- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz bacsis #13296 üzenetére
OsmAnd+
Sajnos fizetős, de nagyon megéri az árát! A mostani árát nem tudom, emlékeim szerint legalább tíz éve fizettem érte valami 1700 forintot! Azóta már egy csomó telefonomon és tableten használtam. Pár száz forintért megvettem hozzá a szintvonal pugin-t is. A természetben való túrázáskor jól használható! -
Pocak89
senior tag
válasz kuksa90 #13297 üzenetére
Köszi! Na kiderült mi volt a ludas. Az ES file explorert használom és bekapcsoltam a kukát benne, mert volt korábban, hogy olyat töröltem amit nem kellett volna. És az azóta törölt elemek foglalták a helyet Legalább tudom, hogy ezután figyeljek erre is
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
Pocak89
senior tag
Felmerült egy érdekes dolog nálam. Felraktam az új EU romot és jelezte, hogy kevés a hely. Mondom mi a franc ez. Elkezdtem kutakodni és a tárterületnél azt írja a képek és videókra hogy 35 GB holott ha ténylegesen rámérek a mappára ~8 GB, illetve egyéb fájlokra 63 GB-t ír. Ha kijelölöm az összes mappát és megmérem a méretét akkor is ~40 GB-re jön ki. Nem tudom, hogy mi az a maradék hatalmas méret. Esetleg ötlet vkinek? Nem szeretném formázni és újra belakni az egészet
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
Digger
senior tag
válasz bacsis #13292 üzenetére
Nézd meg ezt a térképet!
Szerintem az egyik legjobban használható offline térkép! Csak azt töltöd le amelyikre szükséged van, még otthon. Rendszeresen és sűrűn frissítik a térképet. Túrázáshoz is kiváló, de ahogy látható a városokban is tökéletes!
Itt például a kedvedért egy Velence térképrészletet készítettem!
Mint látható, az épületek alaprajza is rajta van a térképen![ Szerkesztve ]
-
kuksa90
őstag
A MI8Pro meg nincs a támogatott listában...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Smiro
senior tag
válasz bacsis #13284 üzenetére
A S...c progiban több, mint egy éve benne van a valós idejű navigálás. Igaz, kis extra pénz, igaz az is, csak autós, nem gyalogos módban. De ha nem forgalomtól elzárt területen bandukolok, akkor akár így is jelzi. Épp ennek használata miatt vettem ezt a telót, mert a házak közt (L5) egyszerűbb idegen nagy városban így navigálni. Eddig teszi is a dolgát rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
-
Steve1207
veterán
válasz bacsis #13284 üzenetére
Elméletileg még csak a bétában van benne, viszont a helyi idegenvezető szintben is minimum 5-ös szint fölött kell lenni, hogy használni tudjuk, legalábbis ilyesmit olvastam az első hírekben. Nekem nem megy, igaz nincs meg a szint se, bármilyen apk-val is néztem eddig, soha se dobta fel gyalogos módban a lehetőséget.
.
-
bacsis
Közösségépítő
Skaccok!
Valaki próbálkozott már MI8-on beröffenteni az új Googlemaps-et ami használja ezt a kiterjesztett valóságos témát?
Én nekem ez most bitang hasznos lenne a hétvégén. De csak nem sikerül beröffentenem -
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Most vettem a telefont és szeretném majd feltenni a Google Kamerát.
Ez jó lesz? San1ty's F1v9.4a, vagy nézzek régebbit?
iyen fájlneveket találtam még:
GoogleCamera_6.2.030_stable_alt,
MGC_6.1.013_MI8_FINAL_V1_by_BSG,
MGC_6.2.030_RazerPhone2_V5,
stb.Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
DanielK
addikt
Ha valakinek gyorsabban merülne az átlagosnál. Most szinte minden nap fotózok, így van nálal powerbank, szóval ezt az infót nem tudom alátámasztani
-
Steelheart2
őstag
Jött pár alkalmazás frissités a global stabilra.Többek között a Launcherhez is,amibe bekerült az 5x6 os kezdöképernyö elrendezés.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
kirk01
tag
válasz noorbertt #13233 üzenetére
A *#*#869434#*#* kód beütését követően a SIM-kártyák/Sim-kártyák beállításai/ menüpontban megjelenik a Wi-FI hívás opció. A hálózat elsőbbségi jogainál érdemes a Wi-Fi előnyben részesítését beállítani.
Sajnos működés közben még nem sikerült tesztelnem. Egyenlőre csak VoLTE kijelzést látok...
Elképzelhető, hogy szolgáltatói oldalon is engedélyezni kell! (ha lehetséges egyáltalán)[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Sziasztok!
Használ valaki Mi8-ban vodafone simet?
Valamiért csak H+ megy a mobilnet, ott, ahol a párom Huawei Mate20 Lite-je simán viszi a 4G-t.
A SIM az 1. tálcában van, nincs benne másik kártya.
Gyári ROM van a telefonon.[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
válasz Attipapa #13266 üzenetére
Az volt az érdekes,hogy miután ujraraktam a programot és ugyanugy betalloztam neki a mappát,elsöre felment. Le kellett cseréllnem az Eu devet,mert nagyon ette az akksit,még kikapcsolt kijelzövel is.Max 1.5 orás SoT om volt vele.Pedig 2 xer ujraraktam.
[ Szerkesztve ]
-
Attipapa
aktív tag
válasz Steelheart2 #13263 üzenetére
Én tudom! . Ha valóban ez volt a hibaüzenet,hogy nem találja a flash_all.bat. fájlt. Akkor csak egy hiba lehetett.......nem volt ott látható módon. Lényeg,hogy sikerült
[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
válasz Steelheart2 #13263 üzenetére
Szuper, örülök, hogy sikerült.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz Steelheart2 #13261 üzenetére
A kicsomagolt mappára gondolsz?
Nem tudok most ebben segíteni, már nem vagyok pc közelben és letöröltem mindent. -
g_g_g
Topikgazda
válasz Steelheart2 #13259 üzenetére
Én most letöltöttem, hogy megnézzem, hogy is van pontosan.
Úgy van, ahogy (#13258) Attipapa is írta.Ezt töltöd le:
dipper_global_images_V10.3.3.0.PEAMIXM_.tgzEzt kicsomagolva, kapod ezt:
dipper_global_images_V10.3.3.0.PEAMIXM_.tarMajd ezt is ki kell csomagolni, ekkor kapod ezt a mappát:
dipper_global_images_V10.3.3.0.PEAMIXM_20190625.0000.00_9.0_globalNa, ezt az utolsót kell betallóznod.
Én Total Commandert használok, azzal ez egész folyamat néhány kattintás
[ Szerkesztve ]
-
Attipapa
aktív tag
válasz Steelheart2 #13256 üzenetére
Bárhonnan,és bármilyen nevű mappából be lehet olvastatni. A lényeg,hogy ha megnyitod,a tgz.fájlt,akkor kapsz egy tar. fájlt. Ezt a tar fájlt csomagold ki egy általad kreált,bármilyen nevű mappába. Ezt tallózd be bárhonnan,nem kell hogy c meghajtón legyen. Pendrive- ról is beolvassa.
-
Peter.70
addikt
válasz Steelheart2 #13254 üzenetére
Ne külön mappába rakd a ROM-ot, hanem a gyökérbe
-
Steelheart2
őstag
Ez eggyetlen külömbség hogy nem a c meghajtora csomagoltam ki a letöltött fastboot romot.Megprobalom ugy.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz Steelheart2 #13254 üzenetére
Ezen videó alapján meddig jutsz el?
YouTube -
Steelheart2
őstag
Igen,az összefoglaloban levöl linkröl,a legutolso stabilt.Azt hiszem a 10.3.3.0 számut.2.39 Gb.
A miflash program ezt a hibát irja ki: can not found flash_all.bat.
Letöltés után a fájlt az asztalon egy mappaba raktam.[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
válasz Steelheart2 #13252 üzenetére
Fastboot ROM-ot töltöttél le?
-
Steelheart2
őstag
Mit ronthattam el?Eu devröl szeretnék visszatérni global stabilra.Az összefoglalo szerint letöltöttem a Miflash progit és az utolso global romot.Fennt probálltam betölteni a romot,de nem talállta,igy kicsomagolltam egy mappába.Ugy megtalálja,de hamar,0 sec alatt ,végigfut a telepittés és fastbootban marad a telefon.Ujraindittás után,marad az Eu dev a telon.Mit rontok el?Köszi szépen!
-
Nagya21
addikt
Szolgálati Közlemény!!!!
Ha már volt elnézést.
Szóval ha eddig az LTE/UMTS auto PRL-t akartuk beállítani (energia takarékosság miatt) akkor a *#*#4636#*#* kódot kellet beütni, és utána átállítani.
Naszóva amit ma találtam:
beállítások-a telefonról-belső tárhely sokat tapizni, és bejön a telefon adatai, és voilá mehet a LTE/UMTS auto PRL.Üdv Nagya
UI: ha nemvolt akkor sztem mehetne az összefoglalóba.
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
g_g_g
Topikgazda
válasz bacsis #13248 üzenetére
Igen, telefonra telepíted az alkalmazást, gépre nem kell telepíteni semmit, böngészőből használható.
Airdroid
Aztán vagy csinálsz fiókot az airdroidban vagy nem.
Ha nem, akkor a böngészőbe beírsz egy megadott belső hálózati címet és már használhatod is.
Ha csinálsz fiókot, akkor az airdroid weboldalán is bejelentkezel és már működik is (így több opciót érsz el, mint fiók nélkül).
Egyszerű a használata.[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
válasz Zsoleszhun #13244 üzenetére
Ránézek, köszi
-
Zsoleszhun
addikt
válasz noorbertt #13233 üzenetére
A PDC tool megoldás 9.7.18 óta működik a heti frissítések után is.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
senior tag
válasz ShadowLac #13218 üzenetére
Hát az is kilőve mivel én is kék szolgáltatós vagyok meg ő is... nálam ilyen hiba nem jelentkezik ott akkor abban a percben hívom őt minden oké, ha a mi 8 pro-val hívom magam akkor neki meg kisípol....
lafaty80: és több embernél is van neked ilyen? Csak mert itt kapásból vagy 5-7 embert hívott próbaképp és csodálkozott is, hogy mindenki egyidőben van kikapcsolva?
Nálam 2x kisípolt ha hívott 3-ra meg sikerült csengett..[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz bacsis #13236 üzenetére
A 9.8.9 elvileg már tartalmaz erre ikont
Képeknél passz, arány van csak igen, mindig maxot lövi.
File átvitelt én FTP-n oldom meg (beépített, 5Ghz-en 30MB/s tud), így kábelest is passzolom.
Képes kérdést nem értem. Galéria, és ott az összes kép kicsiben. 2 ujjal lehet nagyítani a méretet vagy kicsinyíteni.[ Szerkesztve ]
havri
-
bacsis
Közösségépítő
válasz havri1 #13232 üzenetére
de tök jó.. és ha nem találok egy ikont hogy a pélóba keresek rá a programra?
Újabb kérdés! Hol/hogy tudok a képeknél felbontást választani? csak a képarányt találtam meg, meg a minőség beállítását
ÉS még egy: Rákötöm a gépre, azt mondom hogy file átvitel, hallom hogy a Windows "felveszi" az eszközt de sehol nem jelenik meg. HA rámegyek hogy kép átvitel, úgy jó, csak épp új mappát/egyéb file-t nem tudok átvinni...
Jahh igen és egy utolsó: Míg a G4-emnél most is a képek között böngészve kicsibe látom a képeket, míg itt csak a sablon borítóképet látom minden egyes képnél... Erre van valami trükk?
Köszönöm előre is -
noorbertt
őstag
voWIFI témában van valami előrelépés? Akár EU miui romon.
Digi szolgáltató:) -
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Most váltottam le jó öreg G4-emet, és hát vannak érdekességek ebben az új androidban.
Először is, hol találom az "alkalmazások" menü-t? Itt tök nincs olyan, míg a G4-nél volt ez az alkalmazások ikon ami alatt elértem az összes telefonon lévő alkalmazást illetve tudtam keresni is...
Ezt most itt hogy csalom elő? -
havri1
félisten
Az OTA szerver csak nálam szarakodik úgy...egy éve kb?
Sose sikerül leszednie a filet.havri
-
havri1
félisten
Fényerő nálam vaktozott, vagyis a vezérlése. Lassabban adja rá ébredéskor. Ez tuti nem így volt update előtt nálam. Sokszor vakított. Most alulról ébred.
havri
-
gigabytman
tag
Arra mi a szakmai magyarázat, hogy a legkisebb változtatásnál is az új verziókban a file mérete gyakorlatilag konstans, 1,9-2,0GB terjedelmű?
Más telefonoknál egy javítás, update kijön max. néhány száz megabyte-ból.
(Azt még értem, hogy a "mindent helyreállító" fastboot ROM-ok nagy méretűek.) -
g_g_g
Topikgazda
válasz retesz147 #13221 üzenetére
Itt is van az infó róla.
9.8.9 verzió. -
havri1
félisten
Hm, jött egy frissítés az utolsó romra ha jól látom.
havri
-
senior tag
Üdv
Találkozott már valaki olyan jellegű hibával, hogy ha telefonálni akar az illető ( egy rokonom akinek vettem a mi 8 pro-t ) akkor egyszerűen sípol mintha ki lenne kapcsolva a hívott fél?
Elsőre azt gondoltam, hogy nyilván térerő vagy tényleg ki van kapcsolva vagy beszél a másik fél, de mondjuk egyszerre egymás után 8 embernél azért ez már elképzelhetetlen
Ott ültem mellette, 3x hívott próbaképp abból 2x nem sikerült, harmadjára tudott hívni... -
havri1
félisten
válasz Steelheart2 #13214 üzenetére
Még valami az eszembe jutott. Hetekkel ezelőtt valamelyik build óta, van egy bug, ami miatt minden appot betesz az automatikus indításba a miui. Ezt érdemes atnezned.
Biztonság ikon, alkalmazáskezelő, engedélykezelő, automatikus indítás. Én itt csak a azokat hagyom bent, amiket tényleg rendszeresen használok. 4-5 app.havri
-
havri1
félisten
válasz Steelheart2 #13214 üzenetére
Ez nagyon sok, igen.
Ha lejjebb görgeted, írja, mi fogyasztott mennyit, abból ki lehet indulni.
Én a helyedben még FR előtt egy sima wipe-ot (cache +dalvik) még csinálnék, lehet csak egy playes program frissítése okozza.havri
-
Steelheart2
őstag
válasz havri1 #13211 üzenetére
Laci laci Nem cloudbol állitottam vissza.Mindent eggyesével letöltöttem.
Ez a program nekem bekapcsolt kijelzövel 34% ot irt,kikapcsolt kijelzövel pedig 12% ot.Képernyöfotot azért nem tudok felrakni,mert most értem haza és mivel kikapcsolt a telefonom,ugy hogy 11 orakkor vettem le töltöröl,igy töltöre kellett raknom és már mást ir.
Hard resetet hogy érdemes csinálnom?Twrp böl vagy gyári beállitások visszaállitása?Ha Twrp,akkor mit töröljek a wipe mappában?Köszi szépen!
Szerkesztve :
Sikerült egy fotot lönöm az átlag fogyasztásrol,ami a mai stat:[ Szerkesztve ]
-
Sorge
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék, mi lehet a hiba? Szeretném nyitnia a bootloader-t. Fejlesztői módnál, USB hibakeresés engedélyezve, OEM feloldás bekapcsolva, majd amikor MI fiókomat szeretném hozzáadni a Mi Unlock Status lehetőségnél, folyamatosan ezzel a hibával dob ki: "Nem sikerült hitelesíteni, próbálja néhány perc múlva". Vártam jó pár percet többször is mindig elakadok itt. Vajon mi lehet a megoldás köszi előre is.
-
havri1
félisten
-
laci laci
addikt
válasz Steelheart2 #13207 üzenetére
De ugye nem cloudból állítod vissza az appokat? Mert nem jó úgy..
Smiro válasz : Köszi..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
K82
őstag
válasz Steelheart2 #13200 üzenetére
Nem, csak a gyorsítótárat (=cache) törli.
Bocs, frissítettem de nem vettem észre h új oldalon vannak a válaszok.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Steelheart2
őstag
-
havri1
félisten
válasz Steelheart2 #13205 üzenetére
Wipe cache+dalvik volt?
tedd fel aAccuBattery-t, statnak nagyon jó.
Nekem finomhangolva van a rendszer..akkukímélő aktív éjjel, meg sebességgyorsításnál minden ki van lőve kijelző kikapcsolás után 10 perccel.havri
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz Steelheart2 #13200 üzenetére
nem, nem.
Nem töröl semmi észrevehetőt, csak a szemetet.
Éjjel mindenkinek más hosszúságú, van akinek 4 óra, van akinek 12 óra. Mit értünk alatta?
Mélyalvásban kb 2-3h/1% a normális.havri
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Parfüm topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mercedes topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- AliExpress tapasztalatok
- Temu
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest