- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Karavik #15199 üzenetére
Természetesen be van kapcsolva, és nekem is be volt Android Wear OS-en.
Én úgy látom, hogy ez Xiaomi Android 10 hiba. (Mi8 és Mi9-ben jelen van, eu-n és stabilon is)
Amellett, hogy kb 3/4 évig használtam a mi8-at Android Wear OS órával 9-es rendszeren soha semmilyen hiba nem volt, most néhány hete visszamentem Android 10-ről 9-es rendszerre, és ismét napokig hibátlanul jöttek a Viber értesítések az órára.
Más kérdés, hogy a régi verzión nincs ilyen jó a telefon, illetve kevésbé is bírja az akkumulátor, ezért ismét 10-en vagyok." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Karavik
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz perzeus #15195 üzenetére
Ugyanazon a véleményen vagyok mint Zsoleszhun.
Nekem már az elsők között volt Mi 9-em, de a kamera nagyon megbukott, és éppen a stabilizátpr hiánya miatt.
Bemozdul, elmosódik, homályos, és ez hatványozottan igaz lesz minél sötétebb van, de már beltéren is problémás, ahol nincs annyi fény, jön a nagyobb záridő és vele a gond." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz havri1 #15194 üzenetére
Ma egész nap együtt melóztam a munkatársammal.
Nekem szépen jöttek a viber üzenetek az órámra (tizen), neki meg semmi a stratos 2-re.
Mi 9 android 10.
Tiszta ideg volt, újraindítás óra, újraindítás telefon, de továbbra is néma a viber esetén.
Én is ugyanezt tapasztaltam adroid wear-rel, szóval itt valami biztos, hogy hibás![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
perzeus
tag
Sziasztok!
Nem tudok dűlőre jutni...
Mi8 vagy Mi9? Főleg fotózás, videózás, ami fontos.
Alzán most Mi8-at (64GB) 81000-ért, Mi9-et (64GB) 92000-ért tudnám megvenni..
Vélemény?Gábor
-
Karavik
veterán
válasz DanielK #15175 üzenetére
Nem igazán. Az a baj, hogy a TWRP hiába tudja kezelni a titkosított data partíciót, viszont global stabilról xiaomi.eu-ra váltáshoz format data szükség ahhoz, hogy a rendszer bebootoljon, a format data pedig eltávolítja a titkosítást. Itt pedig bezárul a kör...
Rendszer alól indított telefon titkosítást azóta még nem próbáltam...
Állítólag ezzel a módszerrel megoldható, de jómagam nem kísérleteztem vele: [link]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
DanielK
addikt
Eddig a gyári töltővel azt írta ki, hogy gyorstöltés. Sima nem gyors töltővel azt, hogy töltés.
Most az ipad pro töltővel azt írja ki, hogy szuper-gyorstöltés. Ez mit jelent? Ez mi csoda? -
-
Stonerice
őstag
Sziasztok.
Nektek az legújabb global romon melyik SIM
hálózati profillal a legkisebb az akkumulátor merülése stand by (vagyis amikor alszik és nem használjátok a mobilt) módban?
Tudjatok... *#*#4636#*#*
Lte/UMTS auto(prl)
Vagy LTE/WCDMA ?
köszi.Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Karavik #15185 üzenetére
Mennyi ideig szokott nálad menni egy rendszer?
Csak azért kérdezem, mert amikor nullazom vagy a telefont, vagy az órát, pár napig hibátlan, de megmagyarázhatatlan okok miatt egyik pillanatról a másikra elmarad a Viber továbbítása az órára.
Ebből lett elegem, hogy 2-3 naponta újra kellett rakni az egyik eszközt." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Peter.70 #15183 üzenetére
Ok., így érthető a dolog.
Sajnálom egyébként az előző órámat az LG-t, kénytelen vagyok meghirdetni, mert összességében jobban szerettem, mint a Samsungot, viszont ezzel nincs ilyen gond." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Peter.70 #15181 üzenetére
Android 10-en volt jó a stratos 2?
Nekem csak Android 10-nel jelentkezett ez a hiba, és a munkatársam stratos-a is a Q óta rossz." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Peter.70 #15179 üzenetére
A Vibert is?
Milyen óráról van szó?
Kollégáknak Amazfit stratos 2 van mi9-cel és neki is az Android 10 óta csak a Viber nem jön meg." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
havri1
félisten
Nekem az elmúlt 2 dev óta megint akadozgatnak az animációk, pedig már gombokat használok, nem is gesztus..
havri
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Peter.70 #15173 üzenetére
Én le is cseréltem az órámat néhány napja.
Most samsung watch van, ez eddig minden értesítést kezel, bár ha 1-től több viber üzenet jön csak annyit jelez, hogy új üzenetei jöttek ide: Viber. (Ez probléma az android wear-nél is)Egyébként ez a telenon is csak így jeleneik meg, és ugye az óra, a telefon, egy a kezeden lévő kijelzője.
Ezt kérdeztem már itt is, de nem jött rá válasz, hogy jó lenne, ha olyan lenne az értesítés a TELEFONON, hogy minden egyes értesítés külön-külön megjelenne (nem összefüzve) úgy, ahogyan apple-ön.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
vamosip
tag
Legújabb global stabil óta elég sokszor újratölti az asztalt. Lehet evvel kezdeni valamit?
-
spiky03
veterán
válasz st6969 #15158 üzenetére
Az nekem is kivan teve az az ikon.
De nem csak az olvasara gondolok, hanem pl kepek mutogatasara es egyeb olyan dolgokra aminel nem szeretnem ha lezarna a kijelzo.Nah mindegy ha nincs akkor nincs. A Sonyban azert jo volt ez a feature.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
st6969
őstag
válasz spiky03 #15156 üzenetére
Nem tudom, van-e ilyen beállítás, de...
Hát ha egy hosszabb cikket olvasol, és kikapcsol a kijelző, akkor vagy nagyon apró betűvel, tömött sorokban van írva, vagy nagyon lassan olvasol Ha ugyanis görgetsz, akkor újraindul a számláló. Létezhetetlen, hogy 1 oldalnyi átlagos betűnagysággal írt szövegre 30s vagy max. 1 perc ne legyen elég
A főképernyőre widgetként amúgy ki lehet tenni a képernyőzár ikont, azzal szoktam zárni, he leteszem a telefont. Így a fizikai gombot is kímélem. -
spiky03
veterán
Olyan beallitas van valahol a teloban, mint a Sony XZben,hogy erzekeli ha a kezemben fogom es akkor addig nem kapcsolja le a kijelzot?
Mert pl ha egy hosszabb cikket olvasok akkor van, hogy kozben kikapcsolja a kijelzot.
Vagy csak az a !egoldas van, h feltolom maxra a kijelzo kikapcsolaat?
Csak ilyenkor meg mindig sokiag dog vilagitani ha nem kapcsolom ki manualisan.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
ShadowLac
addikt
Globál stabilon mi most az utolsó?
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
gallimi
tag
Elvileg megkértem a feloldást ki kell várni a 720 órát? vagy próbálkozzak 1 hét után?
-
Karavik
veterán
válasz gallimi #15144 üzenetére
Az a verzió ami neked van: 10.3.4.0 PEAMIHG, ez H3G specifikus ROM ill készülék, erre nem is fog felmenni a V11.0.6.0.PEAMIXM Global ROM frissítés system updater-ből.
Megoldás:
Bootloader nyitás > V11.0.6.0.PEAMIXM fastboot ROM telepítés MiFlash-el clean all > Kész
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
szabog74
aktív tag
válasz gallimi #15144 üzenetére
Nem szolgáltatótól vett telefon ez?
PEAMIHG (Mi 8 Global H3G) azaz http://www.three.co.uk/ -
gallimi
tag
Ami most van az Global stab. 10.3.4 (PEAMIHG)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz gallimi #15138 üzenetére
Lehet bugyuta a kérdés, de nem pro, vagy lite telefonod van, vagy nem ezeket a romokat töltöd le?
Természetesen a russia sem jó..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
gallimi
tag
A fő oldalról töltöttem le: "A legfrissebb stabil verziót kell letöltened.
Letöltés: Global Stable ROM Mi8."
Hibaüzenet pedig, hogy nem sikerült ellenőrzi vagy hogy nem megfelelő valami ilyesmi. Tegnap próbáltam és kétszer is letöltöttem. -
gallimi
tag
Sziasztok. Miui11 re szerettem volna váltani, de valamiért nem jött össze. Jelenleg Global stabil 10.3.4 van fent. Letöltöttem a miui_MI8Global_V11.0.6.0.PEAMIXM_45261e66d2_9.0-zipet amit betallóztam a frissítőbe, de valamiért nem tetszik neki. Mit rontok el? Köszi.
-
dzsoltike
csendes tag
A TWRP telepítésekor valamit nagyon elcsesztem. Végigmentem az összefoglaló alapján, el is indult, de a twrp.img fájlt nem tudtam betallózni. Így azt a PC-ről átmásoltam, volt select recovery is, de aztán többet már nem indul a TWRP. Próbáltam újratelepíteni, de a PowerShellnél hiába írom be amit kell, nem történik semmi. Mit csináljak, hogy működjön?
A Fastboot ROM teelpítése is meghaladta a képességeimet. Miflash, Fatsboot ROM letöltve, utóbbi kicsomagolva, Miflashba elérési út bemásolva és a refresh-re ahelyett hogy felismerné a telefont, inkább kivágja. Néztem videókat, képeket a neten, de nekem ez a ..._cn végződésű könyvtár nem jön össze. Talán itt lehet a kutya elesve, de magamtól egyszerűen nem jövök rá hogy hol tolom el. Van valakinek ötlete?
-
Peter.70
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
Egyik pillanatról a másikra eltűntek a névnapok a naptarbol.
Jó néhány éve tettem bele a gmail fiokomba.
Ugy emlékszem egy fájlt kellett importálni a fiokomba, de már nem tudom mit, honnan, hogyan.
Esetleg tud valaki segíteni?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
gallimi
tag
Sziasztok. Ha Miui 11 re szeretnék váltani, és nem tölti le a frissítést akkor az járható út, hogy letöltöm és betallozom a frissítésnél az adott zip-et. Global stabilom van. Maradnak a beállítások? Nem töröl mindent? Csak biztosra szeretnék menni. Köszi.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz havri1 #15124 üzenetére
Persze.
Eddig, Android 10-ig jól működött a Wear, de 10 óta sz@rakodas van.
Ma vettem egy Samsung watch-ot, 2 óráig jó volt, azóta semmit nem jelez..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Van, aki használ Android Wear OS vagy Samsung (tizen) okosórát?
Nekem egyik sem működik jól az eu-s romon.
Az értesítések nullazas után egy ideig megjonnek, majd nem . Viber, Outlook egyszerűen behal egy idő után.
Másnál?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Karavik #15120 üzenetére
Igazából az lett volna a kérdésem, hogy ha a teljes wipe-ot csinalok akkor az ugyanazt csinálja-e a telefonon lévő fájlokkal, mint a format data, de nem, mert azon kívül még az utóbbi a particiokat is törli.
-
Karavik
veterán
válasz HUTCHDB #15118 üzenetére
Format Data:
Teljes data partíciót formázza, azaz törli a telepített alkalmazásokat, rendszeralkalmazások adatait és a belső tárolón lévő fájlokat. (Egyúttal el is távolítja a titkosítást a data partícióról.)Wipe internal storage:
Belső tárolón lévő fájlokat törli[ Szerkesztve ]
-
Smiro
senior tag
G.S. - kiküldött sms nem megy el. Erre mi a megoldás
Eddig nem volt ilyen gondom.[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz HUTCHDB #15116 üzenetére
Természetesen igen, mivel Format Data törli/formázza a teljes data partíciót, beleértve belső tárhelyet is, mivel ez is a data partíció része.
Wipe Data pedig csak a telepített alkalmazásokat és a rendszeralkalmazások adatait törli.
[ Szerkesztve ]
-
n.karoly
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a Globál stabil 11.0.6-on az automatikus hívás fogadást hol lehet kikapcsolni? Nekem két csörgés után felveszi magától.Köszi
-
Karavik
veterán
válasz HUTCHDB #15107 üzenetére
Azért írtam, hogy TWRP-ből factory reset + format data ami töröl + formáz mindent a system partíció kivételével. Ez fullus kipucolás.
Pocak89 esetén már eleve telepítve volt a ROM amit továbbiakban is használni akart, így a ROM telepítés nem indokolt hiszen a system partíció nem lett wipe-plva. Ha a system partíciót is törli, akkor viszont szükséges ROM telepítés is, mert nem lesz OS amire bootoljonXiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
havri1
félisten
válasz Zsoleszhun #15109 üzenetére
Format data külön is kéne, nem ua mint advancedel belül - szerintem -.
A format data - yes, hosszabb idő is mint a wipe-nál.havri
-
Zsoleszhun
addikt
válasz HUTCHDB #15107 üzenetére
Igen, ez a tiszta telepítés lényege. Én egy kicsit másképpen csinálom (a megszokás) de a végeredmény ugyanaz.
A ROM-ot a belső tárolóra másolom
Wipe ->Advanced wipe ->mindent kijelölök kivéve az Internal-t és Wipe
Install ->ROM-ot kiválasztom és install
Reboot recovery
Wipe ->Advanced ->csak az Internal
Reboot system¯\_(ツ)_/¯
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Karavik #15101 üzenetére
Én a tiszta telepitesen igazából többet értek.
Ha a belső tárhely (internal strorage) nincs formazva, akkor maradhatnak olyan dolgok vissza, amik esetlegesen galibát okozhatnak.
Számtalanszor volt már pl. hogy egy sima factory reset után ismét telepítettem a gcam-ot, és minden beállítást "tudott" az alkalmazáson belül, nyilván a korábbi dolgokat valahonnan visszatöltötte.
Én ha tiszta telepítést csinálok, akkor még a rom installalasa után mégegyszer formazok/wipe-olok a systemen kívül mindent.[ Szerkesztve ]
-
bullw
tag
Sziasztok!
Gesztus vezérléssel kapcsolatban lenne kérdésem. Global stabil rom, nem rootolt.
Van e olyan alkalmazás a vezérlése, ahol esetleg egy applikáció egyéb menüjét lehessen előhívni. Céges levelező progiban ha megnézek egy mailt, akkor szeretném az alkalmazás menüjét előhívni, viszont gesztusnál erre nincs mód. Más vezérlőt is kipróbáltam, de arra ott is csak a telefon menüje ugrik fel és nem az alkalmazásé. Sima navigációs gombokkal hosszú érintésre rá tudtam tenni. Viszont a gesztust megkedveltem, és maradnék annál. Esetleg arra nincs beállítás, hogy alkalmazásoknál lehessen választani, hogy a navigációs gombok maradjanak?
Köszi! -
harry3
őstag
válasz huliganboy #15100 üzenetére
A telefon nyelvét is át kell. Akkor jelenik meg véglegesen az asszisztens.
-
Karavik
veterán
válasz laci laci #15091 üzenetére
Én tudom, de olyan nincs, hogy "TWRP mount", csak olyan van, hogy TWRP-ből partíció mount, ami arra jó, hogy TWRP recovery hozzáférjen a kívánt partícióhoz olvasásra vagy írásra/olvasásra. Napi szinten használom...
-
Karavik
veterán
válasz Pocak89 #15087 üzenetére
Nem is kell semmit rámásolni sem telepíteni, ha egyezer már azon a ROM-on vagy amit használni akarsz csak tiszta lappal szeretnéd kezdeni vele: TWRP-ből factory reset > Format Data > Reboot System és ennyi.
Nem kell bonyolítani ami egyszerű....
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- PlayStation 5
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!