Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd930
senior tag
válasz
w.miki #19999 üzenetére
Nem spórolós topic, mert nem filléres, napi fogyasztású termékről szól.
Tehát pont a bestbuy topicba ment volna el, főleg ha nem kérded, hanem megosztod az akciót.
Azt és ezt a topicot is erre találták ugyanis ki, csak nagyon elvadult időközben.
Én is elhajlok olykor, de te tényleg marha sokat kérdezel..Amúgy 20.000
-
w.miki
veterán
válasz
PROHARDVER! #19998 üzenetére
Lakásfelújítósban kérdeztem, ott nem kaptam választ. Gondoltam megkérdezem máshol.
BestBuyban már nem tettem fel, pedig talán ott lett volna a legcélszerűbb, de úgy látom mindenki bátran offolhat, de én nem...Csak a haverok....
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Donki Hóte #19994 üzenetére
-
válasz
Mr.Csizmás #19987 üzenetére
-
w.miki
veterán
Postaládát tudnátok ajánlani?
Egyszerű, de időjárás álló kellene. Nem kell rá zár kulcsos/bioszkenneres nyitás. Csak nem menjen bele a víz.
Ilyen van jelenleg, de ha esik az eső, beázik, befolyik a víz. -
arcsin
senior tag
válasz
Köszi macska. Amúgy meg.
-
perempe
veterán
29-én voltam SZIF filmzenén; ott annyi volt jó, hogy a 2000Ft-os jeggyel beültem az 5. sorba.
11-én voltam rádiózni, 12-én Otello főpróba, 3200Ft-ért sikerült vmi csodával határos módon az előadás előtt 1 vagy két nappal foglalni a földszintre, aki segít jegyekkel, az első sorok valamelyikében ült 2500Ft-os jeggyel. Holnap rádió, 25-én SWR Symphonieorchester/Frang/Currentzis a Konzerthaus-ban, 26-án Bécsi Szimfonikusok Honeck-kel a Musikverein-ban, 3-án Cseh Filharmonikusok/Gardiner Prágában.Ami igazán érdekes volna, az karácsony előtt volt, de nem publikus.
-
Lackki
őstag
válasz
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
kicsit takarítottam, ezentúl nem fogjuk hetente megtudni* clickbait linkekből, hogy mennyi az infláció, miben b*sznak át a multik, és mivel etetnek a hanyatló nyugatról.
*ebben a topicban
-
Kaba
veterán
válasz
Soulfly842 #19981 üzenetére
Már elfogyott.
-
-
csondes
tag
4 x Gyermelyi búzakenyérliszt BL80, 1 kg 1109 ft
ha at tudod venni szemelyesen vagy rendelsz hozza mast is... -
bul07
nagyúr
19-től
Auchan
Tesco
Kinek mi van a közelébe
-
king3000
csendes tag
Január 23-29 között a DM online shopban vagy DM appban vásárláskor 20X Active Beauty pont jár. Emellett egy csomó márkára átlagban 25X-30X pontszorzó érvényesíthető kupon aktiválásakor. Ennek a kettőnek a kombinálása a gyakorlatban azt jelenti, hogy 100 forint vásárlás után 45-50 forintnyi Active Beauty pontot kapsz.
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Soulfly842 #19919 üzenetére
Tökéletes példa a Fanta... Olaszországban narancs van benne és narancsízű. Én imádom, de a gyerekek pl. nem, ők a szép narancssárga, édes löttyhöz vannak szokva, amiben ízben nem sok köze van a narancshoz. És Olaszországnál maradva: a helyi szűk környezetemben nem tudok normális kenyeret venni, egyiknek sincs íze, Olaszországban egy péktermék egész más ízű.
Elismerem, akinek nincs pénze, nem fog tudni igényesebb, minőségibb árut megvenni. De sok embernek, akinek pénze van, annak sem számít a minőség. Ezért tudnak ennyi szemetet eladni nálunk. Erre jó példa az éttermek színvonala is... Legyen sok, meg a nagy, azt' ennyi. -
válasz
Soulfly842 #19938 üzenetére
Nekem az Orangina a kedvencem ebben a termékkörben.
Mondjuk ez eléggé OFF egy spórolós topikban, mi is csak akkor isszuk, ha valami ünnep van.
-
hhheni
tag
válasz
Mr.Csizmás #19929 üzenetére
Minden bizonnyal igazad van, de azért láttam már kivételt, például a Berlinger Haus cuccok nekünk nagyon beváltak
-
bul07
nagyúr
válasz
Soulfly842 #19933 üzenetére
Én nem szoktam Fanta kólát inni, csak ha van valami speciális van a piacon belőle azt kipróbálom
Mirinda meg instant hashajtó nálam nem tudom miért
-
Soulfly842
addikt
Bár meggyőződésem, hogy ha az olasz fanta színvonalát elérnénk Európa, vagy válig szerte, akkor egészen másak lennének az eladási mutatóik
gondolom az olaszoknál van az egyik 20%-os arány...
Hát... a románban is csak 5%.
-
hurjup
csendes tag
A most ajánlgatott kuponos penny-s késekről van tapasztalat? Vagy ha az nem, hát vélemény?
-
bul07
nagyúr
Az ugye megvan hogy a kormányunk ilyen olyan jogszabályokkal zargatja a gyártókat, persze hogy belenyúl, és ha már belepiszkál akkor olcsósítja is kicsit a gyártást, így éri meg neki ezen a piacon is maradni. (Ha lenne más országban is chips adó akkor arról harsogna a propaganda média)
Alza az nem fog a magyar piacnak bármit külön felrakni, felrakja amit be tud szerezni olcsón és árulja 3-4országban, a logisztikát meg megoldja
Persze lehet minőségben különbség egyes gyártások között, és lehet több gyümölcs a joghúrban, vagy lehet más a mosószer hatóanyaga
Már ha mosószer, én nem tudom pl hogy Németországban mennyire kemény a víz, mert ha jól tudom minél keményebb a víz annál erősebb mosószer kell, így ha ott keményebb és az oda gyártott mosószer itthon erősebb lehet mint az itthoni vízhez gyártott
(egyes mosószereken külön mennyiségi skála van vízkeménység alapján is , nem csak koszosság és súly alapján) -
Zeki
nagyúr
Nézd, ez olyan, mint hogy az olasz Nesquik kakaósabb, a magyar meg édesebb. És ez pár? éve van így, rendszeresen isszuk a 3 gyerek miatt, egyszer csak feltűnt, hogy több kakaópor kell a kakaó ízhez, de az meg már édesebb is. Na az olaszoknál nem nyúltak bele.
Vagy mikor pár éve volt a fogyasztóvédelmi balhé, hogy az osztrák levesporban több a tartalom, pl húsgolyó, mint az itthoniban.
De mosószerekben szintén vannak fura dolgok.
Lehet nem véletlen, hogy az Alzán direkt vannak németeknél gyártott mosószerek is. De a DM-ben is vannak nyugaton gyártott mosószerek. Ez holland.
Ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dell notebook topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Z790 / i5-13600KF / RTX 3080 / DDR5 32Gb / 2Tb SSD / 1000W
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő,
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest