Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Elkészült a nagy mű. Erre szoktam mondani, hogy nem rossz, de a jó az nem ilyen.
Egy idő után (kb. 50 perc főzés után) a massza nem sűrűsödött tovább egyenletesen, hanem elkezdtek kisebb-nagyobb csomók, gumók kiválni benne, úgyhogy a végén át kellett szűrni az egészet.
A végeredmény kb. 3 deciliter sűrített tej lett 1 liter tejből és kb 15 deka cukorból. Az eredmény eléggé sárgás lett. Átöntöttem egy fél literes üvegbe, meglátom, hogy kihülés után elő lehet-e csalogatni az üvegből, vagy annyira besűrűsödik, hogy csak kanállal lehet kiszedni (a biztonság kedvéért széles szájú üvegbe raktam, de lehet, hogy inkább egy befőttes üvegbe kellett volna rakni).
#7203 Ispy
Földgázt nem raktam bele, de valami csomósodásgátlót kellett volna rakni, mert kb. 25 %-a az anyagnak kiszűrésre került a nagy csomók miatt. Szóval egy bizonyos sűrűségnél otthoni körülmények között nem tudod sűrűbbre főzni, mert csomókká összeáll

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Egér probléma
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Welock Smartlock u81
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- DAHUA 16GB DDR4 2666 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mr.Csizmás
krizmo_