Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Asztrofotózás
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0ski
aktív tag
válasz Geo19870322 #19695 üzenetére
DM Babylove, ha saját márkás is játszik.
-
addikt
Rossmanó kártyával Pampers a Rossmannban
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
MODERÁTOR
Dm. Azt hiszem abból is van dupla csomagolás, kartondobozban. 4+ pl sosem volt.
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
s7evcsenko
addikt
Köszönöm, egyre rápróbálok.
f4lcon:
Eddig én is babát használtam, de kicsit nehezen emésztem meg ezt az áremelkedést.Próbáltam a tesco-s tusfördőt, literje 600ft... nem mondom, hogy egy forintot se ér, de messze van a babától.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
DavidQ
tag
Egy haverom azt mondja hogy "Rossmanó kártyával Rossmann, vagy pelenka.hu". Én nem tudom, nálunk nincs gyerek
[ Szerkesztve ]
Nem minden kínai szirszar szar!
-
Geo19870322
tag
Ha tudtok 5ös BB pelenkát ne tartsátok magatokban.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz zoleeno1 #19691 üzenetére
Ez nem 1000 Ft/liter alatt van, mint amit a kérdező szeretne.
Bár a zöld Axe tényleg marha jó.
Balea kb a legolcsóbb szerintem ami vállalható. Azt már többször vettünk és jó de az se brutál olcsó már.[link] Tusfürdő family Frische Energie, 500 ml 549 Ft
[link] Habfürdő Winter Tale, almakivonattal és gyümölcsös illattal, 750 ml 599 Ft
Ezek jó áron vannak de inkább női.[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz f4lcon #19688 üzenetére
Esetleg nem tudod hogy ott a Dove 700ml habfürdői és tusfürdői mennyibe kerülnek a EcoFamily-ben?
Már ha kapható ottMert legutoljára 1.039 Ft vettem, de már 30% drágábban van [link]
Helyi piacon nem néztem még ott is jó áron volt régenÉn amúgy ezt használom férfi létemre
Bár még nem időszerű venni mert ebből is van vagy 9db a raktáramba
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
addikt
válasz s7evcsenko #19684 üzenetére
EcoFamily-ben veszem 870-ért a 400ml Baba-t, szerintem az az alja, amit ennél olcsóbbat próbáltam, az mind folyt szerteszét, mint a víz
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
tisn
addikt
válasz s7evcsenko #19684 üzenetére
barmely balea.
-
s7evcsenko
addikt
Van valakinek ajánlása tusfürdőre, aminek jó illata van, habzik rendesen, 1000ft/l alatt van az ára és nem utolsó sorban kielégítően is tisztít?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
bul07
nagyúr
válasz lord_m #19680 üzenetére
Hogy érted ezt
Kosára kat, itt lehet beírni a kódot meg ilyenek majd Folytatás gomb
Ekkor jön a Válassz szállítási módot lap az ami a képen is vanÉs ott nincs olyan lehetőség hogy Személyes átvétel?
Ha ott van akkor rányomsz egy feljön egy lap egyik oldala térkép ott kikeresed a postát majd rá kat, de kereső is van , bal oldalt meg hogy milyen személyes átvételek vannak
Kép erről a lapról [kép]...............
Válfához
Ahogy nézem már enged több darabot nem csak 1-et[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
ÚÚ elfelejtettem oda írni
Ha rendeltek ezt is tegyetek a kosárba, ennyit nagyon simán megér
WOODEN vállfa nadrághoz 4 darab
[link]
280 Ft( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz lord_m #19674 üzenetére
Személyes átvételnél van a posta pont 990Ft-ért
(#19676) Lackki
Most nem rendeltem csak azért raktam többet a kosárba hogy nem e azért nem engedi posta pontra
Amúgy ha most ép nem munkanélküli lennék lehet vagy ebből vagy a Penny-ből még vennék
Nem romlandó cucc, tárolásra is van hely, és csak drágább lesz ahogy telik az idő
[ Szerkesztve ]
-
simirizsa
csendes tag
Újra van Alzánál TENTO Ellegance Classic16 db 1600 HUF [link]
-
bul07
nagyúr
Újra van készleten
TENTO Ellegance Classic (16 db)
[link]
1590Ft(Vagy 30csomaggal tudtam kosárba tenni így most van tényleg)
Viszont lesz Penny jövőheti akcióba, ahogy volt már említve
108Ft jön ki tekercse de a fent említett Tento esetén sokat kell rendelni hogy e tekercs ár közelébe jöjjön ki (kiszámoltam 7csomag vagyis 112tekercs esetén lesz 108Ft tekercse)
Kettő között talán annyi a különbség hogy a Tanto puhább kicsit
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
Ha valaki tud ellenszert a házi készítésű joghurt nyúlósságára, akkor ne tartsa magában!
Mi néha egy nagy gézlapba szoktuk befogni egy fél órára miután elkészült és betesszük egy szűrőbe hogy csöpögjön, ha sűrűbbet akarunk akkor ez jó módszer. Illetve tejport is szoktunk hozzá tenni.
Mindkettő segít egy kicsit, de a nyúlósságot egyik sem szünteti meg teljesen sajnos.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Xtomi
tag
válasz sherlock82 #19666 üzenetére
Minőségi árukkal kapcsolatban a multik nyereség vágyán sok tejüzem és gazdaság tönkre fog menni. De a tehenek nem fognak kárba veszni, megesszük majd őket
Az már egy másik kérdés hogy ezek az üzemek mennyivel kérnek és kapnak többet mint az inflációs időszak előtt. -
sherlock82
senior tag
válasz Peterhappy #19660 üzenetére
Igen, pont most értem haza a lidl ből.
Zselicben legelő marhák elhiszem hogy egészségesek, mert sokszor jártam arra, de attól én sem veszek meg.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
edk-
őstag
válasz Peterhappy #19660 üzenetére
Én a Lidl fehér dobozos 3.5-ös tejéből csinálom a joghurt. A forrás a Lidl görög joghurtja. Annyi a kifogásom, hogy kicsit nyúlós lesz a kész joghurt. Szűrni nem szoktam.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
z67
őstag
válasz gangstagergo #19661 üzenetére
Nyilvánhogy ki sem mozdulok, erre nem kell figyelmeztetni. Főleg nem fém szívószállal. De azért felhívnám a figyelmeteket, hogy a leírt eset nem velem történt meg, ha ez esetleg elkerülte volna azt.
[ Szerkesztve ]
-
jimpo
senior tag
válasz gangstagergo #19661 üzenetére
Ki se kell mozdulni a házból, simán jöhet egy műhold vagy meteor.
#19663 bármi előfordulhat.[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
Peterhappy
őstag
válasz sherlock82 #19652 üzenetére
A zselici szerintem is jó.
De míg az 550 HUF, addig a piacon 330-350-ért veszem a házi literjét.De érdekességképpen:
Szoktunk itthon joghurtot készíteni. Nagyon sokféle tejet végigpróbálgattunk, hogy melyikből sikerül a legjobban és két tej volt, amiből baromi jó joghurtot hoztunk ki.
Az egyik a Lidl-ben (is) kapható bio tej (talán Zöldfarm? - ami tavasszal 300 forintért futott, majd hónapokig nem volt kapható és most 700 vagy 800 forintért van ismét), a másik a Spar-ban (és pl. Tescoban) kapható Garabonciás teljes tej. Ez ma ~700Ft, 420 körül volt tavasszal, de sokszor sikerült 30-40-50%-os közeli lejáratos kedvezménnyel behúznom.Próbáljátok ki esetleg ezeket. Mind a Zselici 3.5-ös tejből, mind a piacon kapható "házi" tejekből vizesebb joghurtot tudtunk csak készíteni. (pedig pl. a piacon mindhárom termelőnktől vásároltam, többször is, és nem).
Szerk: az meg részletkérdés, hogy az elmúlt hónapokban teljesen leálltunk a joghurt készítéssel, de jóformán még a tejfogyasztással is.
[ Szerkesztve ]
-
Xtomi
tag
Sziasztok!
Dolce Gusto BB kapszulát szeretnék venni.
Eddig a legjobb amit találtam marketworld.hu 3x16 kapszula 3789 Ft
Van jobb ajánlat most? -
z67
őstag
Azért vigyázzatok a fém szívószállal!
Környezetbarát fém szívószál okozta egy szerencsétlenül járt angol nő halálát
-
Beni2360
félisten
válasz sherlock82 #19652 üzenetére
A 2.8-s Sisy dobozos es van üvegesben is az üvegest másik tej üzemben gyártják nem izlik.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
UHHH
senior tag
válasz Donki Hóte #19645 üzenetére
Nagyon jó sztori!
-
8
senior tag
enyhe bociíz
remélem így már érted
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Beni2360
félisten
En istálló szagnak nevezném, anno több mint 15 eve dabasi tej feldolgozó zacskós tejénél is időszakosan éreztem ilyen enyhen büdös szagot nyáron. Le is álltam a vásárlással akkor jott hozzank a Pennyi es oda jartunk vásárolni szota is.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
válasz Donki Hóte #19645 üzenetére
Ja, ezt olvastam régebben. Mi egész gyerekkoromban a falu végéről vettük a tejet, 0 pasztőrözés, jó cucc volt.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
veterán
Egy családi sztori a tehénfejésről, frissen fejt tejről
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
st6969
őstag
És ne felejtse otthonról magával vinni
(tudom, hogy létezik rozsdamentes szívószál is, de onnan indultunk, hogy az alutasakos gyümölcsléhez most már papír szívószálat adnak, ami "kissé" csökkenti az élvezeti értékét.)#19642 weiss
Mi így hívtuk azt az akkoriban időszakosan előforduló förtelmes mellékízét a házitejnek gyerekkorunkban. Ízhatározóban nincs ilyen, felejtsd el -
-
törölt tag
-
8
senior tag
válasz st6969 #19635 üzenetére
nem kötelező papírból gyártani...
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
szabi__memo
nagyúr
válasz st6969 #19632 üzenetére
Az ESL-ek között is tud lenni bőven, de nem mindig érzem én sem. Azért a 1,5-est 90%-ban meg tudom különböztetni. Az uht-t meg kizárt, hogy ne mondjam meg bármelyik is legyen, akkora a különbség. Pedig szerintem nincs valami jó ízérzékelésem. Valószínűleg akkor neked még ennyire se jó. Végülis ez előny is tud lenni pl most árstoppal se veszek uht-t.. ez nekem most hátrányos
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Ciccuka #19624 üzenetére
Erre nem emlékszem, de a Sió ilyen kiszerelésére igen.
Amúgy nem csak azért írtam be, mert kapható gyerekkorom nyugati márkája, hanem mert piszkosul felmentek az ilyen ivólevek árai. Azokhoz képest ez jó áron van.
A másik ez a papír szívószál erőltetés, ez tragédia, Itt még nem teszi papír ízűvé az italt, de másnál már találkoztam ilyennel.
-
st6969
őstag
válasz szabi__memo #19630 üzenetére
Ezek szerint tej fronton nincsenek nagy igényeim, elég, ha nem úszkál benne semmi, és nincs tehéníze
Persze, árstop előtt is inkább a 2,8-asat vettem. De megfordult itthon 1,5-es és 3,5-es is (ez utóbbi ritkán). Olyan egetverő különbséget egyébként én nem is érzek ezek között, vízízű ez mind... -
asdjunge
csendes tag
válasz st6969 #19628 üzenetére
Én házin nőttem fel, Nálam valahogy úgy van ízre a sorrend:
-Tartós tejnek nincs jó íze, de magasabb zsírtartalommal javul
-Hűtős 1,5% dobozos, mint a víz
-2,8% hűtős, iható. 3,5 néha jobb
-Házi: nagyon sok ember csak istállózik, érezhető a tejen ez a tehéníz, ez nekem sem jön be. Ilyenkor kb. mind1, hogy bolti vagy házi, ízre!
- A legjobb minőség a legeltetett nem nagyüzemi. Ebben érződik a zöld íze. Kellemes nem túl zsíros ízű. Szerintem nem baj, ha van egy kis Holstein fríz a magyar tarka teje mellett benne, kellemesebb.
- Ha ott készül más is belőle a fölözött tej nem olyan jó telt ízű.Téli időszakban más a tej íze, az istállózás miatt tehenesebb.
Aki még nem ivott házi tejet, kezdje el, sokkal jobb, csak előtte forraljon. -
st6969
őstag
válasz lorcsi #19622 üzenetére
Nem tudom...gyerek koromban anno édesanyám többször hozott házi tejet. Sokszor nem érződött rajta semmi különös, de volt, hogy valami borzalmas mellékíze volt (nem romlott volt, mi "tehénízű"-nek hívtuk). Ennek különböző mértéke volt, előfordult, hogy kakaót készítve eltűnt, de olyan is, hogy még akkor sem, annyira markáns volt. Meg úszkáltak benne fehér pöttyök (tejzsír, meg mittudomén), mert akkor homogenizálás még nem volt (mondjuk házi tejnél gondolom amúgy sincs).
Biztos, hogy nem a többséghez tartozom ezzel, de soha többé házi tejet nem iszom. Csakis UHT, homogénezett (persze szigorúan hatósági áras ) -
sherlock82
senior tag
válasz perempe #19621 üzenetére
Én tejet csak akkor veszek ha viszonylag nagyobb mértékben le van árazva. 2.8 % hűtőben tartandót szoktam venni. Magyar tej ( piros fehér színű ) feliratú 2.8 % as tej a teszkóban jelenleg 825 ft - ba kerül.
Na se teljesen normális szerintem aki ezt megveszi.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
n@p@lm
őstag
Csak egy apró hozzászólás/kérdés a wcpapír le nem húzásához.
Ha külön gyűjtik a használt papírt egy edénybe akkor az addig ott bűzölög amíg nem ürítik?
Vagy minden alkalommal kislattyog az ember a kinti kukához a tartalmával? -
zoleeno1
veterán
válasz Donki Hóte #19612 üzenetére
Képletesen értettem az "ókort" Egyébként anno paralian konkrétan a mi turnusunkban is előfordult, hogy valaki tojt az egészre, bedobta a papírt a wc-be, lett is belőle olyan dugulás, hogy szakembert kellett hívni. A legnagyobb baj az, legalábbis ott az volt, hogy nagyon vékonyak a csövek, ezért könnyen tomődnek el...
Honor Magic5 Pro
-
perempe
veterán
válasz sherlock82 #19607 üzenetére
Attól függ, mennyit költesz rá heti/havi/évi szinten.
Én tejet se veszek már: nem kapni árstoppos UHT-t.
Napi fél doboz fogyott, 289Ft volt a Mizo UHT.
Bátorságom sincs kiszámolni, mennyi lenne árstop nélkül...* Brahms: 4. szimfónia *
-
edk-
őstag
válasz Prinz Eugen #19617 üzenetére
Ha nem is féláron, de van: https://shop.rossmann.hu/termek/bulldog-original-szakallapolo-balzsam-75-ml-1
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Prinz Eugen
tag
válasz Soulfly842 #19577 üzenetére
Na és szakállasoknak valami hasonló akció nincs?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz sherlock82 #19607 üzenetére
[ Szerkesztve ]
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
arcsin
senior tag
A paki szó önmagában egy "shithole" jelzö. Természetesen a pakikon kivül egyéb népek is használják, de nem tul gazdag országokra jellemzö.
A linkelt "nem becsobbanós wc" pedig elég gyakori itthon, de ugyanúgy müködik mint a "becsobbanós" wc-k idehaza. Nálunk pld mindkét tipusú kagylo van a lakásban.[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
válasz Donki Hóte #19612 üzenetére
"pl. Sartiban még neve sincs az utcáknak."
Egy Starvros nevű faluban nyaraltunk az akkori barátnőmmel, több, mint 20 éve. Macedónián még nem lehetett átjönni, Bulgárián keresztül kellett. Időben elindultunk a szülők kocsijával (előző este 11-kor), de eltévedtünk (GPS sem volt, térképet vettünk, de ott ugye cirill betűkkel írnak - nehezítő körülmény volt), így közel 1 napot autóztunk, mire megérkeztünk Stavrosba. Akkor esett le, hogy az utazási iroda papírjaiban csak az apartman neve és fotója volt, semmi más (nyilván, hiszen nincsenek utca nevek). Este 11-kor az ott lakó görögök hívtak be a saját házukba, hogy próbáljanak segíteni, mert látták, hogy nagyon keresünk valamit. Közös nyelvünk nem volt. Az volt a szerencsénk, hogy valaki felismerte névről/képről az apartmanházat (pedig pont úgy nézett ki, mint másik 100), és ismerte annak a helyi utazási irodának az ügyintézőjét (azok ott késő estig nyitva vannak), aki ezzel foglalkozott. Felhívta, az meg jött kismotorral, és kísért el oda minket. Közel éjfél volt, mire megkaptuk a szállást, de sikerült. Bocs az offért, csak nosztalgiáztam -
veterán
válasz zoleeno1 #19609 üzenetére
Nem az ókorból van a szennyvízrendszerük (Nei Pori, Sarti, Paralia, Asprovalta, stb helyén még 200 éve is csak pusztaság volt), hanem ókori színvonalú. Nincs csatorna rendszer, az apartmanházak, szállodák saját emésztőbe gyűjtik a szennyvizet, amit időszakonként szippantani kell és a szippantást nehezítené a sok papír.
Szóval pusztán spórolásból tiltják a papír bedobását a WC-be.
(Igénytelenséget is írhatnék, hiszen pl. Sartiban még neve sincs az utcáknak. Persze szerintük ez nem igénytelenség, amikor kérdeztem, hogy miért nincs utcanév, akkor azt mondták, hogy ha megtámadnák őket a törökök, akkor ne tudjanak tájékozódni )
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz zoleeno1 #19586 üzenetére
Ez egy zseniláis reklám!
Rövidlátón lehet azt mondani, hogy férfigyűlölő, de az az üzenet, hogy a holnap férfijai a ma gyerekeiből lesznek, és nem mindegy, milyen példát, mintát látnak, nagyon találó.
Ha nrm csinálják ilyen provokálónak, nem üti át az ingerküszöböt sem...Mondom mindezt úgy, hogy két évtizede bántalmazott nőkkel és gyerekekkel, másfél évtizede házassággondozással foglalkozunk, fél évtizede pedig egy országos családi szolgálatot vezetünk feleségemmel, melynek egyik része épp arról szól, miképp lehetnek a férfiak megfelelő szerepminták a következő generációnak.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
zoleeno1
veterán
Jaja, Görögország legnagyobb részén a mai napig nem szabad a wc-be dobni a papírt, a szennyvízrendszerük még az ókorból van ettől függetlenül azonnal költöznék (mondjuk Parga-ra), ha valaki azt mondaná, itt a házad, itt a melód, gyere. Vissza se néznék
Egyébként amit linkeltél wc csészét, szerintem a magyar háztartások 90%-ban olyan van
Honor Magic5 Pro
-
Zeki
nagyúr
Vettem ilyen Capri Sun (Sonne ) italt a Lidlben. Eszembe jutott a gyerekkorom, menő volt, aki ilyet ivott. A gyerekeimnek is ízlett. A huncutság ott van, azt írja, hogy nincs édesítőszer,szinezék, tartósítószer. De azért cukor csak van benne. Ott van az összetevőknél. Amúgy csak 12% a gyümölcs tartalom.
Capri Sun -
bul07
nagyúr
válasz arcsin #19597 üzenetére
Hát nagyon nem
Ezt a fajtát NATO országban is használják Törökök, balkán, és ÁzsiábanMás szokások
Unokatestvérem egyik régi barátja(Mexikói azt hiszem) szinte sokkot kapott, régi fajta nem vízbe csobbanós csészétől, ettől [link]
Hogy miért ilyenDe nekem meg az elképzelhetetlen hogy a használt toalettpapírt egy kukába kell gyűjteni a csésze mellet, mert van ilyen is, lehúzni nem lehet mert olyanok a csövek hogy dugulást okozna
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- League of Legends
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Reklámblokkolók topikja
- Ukrajnai háború