Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Az a baj hogy megkívánom megeszek egy 100g-ost utána hetekig nem ennék, és ahogy levegőt kap kibontásnál utána csak romlik az állaga
Egy két héttel később már nem enném meg még ha le is zárnám egy olyannal ami a képen vanNa de majd ma a Román Lidl-be megnézem
Meg megnézem hogy e kupont megeszi e a rendszer , ahogy nézem még összeghatár sincs megadva amennyiért vásárolni kellene
[kép], [kép], [kép] (Google telefonos fordító kép funkciója és már fordít is) -
bul07
nagyúr
Láttatok valahol emberi áron 100g-os sós földimogyorót
Pl ilyenre gondolok [link]Lidl, Pennybe és csak 200-250g verziókat találtam
Nekem az egyszerre sok, 100g pont elég és aztán hetekig nem kívánom
-
sambenez
addikt
válasz
Soulfly842 #21292 üzenetére
Gondolod az Aldi tehet róla?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
[Bombay Sapphire Sunset gin, 0,7l, 43%] 9k (13k idrinks)
-
Ciccuka
veterán
válasz
Soulfly842 #21292 üzenetére
Lidl 200g töpörtyű 1399-be kerül
-
Soulfly842
addikt
Ez az aldi tényleg kezd elszállni.
Hirtelen vennek kellett mentes vizet az oldalbordámnak az adliban.
Szentkirályi 199 Ft brr...
-
KMT
addikt
-
Ciccuka
veterán
IDEAL fekete szemes bab, 900 g visszahívás
-
kircsi21
csendes tag
válasz
Stylewars_kp #21288 üzenetére
Az én értelmezésem szerint igen, bár kérdés, hogy te kit hívsz új ügyfélnek. Ez a Gold 2.0 látszólag 2015 eleje óta létezik és 2016 februárja óta van a 3 részletes könnyítés, egészen eddig évente hosszabbítgatták és most először húzták meg március végével a kiterjesztést. Könnyen lehet, hogy nem lesz már hosszabbítva. De aki addig nyit ilyen számlát, annak március végéig él a 3 részletes fizetési lehetőség.
-
kircsi21
csendes tag
A dolgok jelenlegi állása szerint már szigorítottak is, a max. 3 részlet a jelenleg hatályos hirdetmény szerint már csak március végéig lehetséges, utána egy összegben kell a 400k. Hacsak nem lesz időközben egy újabb hirdetmény egy kedvezmény-hosszabbítással (ahogy eddig is történt).
-
st6969
őstag
Érdekes, a Penny nagyon későn reagált, és sokáig várt a passzírozott paradicsom áremeléssel. Ez a 349Ft már az emelt ár, sokáig 249Ft volt. Érdekes, hogy még mindig 100Ft-tal olcsóbb, mint a Lidl, pedig általában fillérre ugyanazt az árat lövik be mindenhol. Az Aldinál is 400 alatt van, ha jól emlékszem.
Minőség szempontjából szerintem nagyon változó mind a három. Legutóbb Pennysből főztem, nem sok íze volt, Lidl-ösnek remek. Máskor meg pont fordítva... -
sambenez
addikt
válasz
Stylewars_kp #21275 üzenetére
Szerintem nem, de még soha nem próbáltam. Annyi kp még nem kellett, hogy kiderüljön.
Ott van előtte:
"ATM díjai 2 db és/vagy 150 ezer forintot meghaladó tranzakciók esetén." -
sambenez
addikt
Például:
ATM díjai 2 db és/vagy 150 ezer forintot meghaladó tranzakciók esetén. Postahelyi készpénzfelvételek díjai
Gold: Raiffeisen ATM-ből: korlátlan számban díjmentes Egyéb ATM-ből és postahelyről: 822 Ft/tranzakció
Gold 2.0: adott hónapban a 3. és 4. alkalom/és/vagy 150 ezer forintot meghaladó első két alkalom, ha az Raiffeisen ATM-ből történik: 0 Ft
Efelett Raiffeisen ATM-ből: 0,70% min. 295 Ft/tranzakció Egyéb ATM-ből és postahelyről: 1,40% min. 884Ft/tranzakció -
st6969
őstag
"Ha nincs nettó 400k a fizetés, akkor nyitni kell mellé egy Cetelem Takarékszámlát és minden hónapban oda-vissza utalni annyit, ami hiányzik hozzá. Az is teljesen ingyenes."
Bakker, ez az igazi feketeöves spórolás!
De nem feltétel, hogy munkabér jellegű legyen a 400k?!
Ez itt simán lehetne akár ontopic is szerintem (ha mégsem, akkor valaki tegye off-ba pls), ugyanis a Premium Gold 2.0 a létező legjobb csomag itthon, ugyanis szinte semmiért nem kell fizetned, akkor sem, ha 30millió Ft-ot utalsz belföldre minden hónapban, és van mellé 50 csoportos beszedésed...és még kp-t is valami brutál magas összeget vehetsz ki szintén ingyen, és nem csak Rafi automatából. Viszont nincs Google Pay (Rai Pay-t hagyjuk), de erre találták ki a Curve-t -
FireFox1996
őstag
válasz
Mr.Csizmás #21263 üzenetére
Pontosan! Nyilván ha nincs jobb megoldás, akkor több kört kell talicskázni
Én pl. Lidl-lel kezdem, aztán haza felé beugrok a Penny-be, aztán Aldiba, és végül a Sparba. Szerencsére az útvonalon vannak mind, nem kell kitérőt tennem, csak figyelni kell az akciós újságot -
edk-
őstag
válasz
Stylewars_kp #21250 üzenetére
Már ha a munkáltatód hajlandó drágábban nemzetköziben utalni.
Ha nem, a Wise lehet alternatíva.
Ha csak a bankköltségen akarsz spórolni, akkor lehet Raiffeisen Premium Gold 2.0 (ez lehetne egy felnőttcsatorna neve is). Havi 400k bejövőnél nincs számlavezetési díj és minden utalás teljesen ingyenes. Ha nincs nettó 400k a fizetés, akkor nyitni kell mellé egy Cetelem Takarékszámlát és minden hónapban oda-vissza utalni annyit, ami hiányzik hozzá. Az is teljesen ingyenes. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #21263 üzenetére
Mifelénk nem is szállítanak házhoz, pedig nem egy utolsó zsákfaluról van szó.
-
Top cat
addikt
válasz
Mr.Csizmás #21260 üzenetére
Kíváncsi voltam, mikor és ki fog szólni.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Revolut topic (tudom, én is
)
-
Vérboci
addikt
válasz
Mr.Csizmás #21255 üzenetére
bár ilyesmit lepapírozni Magyarországon sem népünnepély, nemhogy Litvániában
-
sambenez
addikt
válasz
Mr.Csizmás #21255 üzenetére
Napláne.
-
FireFox1996
őstag
válasz
Ha csak 100-200e ft lenne a béred, akkor talán mehet, ha ennél több, én sem utalnék rá a fizumat, ahogy a másik kolléga is elmondta a véleményét.
-
Top cat
addikt
válasz
Nekem nincsen revolut számlám. De munkabért nem utaltatnék oda.
sambenez
Csak ha valamiért zárolják a revolut számládat, elég macerás újra engedélyeztetni.Mr.Csizmás
Kisebb a fedezete mint az OBA-nak. -
Ciccuka
veterán
Spar 5000-es online kupon 25000 felett (30000-nél használható)
-
Ra3
őstag
válasz
Top cat #21246 üzenetére
Jobban, nekem most 17500ft-ot adna.
Nincs túl sok feltétel most se, használni kell a kártyát 3 alkalommal vásárlásra és annyi.
2-3 hónapja egyik ismerősnek küldtem meghívót, rakott rá egyből pénzt, kifizetett vele 3 közüzemi számlát és már jött is a pénz.@Csizmás: előző körben nekem is csak 4-5000 volt, pedig metal vagyok a novemberi akció óta, mindent is onnan veszek kábé.
-
sharp4
őstag
válasz
Soulfly842 #21178 üzenetére
A normális minőségű eddig is az volt..
-
Top cat
addikt
válasz
Mr.Csizmás #21242 üzenetére
Nem követem, úgyhogy nem tudtam.
És mennyi az annyi?
-
Top cat
addikt
válasz
Mr.Csizmás #21240 üzenetére
Nem adnak hozzá már ingyenpénzt.
-
st6969
őstag
Annyi, hogy ha Revoluttal fizettek hétvégén, legyen váltva előre euró, a hétvégi váltási felárat elkerülendő
Nekem van, mert 1-2 hónapja 402-nél váltottam egy nagyobb összeget, mondván, hogy itt az idő, ennél jobb nem lesz, megcsináltam az év üzletét -
Cheif
tag
Igen és is revoluttal szoktam.
-
Cheif
tag
válasz
Chrystall #21229 üzenetére
Mi is átjárunk, szerintem a minőséggel nincs gond. Nekünk olyan mindegy, hogy a komáromi vagy a komárnói lidlbe megyek. Most csütörtöktől pl 0,69€ lesz a 1,5%-os tej, 2,99€ a virsli, a túró általában féláron van, mint itthon stb. és még az üzemanyag is olcsóbb kint, akkor már tankolok ott, azon is van 30-40ft literenként.
Olcsóbbak állítólag a ruhák is, bár külön olyan boltban még nem voltunk.
Persze ott is van, ami drágább és itthon éri meg, ezeket ki kell tapasztalni. -
Chrystall
senior tag
válasz
gangstagergo #21223 üzenetére
Igazából most ez csak egy random kiruccanás volt. Szoktam menni erre a helyre, kellett másért is menni, alkoholért mindig megéri (mint látni 1 üveg ital visszahozta a teljes benzint), plussz nem írtam bele ebbe olyanokat, amiket nem tudok összehasonlítani, de már régóta vágytam rá (1 doboz Deli csoki, rekesz cseh sör). De mostmár hogy látszott mi mennyi, így máskor bátrabban vásárol az ember, meg persze a minőséget is ki kellett előbb próbálni (vacak-e a szalámi/puding/chips vagy nem). Mindent összevetve, én most több hétre ezzel megvettem ami nekem egyedülállónak kell, és a mérleg az, hogy ha megint vásárolni kell menni, megint oda megyek. Főleg így hogy lett szlovák Tesco Clubcardom is. Ha pl. lenne megint ez a 2L Coca Cola 350ft. akkor azonnal mennék több rekesszel venni.
-
bul07
nagyúr
-
123xyz
aktív tag
szintén eMAG : Bref Color Aktiv Flower toalett frissítő, 4x50g - eMAG.hu 699 ft
-
123xyz
aktív tag
eMAGon a Pur mosogatószer el van árazva: Pur Lemon kézi mosogatószer, 4500ml - eMAG.hu 1299 ft, egy próbát megér
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Chrystall #21222 üzenetére
Ha az alkoholt nem számítjuk bele akkor nem sokat spóroltál. De persze elfogadom ha ilyen életet élsz, hogy ezekre van szükséged akkor nagyon is megéri kimenni
Nem tudom mennyi ideig tartott ez a kaland, de gondolom nem fél óra háztól házig bevásárlási idővel együtt amit itthon is végre tudnál hajtani. De mondom ezt úgy, hogy olyan helyen vagyok ahol szinte minden sarkon van egy Aldi/Lidl/Spar/Tesco. Emiatt szerencsésnek is érzem magam.
-
Chrystall
senior tag
Kiugrottam ma én is haverokkal Szlovákiába. Lidl-be, Tesco-ba meg Fresh-be mentünk ott. Utiköltség részemre 2000 forint volt. Itt a költés mérlege, szlovák meg itthoni árak, €-ban. A mennyiségek azonosak, úgy néztem ki az árat:
csokis keksz - fizetett: 2.18 / itthon: 3.38
paradicsom szósz - fizetett: 4.95 / itthon: 5.90
sürített paradicsom - fizetett: 3.16 / itthon: 3.68
puding - fizetett: 1.60 / itthon: 1.84
pepperoni - fizetett: 1.39 / itthon: 1.10
sertésvirsli - fizetett: 3.99 / itthon: 4.75
spaghetti - fizetett: 1.78 / itthon: 3.17
tofu - fizetett: 4.48 / itthon: 7.60
túró - fizetett: 5.18 / itthon: 7.40
chips - fizetett: 2.54 / itthon: 3.66
kaiser szalámi - fizetett: 5.27 / itthon: 5.34
Stroh rum - fizetett: 14.82 / itthon: 31.76
Tanqueray Gin - fizetett: 16.99 / itthon: 27.26
Coca Cola - fizetett: 7.80 / itthon: 8.52
39,23€ spórolásSajnos a Tescoban lecsúsztam a 350 forintos 2l-es kóláról.
-
válasz
Soulfly842 #21218 üzenetére
Árszenzitív vagy?
-
lord_m
senior tag
válasz
Soulfly842 #21218 üzenetére
Mondom, többféle! A kép csak illusztráció.
-
lord_m
senior tag
válasz
Soulfly842 #21212 üzenetére
Csütörtöktől a Penny Fancy folyékony szappan utántöltő 450ft/liter lesz. Többféle.
-
válasz
Soulfly842 #21214 üzenetére
A sensitive cuccok is sokszor azt jelentik, hogy kispóroltak valamit.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Mr.Csizmás #21213 üzenetére
Valamilyen alsóáras sajátmárkás valaminek tűnik, amire az is rá van írva, hogy ECO, ami a krémszappanhoz képest nem jó ómen, mert ált azt jelenti, hogy valamilyen tudatos köntösbe, valami hígabb 'ost raknak
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #21212 üzenetére
mondjuk egyiket se ismerem, csak kiszúrtam hogy ez akciós, a többi nem
gvh kuponhoz jó lehet kiegészítésnek, minap így vettem egy 7k-s szandált, hogy hozzáraktam egy kiló aszalt paradicsomot
-
Soulfly842
addikt
válasz
Mr.Csizmás #21211 üzenetére
Eco Family-kben a Well folyékony szappan alapáron ennyi, annak aki nem akar rendelni/mással rendelni (üzletekben általában nagyobb a kínálat, mint webshopon).
de volt másfajta is, gyak ue. az áron, de azt most nem látom WS-n.
á, de meg van.
Jade folyékony krémszappanok.
Olcsóbb is. 570 és szerintem egész jó az árhoz képest
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
[AlzaEco Milk & Honey 1 l utántöltő] 670 ft (ofc többet rendelni/mással éri meg)
-
válasz
FireFox1996 #21204 üzenetére
Ez még mindig így megy?
-
válasz
Top cat #21200 üzenetére
Számomra a Lidl megoldás a legjobb - előre aktiválod a kupont, majd a pénztárnál csak leolvasod _egyszer_ a kártyakódot és utána a rendszer tudja mit kuponoztál össze magadnak.
#21202 Kaba: pontosan, de ott magamtól kellett rájönnöm erre, mivel ezt az eladónők is rosszul tudták.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest