-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Elkészült a nagy mű. Erre szoktam mondani, hogy nem rossz, de a jó az nem ilyen.
Egy idő után (kb. 50 perc főzés után) a massza nem sűrűsödött tovább egyenletesen, hanem elkezdtek kisebb-nagyobb csomók, gumók kiválni benne, úgyhogy a végén át kellett szűrni az egészet.
A végeredmény kb. 3 deciliter sűrített tej lett 1 liter tejből és kb 15 deka cukorból. Az eredmény eléggé sárgás lett. Átöntöttem egy fél literes üvegbe, meglátom, hogy kihülés után elő lehet-e csalogatni az üvegből, vagy annyira besűrűsödik, hogy csak kanállal lehet kiszedni (a biztonság kedvéért széles szájú üvegbe raktam, de lehet, hogy inkább egy befőttes üvegbe kellett volna rakni).
#7203 Ispy
Földgázt nem raktam bele, de valami csomósodásgátlót kellett volna rakni, mert kb. 25 %-a az anyagnak kiszűrésre került a nagy csomók miatt. Szóval egy bizonyos sűrűségnél otthoni körülmények között nem tudod sűrűbbre főzni, mert csomókká összeáll

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- 58.5 mm full fém tamper
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mr.Csizmás
krizmo_