Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoltan6 #20592 üzenetére
Sokmindent megcsinálunk otthon az asszonnyal magunk, mert nagyon sok minden megterem a ház körül, vagy a falu végén (bodzavirág szörp, kovászos uborka, savanyított jalapeno paprika, fügelekvár, házi erőspista, házi kecsöp, stb.), de a házi csipkebogyó szörp totális kudarc volt
Eleve ott kezdődött a problémák sora, hogy mire leszedtünk szűk 2 kilónyi csipkebogyót, addigra a vadrózsa szára annyira összeszurkálta az ujjainkat, hogy egy hónapig esélyem sem volt ujjlenyomattal feloldani a telefonomat (és belépni az ujjlenyomattal védett alkalmazásokba)
Az is egy jó vicc, hogy húsdarálón daráljuk le a bogyókat. Meglepő, de a csipkebogyóban lévő magok kib.szottul kemények, ha kisebb lyukú szitát tettünk a húsdaráló végére, akkor folyton elakadt, ha nagyobb lyukút, akkor meg alig megzúzva áttolta a bogyókat a spirális betét.
Aztán a végső döfést az vitte be, hogy a magok nagyon szőrösek, ezek a szőrök minden szitát, szűrőt nagyon gyorsan eltömítenek, legalább 1000 Ft-nyi szűrőpapírt elhasználtunk az áztatott lé megszűréséhez (pedig gondosan át kell szűrni, mert ez a bogyókban lévő belső szőr nagyon allergén
).
Szóval abban maradtunk, hogy ilyet nem csinálunk többet. Viszont ha 2600 Ft litere, akkor inkább lemondunk erről az élvezetről
-
zoltan6
addikt
válasz
Donki Hóte #20590 üzenetére
-
Csipkebogyó szörpöt látott valaki mostanában valahol?
Természetesen "spórolós" áron keresek ilyesmit, nem aranyáron
-
perempe
veterán
válasz
Mr.Csizmás #20585 üzenetére
Eszemben volt.
Prága volt amúgy, ott is ment a Zott Szívecske joghurt, reggelire fogyaszthattam volna.
-
perempe
veterán
válasz
Mr.Csizmás #20553 üzenetére
Múlt héten két napot voltam szállodában, a papír vmi pocsék minőség volt, az orromat nem tudtam kifújni. Le kellett volna fényképeznem, megmondtátok volna, hogy milyen márka.
-
Geo19870322
tag
Sziasztok. Müller szombat mikor lesz nem tudja valaki?
Mikor volt utoljára? -
Louro
őstag
válasz
Mr.Csizmás #20574 üzenetére
Ettől már csak a tudás olcsóbb. Sokan nem is tudják miért használják az öblítőt. Max az illat miatt. Ha szárítógépe van, akkor közvetve többet is fizet az ember az öblítő tulajdonsága miatt.
Szüleimtől úgy tanultam, hogy kell, de sok éve már nem használok és semmi hiányérzetem sincs. Régen sem éreztem, hogy annyira illatoznának a ruhák. Kicsit olyan, mint amikor több különböző, illatos kenni magunkra. Külön-kupon jó az illata, de együtt....
-
Bogyi007
veterán
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Lenor 6x1.42L öblítők, 833 ft/L 7099
szerk. van 6x1.8L is, ofc olcsóbb, 657 ft. -
Fifi
őstag
válasz
csondes #20550 üzenetére
Ezt a Zewa WC papír best buy árat nem értem.
eMAG link alapján 10490,-Ft/24 tekercs = 437 ,-Ft/tekercsA DM-nél alapáron ez fele ennyi: 3.299,-Ft /16 tekercs = 206,-Ft /tekercs
és ehhez még hozzájön a 25x pont.Benézek valamit és nem ugyanaz a két termék?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Van kuponod monitorra, ha a csíknál elvágom a monitort?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Azért annyit még lehetne beszélni róla talán, hogy akkor mi ajánlott helyette, ami nem a smirglipapírral van rokonságban, és nem is kell 2 lap ahhoz, amihez a még normális Zewából 1 is elég. Lidlben a 4 rétegű rózsaszín csomagolású működött, amíg nem került 2x annyiba egy tekercs, mint a Zewa alapáron.
-
válasz
Mr.Csizmás #20556 üzenetére
-
Geo19870322
tag
Én itt szoktam venni.
Szerintem a legjobb árérték arányú törlő.
Törlőpapír -
sambenez
addikt
válasz
Ráadásul nem is zewa és nem is wc papír amiről írt.
-
csondes
tag
3 x Zewa Deluxe Camomile toalettpapír, 3 rétegű, 24 tekercs 10490 ft
-
-
w.miki
veterán
Papírtörlőt hol láttatok most jó áron?
-
abdulka1
őstag
Valentin Napi Kupon Kedvezmény
a Prevenció Patika - Online Gyógyszertárában
Valentin nap egy romantikus ünnep, amikor sok ember ajándékot ad szerelmének, barátjának, családjának vagy más fontos személynek az életében. A bőrápolási termékek, mint például a dermokozmetikumok, nagyszerű ajándékok lehetnek, mert a bőrápolás fontos része mindenki életének, és egy olyan dolog, ami kifejezi azt, hogy figyelünk a másik személy egészségére és jólétére. Így a Valentin nap alkalmából történő dermokozmetikum ajándékozás nagyszerű módja annak, hogy megmutassuk szeretetünket és figyelmünket.
Most igazán megéri nálunk vásárolni a Valentin Napi Ajánlatok kategóriából, mert minden 7000 Ft feletti rendelés után 1000 Ft kedvezményt biztosítunk.
Válogass Valentin Napi Ajánlataink közül
és használd az 1000 Ft értékű kuponodat!
VALE11 -
lorcsi
veterán
válasz
Stylewars_kp #20535 üzenetére
milyen tejet szoktatok venni inkább ?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
jack982 #20531 üzenetére
Mi teljesen leszűkítettük a bevásárlást. Csak a legszükségesebbeket vesszük meg mindenből. Mi kosarunkba csak lötyög az a kevés valami. Amit lehet próbálunk háztól venni. Nem vagyok hajlandó 6-700 forintot adni egy liter esl tejért. Uht tej meg nem tej csak fehér színű víz.
-
bul07
nagyúr
-
123xyz
aktív tag
"mivel jobb a pepsi/coca amit en iszok tonnaszam?" - hát, lehet nincs sok előnye azoknak, talán a természetes aroma. De mivel nem ismerem a drinky pontosan milyen (mesterséges) aromákat használ és azoknak milyen hatásuk van az egészségre, így ebben a kérdésben nem igazán tudok állást foglalni. Én úgy tapasztalom, hogy azoknak az üdítőknek, amik valódi gyümölcslét is tartalmaznak, azért jellemzően jobb az ízük mint az ugyanolyan ízesítésű, de gyümölcs nélküli verzióknak (szörpöknél ugyanez a helyzet). Erre céloztam azzal, hogy "legalja", de lehet felesleges volt ez a megjegyzés. Mindegy, lapozzunk.
-
bul07
nagyúr
Coca colában-ban még nincs édesítőszer ha jól tudom
Így nincs benne az a káros édesítőszer, jó cukor van benne de ha valaki módjával issza vagy fizikai munkát végez akkor nincs semmi gond, van aki a saját készítésű teát is sok sok cukorral készítiA fenti Drinky fajtából a Narancsot meg azt hiszem a Citromot én is szoktam inni, néha
-
123xyz
aktív tag
válasz
pictigjis #20518 üzenetére
Attól függ, hogy mennyire vagy hozzászokva az édesítőszerek ízéhez, mert szvsz elég domináns. Nyilván legalja üdítő, ami = víz + színezék + aroma + édesítőszer + egyéb adalékanyagok, szóval sokat nem érdemes várni tőle
(Ezzel természetesen nem akarok leszólni senkit, aki ilyet fogyaszt, csak tény, hogy az összetevőket tekintve kb a víz az egyedüli természetes alapanyag benne)
-
SzGee
aktív tag
válasz
lord_m #20512 üzenetére
gáláns...
főleg az ALDI-tól, akik az összes tejtermékük árát minimum duplázták, de van ami többel is emelkedett...főleg persze a saját márkások, hiszen azért élni nekik is kell valamiből... mondjuk tuti nem az alkalmazotti bértömeg viszi el a hasznot, jó ha 2 kassza megy nálunk általában...
-
San398
őstag
Ha már vaj, akkor melyiket érdemes venni vajas kifli sütéshez? pl az Aldisból ha már úgy is olcsóbb lett (szerintem 20éve nem vettem vajat ezért kérdezem)
-
bul07
nagyúr
válasz
Top cat #20506 üzenetére
Tudok én kétszer is fordulni
4-5db gondoltam, meg ha úgy alakul ketten leszünk így tudunk külön is fizetni
Már ha egyáltalán lesz mert Berettyóújfaluba elég kicsi készlet volt legutóbb és az hamar elfog fogyni, régen két helyen is volt ilyen most meg egy helyen fél fagyasztó szélességben -
Ra3
őstag
https://forbes.hu/penz/aldi-vaj-arcsokkentes/ [link]
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #20502 üzenetére
Ecofamilyben 1090/db, csak annak éri meg aki személyesen ecofamilybe nem, csak emagba tud menni, vagy easyboxba tudja szállíttatni (itt már csak pár ft a különbség az eco szállítva és az emag easybox között).
-
bul07
nagyúr
Esetleg próbáld ki a Penny félle Cola kólát
Penny 02.09-től (csütörtöktől)
És akciós lesz a csirkemell is
A múltkor néztem hogy akció nélkül 1999Ft volt egy zacskóval
Vennem kellene mert már csak 2db egész van a fagyasztóbaEmlékeztek még hogy 11hó elején vettem magamnak 18Kg fagyasztott hasábot, ezen hozzászólás
Na megint nézelődhettek mert már csak 2Kg bontatlan van belőle úgy hogy közben egy 2.5Kg Lidl fajta is elfogyott mellette
3hónap alatt elment 18Kg hasáb és na jó kb a 80-85% ettem én meg ennek -
Mr.Csizmás
Topikgazda
Douwe Egberts Omnia Moments örölt pörkölt kávé, 250 g - eMAG.hu 6x250g 7300 huf
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
zöld szálat hagyjuk meg a szaktopicnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest