Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zeki
nagyúr
Írtam anno, hogy nekem a legjobb Ice tea az Aldi sajátja. Ebben jó a zöld teája is. Ma láttam meggyes fekete ice teát a saját márkásból. NAGYON FINOM! Van ebben meggylé is.
-
AssAssynn
őstag
Hali.
Nem emlékszetek mostanában melyik Lidl újságban volt szőnyeg? Az is jó, ha van olyan weboldal, amin fixen fenn vannak a régebbi újságok. Tegnap vettem egy helyen, de már csak kevés volt, és meg akarom nézni, hogy mik voltak, illetve, hogy meddig. Mert potyára nem utaznék el a többi Lidl-be ezért, csak ha van még.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Soulfly842 #21588 üzenetére
A Pennyst pont most ittam. Mintha változott volna. Nem az előnyére
-
Soulfly842
addikt
Múltkoriban szóba került a penny ~200HUF-os kóla.
Már az aldinál is van uganilyen árfekvésben új termék címkével (199Ft, Narancs üdítő, ill. kóla). A kóla egyébként egész jó, értelmezhető minőség.
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
DrDobos
őstag
válasz Beni2360 #21580 üzenetére
Nagyszeru, jol hangzik...
Telefonaltam egy 10 perce, azt mondta az üfsz.-os hölgy, hogy át tudom kérni másik aldiba, ugyanakkor 95% hogy teljes, 24e-ftos áron adják, mert erre a termékre individuálisan nincs kiiírva akció. San398: a botmixer szerepel az akciós újságban, vagy az is bolt specifikus mértékben van leértékelve ez a "akár -50% a háztartási gépekre" akció keretein belül?
Samsung Galaxy A55 5G
-
perempe
veterán
A Lidl kilós, zab alapú gyümölcsös müzlijében megjelent a kukorica.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Beni2360
félisten
válasz DrDobos #21573 üzenetére
A megoldás : telefonon megkerdezni, hogy esetleg ott vsn e és ha van es nincs kiteve mint nalam akkor személyzet es mondani, hogy most beszéltél mobilon az ügyfél szolgalattal és mondtak, hogy több db is van. Na erre eszbe kapott és ki hozott egyet. Sumakok. Persze ezt mind ha lehet kora délelőtt.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
San398
őstag
válasz DrDobos #21575 üzenetére
Hívd fel őket (én most tettem így) ha van másik boltban akkor átkérik az általad kiválasztott üzletbe. Én megkérdeztem a botmixert és mondta a hölgy, hogy akciós áron fogják adni. Hét napot mondott max az átszállításra és tíz napot amíg át lehet majd venni.
Köszi balazs1956-nak az ötletet.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
DrDobos
őstag
válasz balazs1956 #21574 üzenetére
Ezt nem is tudtam A probléma csak annyi, hogy teljes árat nekem nem éri meg, de ez a 12-14e ftos ár már elég vonzó érte. A non-food termékek árát a bolt szabja meg, emiatt gondolom az átvitetés másik üzletbe nem működik emiatt
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
válasz Peterhappy #21572 üzenetére
Akkor mar tenyleg nem ertem. Ott járt, korbejartak a boltot az egyik ott dolgozoval annyit mondott h megorult, kozepen valoban volt olyan sarga-feher dobot, de at felmoso, nem 2az1ben porszivo. Tuti nem azt lattad?
Samsung Galaxy A55 5G
-
cd930
aktív tag
válasz Peterhappy #21569 üzenetére
tomci és Peterhappy:
Útbaejtve két Spart jól bevásároltam 4-5 fajtából. Interspar le volt már rabolva.Amik eddig nem hangzottak el:
Craft APA 175 Ft, Szalon 1848 145 Ft.Ahol jártam, ott csak a szalonsör ára volt annyi, mint a polcon, 165 Ft, a többi ugyan akciósnak volt írva, de apolcon 300+ volt az áruk, de a pénztárban 165-175 volt a fizetendő.
[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
Peterhappy
őstag
-
raziel01
veterán
válasz zoltan6 #21555 üzenetére
Jajj de jó, hogy írod a Lidl-öst. Rettenet milyen íze van frissen is de már jártam úgy vele, hogy konkrétan savanyú volt többször is. Azóta inkább nem is veszek, maradok a Penny-snél.
Egyébként ezekben azt szeretem, hogy ha nem akar sütni az ember sütit de drága cukrász sütit se akar venni akkor vesz fejenként egyet a családnak és tökre elég egy evésre. -
Stylewars_kp
őstag
Nekem is sikerült menteni 1,5 tálcával. Rákérdeztem, de nem elárazásról van szó, hanem a jövőben nem fogja árusítani a Spar. Ezen okból kiárusítják. Még egy évig jó a szavatossága.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
DrDobos
őstag
válasz Peterhappy #21560 üzenetére
Koszi, ismerosom benezett, mindet elvittek elvileg, at ott dolgozok nem tudtak neki segiteni..ha valaki Bp.-n meg lat Aldiban 2 az 1ben akkus porszivot, kerem irjon privatot
Samsung Galaxy A55 5G
-
Soulfly842
addikt
válasz MittuDomain_ #21558 üzenetére
Nekem szerencsére sikerült vagy 5 hónapja fél áron (kisebb aldi, régen a készleten volt, már hosszabb ideje figyeltem előtte, hogy nem árazzák-e le ) Jól mutat az anno 24990-ért vett Delonghi EC685-m mellett [link]
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz Lackooo84 #21546 üzenetére
Kb az ami még bent fogja a helyet próbálnak tőle megszabadulni. Most reggel láttam pl hólapátot, eredetileg 10 ezerért adták, aztán lett vagy 6 ezer, de úgy is csak a helyet foglalja, most már 4 ezer csak vigye el valaki. Na nem mintha olyan sokszor kellett volna, bár enni nem kér. Itt Debrecenben szódagépet láttam akcióban meg egy-két konyhai gép ami maradt még, más értelmes dolog már nemigen van.
-
Ra3
őstag
válasz st6969 #21552 üzenetére
Nálunk (Vp megye) már kábé fél éve minimum megy ez, zárás előtt egy órával a frissen sütött dolgok 40-50%-al le vannak árazva, ez eddig bármikor mentem még mindig működött.
Van pár dolog (szeletelt zacskós meg egész kenyerek) amiket zárás előtt 2 órával lehúznak a felére, ezt pl rendszeresen lefagyasztjuk mert lassan fogyna el egy-fél kiló, kenyeret pl 600ft/kg felett nem is nagyon vettünk már mióta ez van.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
st6969
őstag
válasz st6969 #21105 üzenetére
Ahha, hát ez ebben az alföldi kisvárosban nyilván ennyi volt Sejtettem én, hogy ez itt csak valami véletlen lehetett, mert járok oda, feltűnt volna szerintem, ha rendszeres.
Ma direkt elmentem zárás előtt fél órával, hogy majd jól bevásárlok a féláras péksütikből ma vacsorára és holnap reggelire... Semmi (!) nem volt leárazva, igaz a termékek fele elfogyott, de azért sok mindenből volt sok darab, vásárló meg alig... -
bul07
nagyúr
válasz Joker88 #21547 üzenetére
Ha jól rémlik már majdnem 400Ft a Lidl-be, na annyit nekem nem ér
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Rohir
tag
ALDI-ban megint lesz ilyen "kiárusítás", a múltkorinál már csak az üres helye volt annak ami érdekelt volna engem.
Ha van aki korán kelős/bevásárlós akkor esetleg pár gép/eszköz árát be tudná ide dobni ami megérős lehet?
Én igyekszem megnézni még meló előtt a Keleti és a Convin közeli üzletek kinálatát (elvileg más-más a felhozatal). -
bul07
nagyúr
-
San398
őstag
Köszi, ki fogom próbálni. A sparos is jó csak ott kb 1/4 rész a piskóta a többi meg csoki és hab, jobban szeretem ha több a piskóta. Ennél a tescosnál hogy vannak az arányok?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Beni2360
félisten
válasz atthany #21534 üzenetére
Igen lengyel de nem egy was ist Das. A Pennyben az a kis kerek Pásztor füstölt sajt sokkal jobb. Nem rendelek többet, pedig házhoz hozzák.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz st6969 #21536 üzenetére
Azt nem tudom van e feketeerdő, mákos guba, gesztenyepüré, ezeket nem szoktam venni, pl azért mert mondjuk a gesztenyepürében épen hogy csak van gesztenye inkább hab az egész
De somlói az van másfajta is mert kaptam rá kupont, viszont a Berettyóújfalusi üzletben az a fajta nem volt, lehet máshol meg ez nincs
Itt a kuponról kép [kép], [kép] (ezt még nem kóstoltam)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Kis ajánlás
Oké tudom hogy házi dolgoknál nincs jobb, de gyorsan valami ilyet megkíván az ember nem mindegy hogy mennyire jó az árához képest, és ez a hűtőben eláll pár hétig is akár
Tehát bolti somlói
Tesco-ba kapható vagyis mi ott szoktuk ezt venni, 289Ft az ára, máshol már 300 felett van jóval
Íze jó, a piskótának is és a csoki öntettnek is, nincs utóíze mint más ilyeneknek
[kép], [kép], [kép], [kép]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz Villa7 #21521 üzenetére
Az a kerek rücskös füstölt sajt most 1400 Ft de csak 35 dkg-s ha jol emlekszem. Most esszük éppen a januarban vett 2.db-jat.
-
DrBubo77
veterán
válasz Soulfly842 #21529 üzenetére
Nem kell Gourmet kártya.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Soulfly842
addikt
Gourmet kártyát hogyan lehet hozzáadni a fiókhoz?
Rákeresek, ahol írja, hogy regisztrálható, ott simán bejelentkezéshez vezet (vagy új regisztráció), bejelentkezek és ott se híre se hamva gourmet kártya regisztrációnak.
-
Bogyi007
veterán
-
8
senior tag
Hogy mit ad az üzletben Micike, az azért más, mint az élelmiszerkönyv előírásai
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bul07
nagyúr
Ó hát a név.
Amúgy itt helyibe trapistát kérve simán adnak növényit.
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
nem
hiszen ott van, hogy trappista sajt52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
-
bul07
nagyúr
Amúgy látható hogy nem fogynak annyira a dolgok
Pl lidl-be a mogyorós csoki, már hetek óta akciós mert kezd lejárni a szavatossága, egy két hónap van hátra
Gondolom a régi fogyás alapján gyártatták de nincs pénz nem visszik a raktár meg tele( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
abdulka1
őstag
Ennek az érmének is két oldala van.
Nálunk csak 2 Coop van az egykor szebb napokat látott, de a narancsos vezetés által leamortizált "városkában", de olyan áron adnak mindent, hogy inkább még busszal is elmennek a 15 km-re levő városba vásárolni. Akinek van autója, annak ez nem is kérdés.
Szóval ha nem lenne ilyen drága, nagyobb forgalma lenne.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U 16 GB 256 SSD 1920X1280 IPS TOUCH 120HZ garanciás laptop és tablet
- BenQ ZOWIE XL2540K Esport GARANCIÁLIS monitor
- iPhone 16pro/128/ független! sivatagi titán.
- Lenovo Thinkpad X13 G1 i5-10310U/16GB RAM/512 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop garanciás
- XPG LANCER BLADE 2x16GB DDR5 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest