de ez a "sajt" meg mégis ott van mindenhol, veszik, viszik... Pedig az Aldi akciót leszámítva, ennek is ott van az ára 4000Ft körül. Ki érti ezt... -
Atomantiii
addikt
válasz
Peterhappy #20357 üzenetére
Értem, köszi eddig még nem kóstoltam, de akkor nem is fogom.
-
válasz
Atomantiii #20355 üzenetére
Sajtnak ehetetlen, ajtótámasznak és papírneheznéknek drága. Szerintem ez az emberiség elleni merénylet még annál is rosszabb, mint ahogy xcvbxcvb Kolléga fogalmazott
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Atomantiii #20355 üzenetére
Semennyire.
-
perempe
veterán
Nov. 28 és jan. 4 után sikerült vennem Mizo UHT-t!
-
Gézengúz
addikt
-
Beni2360
félisten
-
kircsi21
csendes tag
válasz
Panthera #20338 üzenetére
Nekem már többször eszembe jutott az "ajándékok" keresése közben, hogy ezt igaziból azért csinálja a Lidl, hogy megismertesse a vásárlókkal azokat a termékeket is, amik kevésbé fogynak... na meg a helyüket is a boltban
. Legalábbis nálam nagy általánosságban olyan termékek szerepelnek a listán (vagy olyant dob fel), amit amúgy nem szoktam venni. Azért becsülettel meg szoktam keresni és be szoktam zsákolni a cuccokat, bár decemberben a második 10 dobozos gyufánál már kicsit gondolkodóba estem
.
-
st6969
őstag
válasz
GZoli7 #20339 üzenetére
Múlt héten, vagy azelőtt volt a 250g-os cherry paradicsom 499-ről kuponnal 399-re árazva. Megyek a polchoz, persze elfogyott (eleve alig volt neki hely), de kicsit elbizonytalanodtam, mert mégis volt ott cherry paradicsom (ugyanazon a polcon és eggyel felette is), szintén 499-ért, szintén 250g-os, az "édesség-szint" volt más a polc címke szerint. Sebaj, majd a kód alapján beazonosítom, hogy biztos nem ez-e az akciós...Hát nem sikerült, mert ezeken a csomagolásokon nem szerepelt termékkód. Vonalkód az nyilván volt rajta, de az meg a kuponon nincs.
Innen kívánok a 80 éves Joli néninek kellemes vásárlást és a kuponokon való kiigazodást. -
Panthera
őstag
válasz
Lackooo84 #20335 üzenetére
Ha már szóba került... már többször megszívtuk hogy olyan terméket tettünk a kosárba amiért végül fizetni kellett (vagy volna). Azon a kis képen vagy nem lehet kinézni hogy melyik fajta jégkrém jár például vagy már a személyzettel keressük a kód alapján, ha el jutunk eddig. Bohóckodás az egész, kenjék a hajukra a nyomi ajándékaikat.
-
8
senior tag
válasz
Panthera #20329 üzenetére
Persze, át lehet alakíttatni, viszont új töltő is kell hozzá, illetve hacsak nem valami nagyon profi vagy speckó szerszám, vagy érzelmileg kötődsz hozzá, akkor szerintem nem igazán éri meg, tekintve az új meg használt árakat.
Másik lehetőség, hogy adaptert gyártatsz hozzá amivel létező li-ion akksit rá tudsz tenni. Akár más gyártmánnyal is simán megy, sőt 18v jó is ha bírja a motor meg a trigger elektronikája.
-
Ciccuka
veterán
-
8
senior tag
bb akksi felújítás: https://www.li-ion.hu/
Hozzáértők, és eddigi tapasztalatom szerint nagyon korrekt áron dolgoznak.
Olyat is megcsináltak nekem, amit sehol máshol nem vállaltak, illetve konkrétan féláron csináltak olyat, amire két másik helyről csak duplaannyiért kaptam ajánlatot.
Ha valakinek akksi felújítás kell (laptop, roller, ebike, porszívó, szerszám, hajnyíró, gyerekjáték, bt hangszóró, bármi), akkor mindenképpen kérjen tőlük (is) árajánlatot
Ellenvélemény is jöhet. -
st6969
őstag
válasz
Soulfly842 #20293 üzenetére
Ezen én is pislogtam. Szerintem ez a fajta eddig nem volt, új termék lehet
Tisztán marha, talán ezért ez az ár...
-
Ciccuka
veterán
Egyik vidéki Aldi-ban a kicsi vaj 329-be kerül. Lehet máshol is van akcióban.
-
lord_m
senior tag
válasz
Donki Hóte #20314 üzenetére
Sőt, konzerv sűrített tej is van.
-
Beni2360
félisten
válasz
Donki Hóte #20314 üzenetére
En maradok a bajlodás mellett. Fél arban kijön és nincsenek adalekok hozzá adva.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
Donki Hóte #20310 üzenetére
Azért lett sárgás mert a cukor karamelizalodik kozben.
-
Beni2360
félisten
válasz
Peterhappy #20307 üzenetére
Igen úgy ahogyan irod. Lágyabb nem olyan kesernyés mint az ezüst. Azt is vettem de nekünk nem jött be. Robuszta van benne.
-
Felforralod, aztán jó sokáig főzöd a tejet
-
-
válasz
Mr.Csizmás #20302 üzenetére
pontosan ezt akartam irni, nalunk hetkoznap igy indul a Gyerekek reggele.
-
Ipomoea
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #20283 üzenetére
És ilyenkor szerintem a kiszolgálás is jobb. Figyelnek az értékelésekre, mégis csak díjosztás a vége, lehet vele szépen villogniuk (megérdemelten!)
-
Beni2360
félisten
válasz
Peterhappy #20297 üzenetére
Mi az arany színű 100% Arabicat isszuk. Mióta csinálok sűrített tejet itthon még finomabb.
-
perempe
veterán
válasz
Mr.Csizmás #20300 üzenetére
Valami olcsóbb kéne, ami szintén zab alapú.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest