Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
válasz
Atomantiii #21798 üzenetére
Országos, Március 20-án kezdődött.
-
Atomantiii
addikt
Tescóban rengeteg ruha termékre 50%-os akció van ahogy láttam reggel. Gondolom országosan.
-
Kaba
veterán
A Tesco clubcard appban ma nagyértékű kuponok vannak medencékre, trambulinra, játékházra stb.
-
Soulfly842
addikt
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Boundi Kávékapszula 16 db
Egyébként most is van még kávékapszula (Euronics) 'f'él' áron, de csak offline (17 üzlet).. Kedvenc üzletetet kiválasztva lehet ellenőrizni, hogy hol van készleten a környéken.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Boundi Kávékapszula 16 db
1 899 Ft / dbhelyett
999 Ft / dbAki vett át, azt írta, hogy januári gyártásúak.
-
bul07
nagyúr
Ha akartok fánkra ízre hasonlító dolgot csinálni nem hosszú és fáradságos kelesztéssel akkor ajánlom ezt
10 perces fánk[link]
Meglepően hasonlít a rendes fánkra kis lekvárral tökéletes, és olcsó alapanyagokból van
-
edk-
őstag
-
Ace owner
addikt
Sziasztok! Mosogatogep tabit hol erdemes most venni? Elfogyott a tavalyi emagos gigapack
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #21752 üzenetére
Szóval akkor nincs más alternatíva?
-
st6969
őstag
válasz
Atomantiii #21767 üzenetére
Érdekes ez, én azt gondoltam volna, olyan hülyebiztosan van ez kialakítva, mint a gyorséttermekben. Adott cuccra rá van írva, hogy hány fokra, és hány percre tedd be, a boltos meg ezt beállítja a sütőn, és kész.
Ehhez képes nálunk a Lidlben a kenyeret évek óta képtelenek megsütni normálisan (világos színű, de full kiszáradva, nem is értem, ez a kombót hogy tudja elérni), császárzsemle kb. ugyanez, ellenben az Aldiban minden kifogástalan minőségű (naná, hogy az van messzebb...). -
edk-
őstag
válasz
Ciccuka #21771 üzenetére
Azt nem a színe miatt nevezik félbarnának. A félbarna kenyér 85% BL 112 félfehér kenyérlisztből és 15% RL 90 világos rozslisztből kovászos technológiával vagy kovászt helyettesítő kovászkészítmény felhasználásával, tésztakészítéssel, alakítással, kelesztéssel, sütéssel előállított termék.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
arcsin #21765 üzenetére
Nem mindegy, melyik az a kettő? Úgyis az lesz a vége, hogy "nem volt még kirakva, amikor odamentem", "valaki gonosz vásárló pont előtte vette meg az utolsó x darabot, nekem már nem jutott", stb. Szoktál látni tőle olyan hozzászólást, amiben sikerült venni valamit neki? Ne adj isten olyan fotót tett be, amit nem a neten talált és nem stock fotó?
-
Ciccuka
veterán
válasz
Atomantiii #21767 üzenetére
Errefelé az a probléma, hogy itt mindent túlsütnek. Félbarna kenyér az esetek többségében kinézetre sötétbarna. A pogácsát és a croissant sokszor porszárazra sütik.
-
Kaba
veterán
válasz
sherlock82 #21769 üzenetére
Ma még vehetsz a CBA-ban 1990 Ft-os áron 1kg Ammerland trappista sajtot(az Aldi szokta árulni).
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Ciccuka #21764 üzenetére
Pedig van jó pár. MYPENNY szokott néha meglepően jó lenne, bár az elmúlt pár hét nem volt túl erős. Múlt héten mondjuk egy csomó sajtot találtam a Lidlbe. Öröm látni, hogy 3 ezer Ft alatt van már kilós ára néha az ehetőknek is. De persze onnan is lehetne nézni, hogy szomorú, hogy ennek is tudok örülni.
-
-
fradi81
veterán
válasz
Soulfly842 #21757 üzenetére
Mi is csak felvágottért megyünk oda, de csak amíg be nem indul itthon a sonkakészítő
-
Ciccuka
veterán
-
123xyz
aktív tag
Interspar info, hátha jól jön valakinek
Kinéztem egy akciót a Spar újságban, de az Intersparba mentem végül vásárolni, ott pedig a kassza teljes áron hozta a terméket. Megkérdeztem a vevőszolgálaton, hogy ez mégis hogy lehet, és ott kaptam azt a tájékoztatást, hogy év elejétől az Intersparban csak azok az akciók élnek, amik kifejezetten az Interspar újságban szerepelnek.
Ez számomra újdonság volt, ugyanis egészen tavalyig ez úgy működött, hogy a Spar újság minden akciója érvényes volt az Intersparban is, de mint kiderült, ez a bevett szokás idén megszűnt. Ha megnézitek a Spar újság első oldalát, régen ilyen volt:
Azóta viszont az Interspar logo eltűnt onnan és tényleg csak a Spar maradt.Szóval aki az Intersparban szokott vásárolni, az figyeljen oda, hogy a sima Spar ajánlatok ott már nem érvényesek, csak az Interspar újságban szereplő akciók.
-
Soulfly842
addikt
Lidl folteltávolítóra vadásztam (por, nagy lila, ill fehér tégelyesben szokott lenni; Vanish por mintájára sacc/kb, saját márkás). ÁLtalában találtam is, de most nem volt. Rákérdezve: időszakos termék, egyszeri akciókban kerül ki, de utána elég sokáig szokott még a polcokon maradni. Azért nem volt, mert egy ideje nem szerepelt újságban.
Tudtok javasolni valami helyettesítő terméket ár/érték arányban?
A lidl-st azért szeretem, mert kb. Vanish szint, lényegesen jobb áron. Nem lenne hátrány, ha lenne más hasonló
-
sherlock82
senior tag
válasz
Willhunting #21749 üzenetére
Nekem baba lanolinos a kedvenc. ( 2003 nyara óta )
Most baba menta férfi tusfürdőt használok, az is jó szerintem. -
válasz
Willhunting #21749 üzenetére
Én csak a Babát használom. Abból is a kakaóvajasat szoktam.
-
-
CHIPman
nagyúr
[Baba tusfürdő] 4x750ml 3200Ft, 800/db
-
abdulka1
őstag
Bubbaland.hu
Ingyen szállítás. 15.000 Ft felett érvényes 2023.04.30-ig
R32R32KK
20.000 Ft feletti vásárlás esetén 2.000 Ft kedvezmény 2023.04.30-ig
E4HE4E4X
50.000 Ft feletti vásárlás esetén 5.000 Ft kedvezmény 2023.04.30-ig
9UFFU99X -
abdulka1
őstag
ecipo.hu
14000 Ft feletti vásárlás esetén 1400 Ft kedvezmény március 31.-ig.
1400HU
35000 Ft feletti vásárlás esetén 3500 Ft kedvezmény március 31.-ig.
3500HU70 000 Ft feletti vásárlás esetén 7000 Ft kedvezmény március 31.-ig.
7000HU
140 000 Ft feletti vásárlás esetén 14 000 Ft kedvezmény március 31.-ig.
14000HU
Adidas Superstar modellek 10-30%-os kedvezménnyel március 26.-ig.
SUPERSTAR2023
9990 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes -
válasz
Beni2360 #21742 üzenetére
Hát már nagyon nem az. Szomorú, de meg tudom erősíteni a fentebb felvetetteket, kvázi sok esetben olcsóbb a zöldség/gyümölcs a Lidl/Aldi párosnál, mint a lőrinci piacon.
Talán nyáron jobb lesz a helyzet, most nem.
Van egy-két dolog, amiért megéri még piacra járni, de inkább minőségi különbség miatt, mint ár miatt. És a minőségi különbség (pl. savanyúság, tejtermékek, jobbféle pékségnél vásárolt termékek) további felárral jár.
Mézet érdemes a piacon venni. És bár szökőévente eszek húst, ha mégis, azt mindig ott veszem. Az utóbbi hónapokban jóformánt csak tojásért érte meg piacra járnom, ma már azt is inkább üzletből veszem, a 3 forint árkülönbözetért nem éri meg oda-vissza autókázni, vagy bringával/bkv-val hazaszerencsétlenkedni ~100db tojással.
Viszont a csarnok sarkán található rétesezőt jó szívvel ajánlom
-
ggeleven
őstag
válasz
Beni2360 #21742 üzenetére
Csak a szokásos...ha megveszik drágán is, akkor nem éri meg olcsón odaadni.
Ugyanez van a boltokban is. Kizárt, hogy nem rohad rájuk a 800 Ft-os kígyóubi és az 1800-2000es fürtös paradicsom, de mégsem adják olcsóbban (csak már amikor levet eresztett). Pontosabban van, aki megveszi és a statokban azt látják, hogy fogy és el lehet adni ennyiért is (vagy a felárban már extrán benne van a kidobott mennyiség ára is). Ez egy nagy és összetett kérdéskör, könyvet lehetne róla írni és még akkor sem lenne megfejtés a inflációs adatokra.
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
szabi__memo #21723 üzenetére
Krómot, zománcot, porcelánt nem bántja.
-
-
Janusz001
őstag
Vízkőoldóból ki mit használ? Hétvégi házban fúrt kút van eléggé vasas/meszes , sokat kell használni, eddig a lidl w5 vált be, mert gél állagú volt, nem folyt le egyből a felületekről, de egy ideje nem látom már.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
budipapper témát elengedhetnénk sokadjára
-
Rellind
senior tag
válasz
Beni2360 #21709 üzenetére
Tento 98ft/db szerintem a BB....
-
dvtkfan
senior tag
150 lapos. Szokták még itt ajánlani az alza-s tento-t, de nekünk az nem jön be, így maradunk a zewa-nal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest